Pucek Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 To bierz moje RH Nie nie, mam już wzór na oku, przy czym nie będę jakiś specjalnie oryginalny Szkoda tak małej felgi do fajnego auta
HaVoK Opublikowano 6 Września 2011 Autor Opublikowano 6 Września 2011 To bierz moje RH Nie nie, mam już wzór na oku, przy czym nie będę jakiś specjalnie oryginalny Szkoda tak małej felgi do fajnego auta Oj tam, oj tam. I tak to będzie dla mnie duży przeskok bo z 15" stalufelg na 17" A co będzie potem to zobaczymy. O sprzedaży auta nie myślę nawet także mam czas na zmiany
Michał Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Więc ile cali będzie ? Bez szaleństw. Na początek 17 potem jak mnie bardziej wciągnie to będziem myśleć co dalej. nie popełniaj tego błędu
Armi Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 A moim zdaniem dobrze zrobi :gwizdanie: Byłem w LOP na 18 i gwincie. 17" + sportowy kit to kompromis pomiędzy wyglądem a użytecznością auta.
Pucek Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 na 17" będzie nisko, tym bardziej na "kicie", już nigdy nie popełnię tego błędu, od razu 18-19'' bo i tak flaki wytrzepane
HaVoK Opublikowano 6 Września 2011 Autor Opublikowano 6 Września 2011 A moim zdaniem dobrze zrobi :gwizdanie: Byłem w LOP na 18 i gwincie. 17" + sportowy kit to kompromis pomiędzy wyglądem a użytecznością auta. Thank you Jak mówię, jak mi się znudzi to pewnie wleci 18" ale zrobię to stopniowo. U nas naprawdę żeby gdzieś pojechać to trzeba kilkadziesiąt km przedzierać się przez dziurawe jak sito drogi i dopiero zaczyna się cywilizacja
HaVoK Opublikowano 6 Września 2011 Autor Opublikowano 6 Września 2011 Grill Też myślę o takim To szyku trochę dolarów Albo kupuj "zamiennik"
paput Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Grill Też myślę o takim To szyku trochę dolarów Albo kupuj "zamiennik" zamiennik to jednak nie to
grn Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 dobra felga, dobra gleba i nic więcej nie trzeba :good: ps. zakładaj 18"!
konrad_A4 Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Miło widzieć, że Grill został przekazany w dobre ręce i na porządne auto Pozdrawiam
HaVoK Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2012 Mały upgrade! Po długiej przerwie wziąłem się w końcu za montaż halogenów według instrukcji mrogala ( ) Taka dygresja: Ile się owkur***łem przy tej robocie to szkoda gadać Obym nie musiał tego robić więcej. Teraz to chyba bym wolał kupić od razu zderzak poliftowy
mrogal Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Mały upgrade! Po długiej przerwie wziąłem się w końcu za montaż halogenów według instrukcji mrogala ( ) Taka dygresja: Ile się owkur***łem przy tej robocie to szkoda gadać Obym nie musiał tego robić więcej. Teraz to chyba bym wolał kupić od razu zderzak poliftowy nie idz na łatwizne co wyrezasz to twoje
HaVoK Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Opublikowano 6 Lutego 2012 Nowe zabawki do środka: Zdjęcie nie moje, ale zestaw mój + tunel z polifta, + podłokietnik + mieszek od raggusia + małe spy photo
paput Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 no nie mów że na dekory walniesz tego sticker z Simpsonami
HaVoK Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Opublikowano 6 Lutego 2012 Zapomniałem dodać że tunel Krychy Jakby kto pytał [br]Dopisany: 06 Luty 2012, 20:43_________________________________________________ no nie mów że na dekory walniesz tego sticker z Simpsonami Jeszcze nie wiem
Kowi87 Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 kolejny 2DIN w lubelskim teraz radyjko, bo tego kredensa to ja widziec nie chce
paput Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 kolejny 2DIN w lubelskim teraz radyjko, bo tego kredensa to ja widziec nie chce to ja chętnie wezmę ten kredens
Rekomendowane odpowiedzi