Szymanek31 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 ja ze swojej strony polecam radyjko M-Tech legend III + sirio ml 145 mam od roku i dziala naprawde dobrze;)
Kwinto69 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 ja ze swojej strony polecam radyjko M-Tech legend III + sirio ml 145mam od roku i dziala naprawde dobrze;) mam to samo i nie widzę potrzeby przepłacania, a dawno już zarobiło na siebie
POWER-KRIS Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Proponuje pojeździć tydzień z Presidentem Walkerem a później porozmawiamy o innych radiach. Nara. ;-) Sony Xperia E dual Tapatalk 4
Kwinto69 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 cena też pewnie adekwatna do jakości:wink:
przemtos Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Cena???? Kolego cena zależy od tego co w walkerze chcesz mieć. Kupiłem walkera z polskiej dystrybucji jednak było mi mało i oddalenie radi do małego tuningu. Teraz to dopiero wymiata.
talib1990 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 nigdy nie mialem sytuacji że wycięło szum razem z ważną informacją.... Tak tylko wszyscy już wiedzieli o czymś a ty na końcu jak juz ktoś blisko ryczał. I nie mów ze nie bo nie jesteś w stanie tego potwierdzić bo nie słyszysz. Najpierw antena np Santiago 1200 a potem różne radia do niej podpinaj to ogarniesz. Zaczynałem od jakiejś cobry i tez myślałem że dobre puki dobrego się nie dorobilem. Od tamtych łeb mi pekał. Sony Xperia E dual Tapatalk 4 Naprawde nie musisz mnie edukować co do CB bo pare modeli już przerobiłem :decayed: Twoja wypowiedź że Presidenty na T to jak auta na F jest co najmniej śmieszna .... Po co normalnemu użytkownikowi w samochodzie CB ? Po to aby dowiedział się ważnych dla siebie informacji i przy tym aby jak najmniej z tym słyszał szumów i innych śmieci.. a najlepiej jakby jeszcze nie musiał co chwile gałkami kręcić.... i TEDDY spełnia tą role w 100000 % Anteny nie trzeba mieć bata 2 metry żeby słyszeć co się dzieje 20 km dalej.....
Gutterman Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Takie pytanie moze z du*y ale pierwszy raz mam cb, jezdzicie na Fm czy Am bo tak jakos dupowato słychac innych
WhyMe? Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Niby FM za granicą. A szczerze mówiąc na AM śmigałem po DE i nie było problemów
Gutterman Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 No teraz na AM to wszystko piknie słychac
Ans Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Ja teraz zastanawiam się czy nie zrobić fajnej rzeźby mojego unidena gniotą mi pasażerowie kolanem i naszła mnie chęć wykorzystać uchwyt od telefonu jako podstawę do lafayette venusa czekam na chwile natchnienia i jak to zrobie to pewno sie pochwalę
edekxp Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Ja teraz zastanawiam się czy nie zrobić fajnej rzeźby mojego unidena gniotą mi pasażerowie kolanem i naszła mnie chęć wykorzystać uchwyt od telefonu jako podstawę do lafayette venusa czekam na chwile natchnienia i jak to zrobie to pewno sie pochwalę U mnie radio jest w półce pod kierownicą, a głośnik zamontowałem pod lampką sufitową. Słychać bardzo dobrze
pandamix Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 do środka lampki żeś go upchał czy obok lampki do tapicerki przymocowany jest?
edekxp Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Pod lamką jest sporo miejsca, znalazłem jakiś głośnik chyba z grundiga (lata 90) i gra b.dobrze. zdjęcia zrobiłem telefonem zaraz wrzucę Lampki nie chcę mi się rozbierać, ale jest tak naprawdę sporo miejsca, głośnik normalnie trzyma się na magnesie do blachy dachu
alf Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Jak dla mnie najlepsza słuchawka od telefonu do ucha i wszystko pięknie słychać a pasażer ma spokój i słucha muzyki.
pastaldo Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Jak dla mnie najlepsza słuchawka od telefonu do ucha i wszystko pięknie słychać a pasażer ma spokój i słucha muzyki. i cały czas jeździsz ze słuchawką przy uchu?
Rekomendowane odpowiedzi