Miszka82 Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 młody bierz jakiegos crossai dokup kit na supermoto jazda jest zaje....bista :kox::kox: można powiedzieć, że mnie poparł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 No dobra to pokażcie co ciekawego jeszcze jest w pojemności 250cm3:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapek85 Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 No dobra to pokażcie co ciekawego jeszcze jest w pojemności 250cm3:wink: YAMAHA WR250X SUPERMOTO !!! (2707862449) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 No dobra to pokażcie co ciekawego jeszcze jest w pojemności 250cm3:wink: YAMAHA WR250X SUPERMOTO !!! (2707862449) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. no właśnie o coś takiego mi chodziło, myślę że w tej pojemności to chyba najlepsze rozwiązanie na miasto, lekkie zwinne i w żwawe , kumpel lata z nami ekipą Duke'iem 690 chyba to po mieście nikt nie ma z nim szans + non stop na gume włazi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fucken Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Witajcie swój pierwszy sezon 2012 zaczołem w marcu i szcześliwie go przelatałem na zx6r 00' polecam moto fajnie się prowadzi i jest zwinne,prawdopodobnie jeszcze przyszły sezon nim będe latać,pożniej może zx10r 05'-06' lewa w góre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fucken Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 ja mam wsk z 60r jak w dobrym stanie i na chodzie ładną kase możesz wołać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapek85 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 zobaczcie jakie zmiany szykują maszynka do robienia pieniędzy rusza, teraz jeszcze trudniej będzie zdać prawko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fucken Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Dobrze że człowiek ma to za sobą .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fucken Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 ja mam wsk z 60r jak w dobrym stanie i na chodzie ładną kase możesz wołać wiem ,do tego mam nowy silnik na zapas ,nigdy nie zakładany ,raz tylko odpalany ---------- Post dopisany at 15:10 ---------- Poprzedni post napisany at 15:08 ---------- zobaczcie jakie zmiany szykują maszynka do robienia pieniędzy rusza, teraz jeszcze trudniej będzie zdać prawko prawko A a co to ? Teraz prawko na A ma być na Suzuki Glaudius 600' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 już widzę te "szlify" na egzaminie:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Teraz prawko na A ma być na Suzuki Glaudius 600' Gladius ---------- Post dopisany at 16:49 ---------- Poprzedni post napisany at 15:54 ---------- Ma ktoś styczność z kaskami marki ICON? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka119 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Melduję swoją obecność w braci motocyklowej , lat mam 19 , w siodle sezonów z 5 czy 6 w tym 2 na Suzie gsxr 600 k6, reszta to tzw małe ścigacze 125 i 50 .Obecnie zraziłem się torowaniem i właśnie tam próbuje swoich możliwości . Bywam na zlotach i spotkaniach , turystycznymi wypadami tez nie gardzę .Stały forumowicz gsxr-forum.pl na które zapraszam nie tylko posiadaczy gsxr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedo Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Witam A Junaka ktos tu ma? bo ja mam dwa. jednym troche pojeździłem wiecej ale teraz w częściach w garażu, drugi w całosci i z wózkiem ale czeka chyba na syna, sentyment to tych sprzętów mam ogromny i jakoś mi ciężko sie ich pozbyć. Hondą wiekszość czasu przejeździłem ale musiałem sprzedać, teraz mnie znowu kusi żeby zakupu dokonać jednoślada. tylko kręgosłup mi nawala i potrzebuje czegoś lekkiego i zwinnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Witam A Junaka ktos tu ma? bo ja mam dwa. jednym troche pojeździłem wiecej ale teraz w częściach w garażu, drugi w całosci i z wózkiem ale czeka chyba na syna, sentyment to tych sprzętów mam ogromny i jakoś mi ciężko sie ich pozbyć. Hondą wiekszość czasu przejeździłem ale musiałem sprzedać, teraz mnie znowu kusi żeby zakupu dokonać jednoślada. tylko kręgosłup mi nawala i potrzebuje czegoś lekkiego i zwinnego trzymaj te Junaki, za pare lat będą warte fortunę. Mój dziadek miał Junaka - 350ccm, miał niezłe kopyto btw. jakby ktoś szukał sprzęta to mam Hondę CBR 600 RR z 2003 roku na sprzedanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 A ja planuję jeszcze jutro przepalić swojego horneta:decayed: Niby tylko 10 stopni... ale nie w takich warunkach się jeździło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 http://imageshack.us/a/img21/7991/14milibemowo20509.jpg:decayed: Nooo... W końcu trochę stunt'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 ja też ostatnio pojeździłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 jak zimujecie wasze sprzęty jakieś stojaki itp ? dajcie jakieś wskazówki co trza kupić na zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Ja oprócz stojaka jeszcze okrywam pokrowcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi