angela Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 Zawieszenie faktycznie mam obniżone w opcji wyposażenia o 20 mm... nie wiem czy pamiętasz ale rozmawialiśmy kiedyś o tym na gg... smiley pamietam,pamietam.... No to nic tylko sie cieszyc.......bo nawet na 16'' bardzo ladnie wyglada.......
slaweq Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Opublikowano 3 Listopada 2007 Zawieszenie faktycznie mam obniżone w opcji wyposażenia o 20 mm... nie wiem czy pamiętasz ale rozmawialiśmy kiedyś o tym na gg... smiley pamietam,pamietam.... No to nic tylko sie cieszyc.......bo nawet na 16'' bardzo ladnie wyglada....... dzieki za miłe slowa odnośnie mojej jednak Twoje 17' są rewelacyjne, bede musial pomyślec cos na ten styl
angela Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 bede musial pomyślec cos na ten styl pomysl.....pomysl..... sam zobaczysz, ze nie bedziesz zalowal.....
audia4s4 Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 Według mnie piekna jest i ja bym nic nie zmieniał śwetny wygląd :th:
slaweq Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Opublikowano 25 Listopada 2007 Dzieki wszystkim za pozytywne komentarze, dodalem jeszcze kilka nowych fotek i krótki opis
GM Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 miałem okazje widziec" ja "( ) na zywo panowie naprawde piękna
ykk Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 slaweq jesli to mozliwe to postaraj sie usunac ta wgniotke na tylnej klapie.. Jaki wzor fel planujesz?
slaweq Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Opublikowano 25 Listopada 2007 slaweq jesli to mozliwe to postaraj sie usunac ta wgniotke na tylnej klapie.. Jaki wzor fel planujesz? Z wgniotką może być problem bo może odprysnąc lakier i wtedy cały element do malowania, poczekam aż mi ktos w d... wjedzie i zrobie z OC (żart oczywiscie) A jesli chodzi o fele... to albo taki wzór jak mam obecnie tylko 17 lub cos w tym stylu...
psiku25 Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 Bardzo ładne autko,ja swoje zakupiłem niewiele ponad dwa tygodnie temu Ty około 2 miesięcy,jak sprawuje Ci się do tej pory?Pytam poniewaz rowniez mam 2.5 tdi tylko że avant. Gratuluje zakupu rewelacyjna prezencja :oklaski: Pozdrawiam
slaweq Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2007 Jak narazie sprawuje mi sie bardzo dobrze... choc dzisiaj na trasie cos mnie zaniepokoiło i ,musze to sprawdzić... Mam nadzieje ze Ty też jestes zadowolony z zakupu i bo V6 to fajny motorek Pozdro.
blaster99 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Ach ten V6! Wspaniale mruczy, z checia zamienilbym swojego AFNa gdyby nie to ze sa to kosztowne silniki w utrzymaniu, a ja jeszcze studiuje Ogolnie auto bardzo ładne, nic dodac nic ująć! Ktos tu pytał o przebieg, dlatego zastanawia mnie ta dziura w dywaniku kierowcy... moj samochod gdy go kupilem mial udokumentowane 161 000 km i dywanik kierowcy byl ( do tej pory jest) w bardzo dobrym stanie... nie wiem czy w ten sposob mozna oceniac takie rzeczy, jak uwazacie?
slaweq Opublikowano 11 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2007 Mysle ze zuzycie materiałów w środku jest jakimś wyznacznikiem... mozna patrzeć na gumy na pedałach, kierownice, gałke zmiany biegów, siedzenia jak i na dywaniki... ale z drugiej strony gdy ktos nie dba o srodek to wszystko zuzywa się szybciej A dywaniki sa juz nówki :>
blaster99 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 faktycznie, same dywaniki o niczym nie swiadcza..rozmawialem o tym z bratem i mowil ze takie dywaniki po 2 latach normalnej ekjsploatacji u kolesia ktory kupil nowa a4 w salonie nadawaly sie do wymiany... w ogole to jeszcze raz gratuluje autka
M@rk Opublikowano 12 Grudnia 2007 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Ładna naprawdę ładnie się prezentują twoje zegary ( srebne obwódki ) + komputer pokładowy fajne świeci
Iverson Opublikowano 15 Grudnia 2007 Opublikowano 15 Grudnia 2007 już nie długo będę oceniał na spocie!!! na zdjeciach kox V6. na lato ładna 17" od s-line i chipek. możesz też wypolerować ruły wydechowe-super to wygląda.
slaweq Opublikowano 15 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2007 Iverson a czym sie poleruje rury wydechowe? Są jakies środki do tego?
Iverson Opublikowano 15 Grudnia 2007 Opublikowano 15 Grudnia 2007 każdy lakiernik Ci to zrobi. szmata polerska i pasta tempo i ogień. wczesniej wydech poluzuj. tak to mniej wiecej wygląda.
slaweq Opublikowano 15 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2007 No faktycznie ładnie sie świeci , pierwszy raz widze tak wypolerowany wydech
Iverson Opublikowano 15 Grudnia 2007 Opublikowano 15 Grudnia 2007 super nie!! ta udiczka też 2.5 150 ps w tiptronicu.[br]Dopisany: 15 Grudzień 2007, 10:38 _________________________________________________zapytam sie dokładnie tego kumpla jak on to robił ,to na spocie Ci powiem.
Rekomendowane odpowiedzi