Miszka82 Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Ja oprócz stojaka jeszcze okrywam pokrowcem stojak przód i tył ? przepalacie sprzęty przez zimę czy nie dotykacie
Spartan_Wroc. Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Ja oprócz stojaka jeszcze okrywam pokrowcem stojak przód i tył ? przepalacie sprzęty przez zimę czy nie dotykacie Mam tylko na tyle Ja nawet jakbym chciał nie przepalać to i tak bym nie wytrzymał tak 2 razy w miechu muszę posłuchać tej muzyczki ale to już objawy choroby W tym roku czeka mnie pracowita zima
junior_tdi Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Ja oprócz stojaka jeszcze okrywam pokrowcem stojak przód i tył ? przepalacie sprzęty przez zimę czy nie dotykacie Mam tylko na tyle Ja nawet jakbym chciał nie przepalać to i tak bym nie wytrzymał tak 2 razy w miechu muszę posłuchać tej muzyczki ale to już objawy choroby W tym roku czeka mnie pracowita zima http://s12.postimage.org/ii932p5eh/DSC02555.jpg stunt psa robisz?
Spartan_Wroc. Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 stunt psa robisz? Dokładnie Na razie ogarniam tego wariata zadupek i boczki już się malują, w tym tygodniu jeszcze baczur podwiozę do lakierni. Dzisiaj wymieniłem klocki, oliwę, filtry a jutro biorę się za napęd
speedo Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Witam A Junaka ktos tu ma? bo ja mam dwa. jednym troche pojeździłem wiecej ale teraz w częściach w garażu, drugi w całosci i z wózkiem ale czeka chyba na syna, sentyment to tych sprzętów mam ogromny i jakoś mi ciężko sie ich pozbyć. Hondą wiekszość czasu przejeździłem ale musiałem sprzedać, teraz mnie znowu kusi żeby zakupu dokonać jednoślada. tylko kręgosłup mi nawala i potrzebuje czegoś lekkiego i zwinnego trzymaj te Junaki, za pare lat będą warte fortunę. Mój dziadek miał Junaka - 350ccm, miał niezłe kopyto btw. jakby ktoś szukał sprzęta to mam Hondę CBR 600 RR z 2003 roku na sprzedanie Bo Junak to porządny sprzęt ale nie zapomne jak jadąc na Katowice trochę ruch tamowaliśmy osiąganą prędkością . Nie sądzę zebym się kiedyś je zdecydował sprzedać, sentymentalny jestem ale ciągle mi się honda shadow marzy
junior_tdi Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 stunt psa robisz? Dokładnie Na razie ogarniam tego wariata zadupek i boczki już się malują, w tym tygodniu jeszcze baczur podwiozę do lakierni. Dzisiaj wymieniłem klocki, oliwę, filtry a jutro biorę się za napęd w takim psie to patelnia zamiast zębatki z tyłu, klata, stelaż, hb i można nakurwiać
lapek85 Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 ja też ostatnio pojeździłem czym jeździsz, bo nie widze za dużo oglądając na telefonie ?
wojtekce Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 ja też ostatnio pojeździłem czym jeździsz, bo nie widze za dużo oglądając na telefonie ? Husqvarna TE 250 wcześniej miałem Yamahe YZ 400F
lapek85 Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 a możesz coś powiedzieć o Yamaha YZF 450? chcę taki kupić na nowy sezon i tak rozmyślam:wink:
wojtekce Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 a możesz coś powiedzieć o Yamaha YZF 450? chcę taki kupić na nowy sezon i tak rozmyślam:wink: z którego roku ?
andriu23 Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 Witam! Ja śmigam Hondą Transalp XL600. I już nie mogę doczekać się wiosny, chociaż i tak czasami w weekend sobie polatam. Powoli przygotowania do zimy, troszkę dłubania czeka. <br /><br />
lapek85 Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 a możesz coś powiedzieć o Yamaha YZF 450? chcę taki kupić na nowy sezon i tak rozmyślam:wink: z którego roku ? tak pomiędzy 2007-2009
wojtekce Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 a możesz coś powiedzieć o Yamaha YZF 450? chcę taki kupić na nowy sezon i tak rozmyślam:wink: z którego roku ? tak pomiędzy 2007-2009 pilnować sobie wymian oleju , stanu płynu w chłodnicy, regulację zaworów a moto nie do zdarcia pod warunkiem że ktoś go nie zakatował wcześniej i chce się go pozbyć bo wiesz remonty w silnikach to kupa kasy
lapek85 Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 a możesz coś powiedzieć o Yamaha YZF 450? chcę taki kupić na nowy sezon i tak rozmyślam:wink: z którego roku ? tak pomiędzy 2007-2009 pilnować sobie wymian oleju , stanu płynu w chłodnicy, regulację zaworów a moto nie do zdarcia pod warunkiem że ktoś go nie zakatował wcześniej i chce się go pozbyć bo wiesz remonty w silnikach to kupa kasy właśnie, jak tu kupić, skoro każdy pisze w ogłoszeniach, że rekracyjnie używany w weekend. Mój kuzyn ma honde crf 450 i tez weekendowo używa ale to taki rzeźnik, że szok, w te lato tak wleciał na łąkę, że zabił/rozjechał dwie pasące się owce
wojtekce Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 a możesz coś powiedzieć o Yamaha YZF 450? chcę taki kupić na nowy sezon i tak rozmyślam:wink: z którego roku ? tak pomiędzy 2007-2009 pilnować sobie wymian oleju , stanu płynu w chłodnicy, regulację zaworów a moto nie do zdarcia pod warunkiem że ktoś go nie zakatował wcześniej i chce się go pozbyć bo wiesz remonty w silnikach to kupa kasy właśnie, jak tu kupić, skoro każdy pisze w ogłoszeniach, że rekracyjnie używany w weekend. Mój kuzyn ma honde crf 450 i tez weekendowo używa ale to taki rzeźnik, że szok, w te lato tak wleciał na łąkę, że zabił/rozjechał dwie pasące się owce właśnie i tu jest problem żeby kupić coś dobrego
Spartan_Wroc. Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 stunt psa robisz? Dokładnie Na razie ogarniam tego wariata zadupek i boczki już się malują, w tym tygodniu jeszcze baczur podwiozę do lakierni. Dzisiaj wymieniłem klocki, oliwę, filtry a jutro biorę się za napęd w takim psie to patelnia zamiast zębatki z tyłu, klata, stelaż, hb i można nakurwiać Zapomniałeś o kierze u mnie już siedzi renthal Klatkę już zacząłem robić w firmie tak w międzyczasie zębatkę 56z (chyba ) zakładam dzisiaj + złoty lańcuch d.i.d przegroda też już się robi To ma mi służyć też "rekreacyjnie" więc też nie będzie to typowa stunt rozjebunda
Miszka82 Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 Mój kuzyn ma honde crf 450 i tez weekendowo używa ale to taki rzeźnik, że szok, w te lato tak wleciał na łąkę, że zabił/rozjechał dwie pasące się owce padłem
lapek85 Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 Mój kuzyn ma honde crf 450 i tez weekendowo używa ale to taki rzeźnik, że szok, w te lato tak wleciał na łąkę, że zabił/rozjechał dwie pasące się owce padłem No co, powaga tak było
Miszka82 Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 Mój kuzyn ma honde crf 450 i tez weekendowo używa ale to taki rzeźnik, że szok, w te lato tak wleciał na łąkę, że zabił/rozjechał dwie pasące się owce padłem No co, powaga tak było dzikus ja dziś wyszedłem na koło ale średnia przyjemność z jazdy, zimno i asfalt już jakoś się tak nie lepi, zrobiłem 60km i nawrotka do domu ale banan był jutro już ostatecznie myję dziada i wyciągam dopiero w marcu...no chyba, że jeszcze będzie jakieś 10stopni to wyskoczę
Rekomendowane odpowiedzi