jozek726 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Somes sie przełamał i pokazal auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 z fotek nic ciekawego teraz nie mam bo w drodze na sesję skrzynia się wysrała... tu takie z tych nie aktualnych już By SoMeS7 at 2010-12-08 Slepy miałeś mi napisać czym się te kratki różnią od EU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 No Panie nie wiele sie zmieniło względem poprzedniego wątku :gwizdanie: A konsoli poliftowej 2DIN nie widzisz u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 nie dostałem nic od Ciebie, zaraz podeśle Ci wątek, odezwij się do Pablo on wkładał do siebie angielskie kratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 furmanka SoMes jak dobrze pójdzie to jeszcze w tym tygodniu bedziesz sie uczyl jezdzic manualem [br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 22:15_________________________________________________zaponmiales napisac jakie masz audio :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=48982.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 No Panie nie wiele sie zmieniło względem poprzedniego wątku :gwizdanie: A konsoli poliftowej 2DIN nie widzisz u siebie żartowniś 2 din jak się trafi to wezmę.. nie mam ciśnienia na to furmanka SoMes jak dobrze pójdzie to jeszcze w tym tygodniu bedziesz sie uczyl jezdzic manualem [br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 22:15_________________________________________________zaponmiales napisac jakie masz audio :gwizdanie: prawie wszystko gotowe zbieram ostatnie śrubki i bierzemy się za to audio opiszę jak skończę zabudowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Nudny temat Ciekawi mnie tylko jak to auto by wyglądało gdyby nie my... :gwizdanie: Gdyby SMS pociągnął temat modyfikacji tak jak zaczął Kurfa chrom, laminaty, spinery, stroboskopy, neony Taka fajna furka mogła być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=48982.0 i jak? Bierzesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Slepy na pw takie sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 super autko nic tylko pozazdrościć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 no dużo się nie zmieniło od moich ostatnich komentarzy czekam na nową sesję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Piatka skrzynia ? Licho Tajli mialem troche mogles sie odezwac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 o, powrocil syn marnotrawny :gwizdanie: :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio-stg Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Furka wymiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 mam nadzieję , że więcej ,nie będę musiał tracić czasu , na usuwaniu tematu o tej zdechlinie :gwizdanie: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Fura koks bez dwóch zdań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker-lukasz Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 mam nadzieję , że więcej ,nie będę musiał tracić czasu , na usuwaniu tematu o tej zdechlinie :gwizdanie: :kox: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stenio Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Sporo żeś tych modów przeprowadził kolego, ale za to efekt jest powalający Male pytanko do ciebie ile wyniosło ciebie podszybie z osłonami poliftowymi na akumulator i serwo ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Piatka skrzynia ? Licho Tajli mialem troche mogles sie odezwac to była szybka akcja w niedziele mi klękła po raz drugi tamta... w poniedziałek namierzyłem nową i wszystkie potrzebne tajle... we wtorek już były u mnie w PL... w środę wyjechały do NL.. i dzisiaj je dostałem o, powrocil syn marnotrawny :gwizdanie: :> matka też tak do mnie mówi mam nadzieję , że więcej ,nie będę musiał tracić czasu , na usuwaniu tematu o tej zdechlinie :gwizdanie: :kox: zależy czy będę miał taki kaprys poza tym nie Ty go Ive usuwałeś Sporo żeś tych modów przeprowadził kolego, ale za to efekt jest powalający Male pytanko do ciebie ile wyniosło ciebie podszybie z osłonami poliftowymi na akumulator i serwo ?? 50-60E jakoś.. teraz nie pamiętam dokładnie [br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 17:04_________________________________________________z racji tego że już jak wspomniałem wszystko praktycznie już jest prócz nowych śrub do dwumasa i sprzęgła które jutro odbieram z serwisu to na wieczór biorę się za wyrzucania z auta tego shitu zwanego dmx'em oraz wybebeszanie wnętrza i pozostałości typu pedały, lewarek, komp i elektryka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi