Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Strefa motocyklistów

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

no właśnie o coś takiego mi chodziło, myślę że w tej pojemności to chyba najlepsze rozwiązanie na miasto, lekkie zwinne i w żwawe , kumpel lata z nami ekipą Duke'iem 690 chyba to po mieście nikt nie ma z nim szans + non stop na gume włazi :decayed:

Witajcie swój pierwszy sezon 2012 zaczołem w marcu i szcześliwie go przelatałem na zx6r 00' polecam moto fajnie się prowadzi i jest zwinne,prawdopodobnie jeszcze przyszły sezon nim będe latać,pożniej może zx10r 05'-06' :)

lewa w góre

zobaczcie jakie zmiany szykują:facepalm:

maszynka do robienia pieniędzy rusza, teraz jeszcze trudniej będzie zdać prawko

ja mam wsk z 60r :wink:

jak w dobrym stanie i na chodzie ładną kase możesz wołać :)

wiem :) ,do tego mam nowy silnik na zapas ,nigdy nie zakładany ,raz tylko odpalany :)

---------- Post dopisany at 15:10 ---------- Poprzedni post napisany at 15:08 ----------

zobaczcie jakie zmiany szykują:facepalm:

maszynka do robienia pieniędzy rusza, teraz jeszcze trudniej będzie zdać prawko

prawko A a co to ? :grin:

Teraz prawko na A ma być na Suzuki Glaudius 600'

Teraz prawko na A ma być na Suzuki Glaudius 600'

Gladius :thumbup1::wink:

---------- Post dopisany at 16:49 ---------- Poprzedni post napisany at 15:54 ----------

Ma ktoś styczność z kaskami marki ICON? :eusathink:

Melduję swoją obecność w braci motocyklowej , lat mam 19 , w siodle sezonów z 5 czy 6 w tym 2 na Suzie gsxr 600 k6, reszta to tzw małe ścigacze 125 i 50 .Obecnie zraziłem się torowaniem i właśnie tam próbuje swoich możliwości . Bywam na zlotach i spotkaniach , turystycznymi wypadami tez nie gardzę .Stały forumowicz gsxr-forum.pl na które zapraszam nie tylko posiadaczy gsxr

Witam :)

A Junaka ktos tu ma? :D

bo ja mam dwa. jednym troche pojeździłem wiecej ale teraz w częściach w garażu, drugi w całosci i z wózkiem ale czeka chyba na syna, sentyment to tych sprzętów mam ogromny i jakoś mi ciężko sie ich pozbyć. Hondą wiekszość czasu przejeździłem ale musiałem sprzedać, teraz mnie znowu kusi żeby zakupu dokonać jednoślada. tylko kręgosłup mi nawala i potrzebuje czegoś lekkiego i zwinnego :)

Witam :)

A Junaka ktos tu ma? :D

bo ja mam dwa. jednym troche pojeździłem wiecej ale teraz w częściach w garażu, drugi w całosci i z wózkiem ale czeka chyba na syna, sentyment to tych sprzętów mam ogromny i jakoś mi ciężko sie ich pozbyć. Hondą wiekszość czasu przejeździłem ale musiałem sprzedać, teraz mnie znowu kusi żeby zakupu dokonać jednoślada. tylko kręgosłup mi nawala i potrzebuje czegoś lekkiego i zwinnego :)

trzymaj te Junaki, za pare lat będą warte fortunę. Mój dziadek miał Junaka - 350ccm, miał niezłe kopyto :decayed:

btw. jakby ktoś szukał sprzęta to mam Hondę CBR 600 RR z 2003 roku na sprzedanie :wink:

A ja planuję jeszcze jutro przepalić swojego horneta:decayed:

Niby tylko 10 stopni... ale nie w takich warunkach się jeździło :kox: