Dev Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 w/g mnie lepiej jak w motocyklu moment i moc jest rozłożona równomiernie, w pełnym zakresie obrotów zle sie jezdzi jak masz uderzenie przy 6,7 czy 8 t obr/min
Pucek Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 w/g mnie lepiej jak w motocyklu moment i moc jest rozłożona równomiernie, w pełnym zakresie obrotów zle sie jezdzi jak masz uderzenie przy 6,7 czy 8 t obr/min Nie nazwał bym tego uderzeniem, po prostu do połowy zakresu obrotów taki bandit, hornet, fazer jedzie normalnie, lekko, bez gwałtownych przyśpieszeń, a odwrotnie to wygląda w przypadku Vki Suzuki Polecam odwiedzić parę for motocyklowych, na każdym polecają jakieś 4setki, GS 500 a dopiero potem hornet, fazer czy też wyżej wymieniony bandit, na samym końcu, dla doświadczonych użytkowników poleca się SV Ale nie mnie to oceniać co kto ma kupić, ja mam łeb na karku i nigdy ale to nigdy bym nie kupił SV gdybym był początkującym, to samo z plastikiem, chyba że faktycznie ktoś chce, bo na plastiku jest większy lans Tyle w temacie, Miszka, wybór należy do Ciebie Ps. Sam patrzyłem po Z750 lecz po odwiedzeniu paru for zrezygnowałem
kuchar222 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 SV jest zdradliwe nikt się nie spodziewa takiego momentu po takiej mocy
Dev Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Pucek, jak czytam to co piszesz to masz juz ten motor ? i długo juz jezdzisz ? :mysli: podpieranie sie róznorakimi forami jakos mnie nie przekonuje biorąc pod uwage to jaką moca dysponuje SV-ka 650-ka przejezdziłem takim motorem, równiez 1000ccm i niczego takiego nie zauwazyłem i dlatego proponuje ten motor jako dobry do nauki[br]Dopisany: 01 Listopad 2011, 18:16_________________________________________________ SV jest zdradliwe nikt się nie spodziewa takiego momentu po takiej mocy jakiej mocy ? :mysli:
Pucek Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Pucek, jak czytam to co piszesz to masz juz ten motor ? i długo juz jezdzisz ? :mysli: podpieranie sie róznorakimi forami jakos mnie nie przekonuje biorąc pod uwage to jaką moca dysponuje SV-ka 650-ka przejezdziłem takim motorem, równiez 1000ccm i niczego takiego nie zauwazyłem i dlatego proponuje ten motor jako dobry do nauki[br]Dopisany: 01 Listopad 2011, 18:16_________________________________________________ SV jest zdradliwe nikt się nie spodziewa takiego momentu po takiej mocy jakiej mocy ? :mysli: Nie będę z Tobą dyskutował bo jak zawsze wiesz najwięcej i na wszystkim jeździłeś, skoro parędziesiąt osób twierdzi że SV nie nadaje się na 1 moto to nie mogą się mylić i akurat Ty jesteś za***iście uzdolniony bo podejrzewam, nigdy nie miałeś nawet szlifa Respekt Pozdrawiam
Dev Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Kolego i tutaj jestes w bledzie, mialem zajebistego szlifa i 111 dni w spiaczce. Kto mnie zna to wie o czym mowie, zreszta wystarczy popatrzyc na moja glowe. Jezdzilem i jezdze wieloma sprzetami i doskonale wiem co pisze a jest to podparte ponad 25 letnia praktyka w tej materii. Ale nie odpisales na moje pytanie, czym jezdzisz (łeś) ???
Pucek Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Pragnę zauważyć jedno, rozmawiamy o motocyklu dla świeżaka a nie dla gościa z 25 letnim stażem który jeździł na wielu motocyklach, a to zasadnicza różnica Tyle w temacie
Miszka82 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 ale się napinacie jak baranie jajca a ja tylko odświerzyłem wątek pod kątem ceny motorów każdy i tak kupi to co będzie uważał za stosowne BTW Pucek zdałeś już to prawko ?
Pucek Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 ale się napinacie jak baranie jajca a ja tylko odświerzyłem wątek pod kątem ceny motorów każdy i tak kupi to co będzie uważał za stosowne BTW Pucek zdałeś już to prawko ? Tematu prawka nie ma sensu poruszać
moro99 Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Ja kupilem na 1szy moto Suze GSX650F z 2008. Przed jezdzilem na roznorakich skuterach motorowerach WSK'ach i innych malych wynalazkach. To moj pierwszy dorosly i prawdziwy motor i musze powiedziec ze wg mnie (przejechalem dopiero 2k km) wybor naprawde dla mnie optymalny. nie za mocny nie za slaby (ciezki ale to czuc tylko przy manewrach nogami (w jezdzie juz nie)) I powiem ze jak ktos chwilke pojezdzil na 2 kolkach (nawet tych malych) to spokojnie moge polecic (jako swierzak) do nauki. Jak komus sie nie podobaja pelne plastiki to bandziora bo z tego co wiem to to samo. Pozdrawiam
jozek726 Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Siemanko ja od przyszłego sezonu staje się PEŁNYM motocyklistą a obecnie poszukuje czachy do RR 600 z 2005roku w tym malowaniu : moze ktoś coś wie to prosze o info
Miszka82 Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Siemanko ja od przyszłego sezonu staje się PEŁNYM motocyklistą a obecnie poszukuje czachy do RR 600 z 2005roku w tym malowaniu : moze ktoś coś wie to prosze o info fajna nie mogę doczekać się sezonu
Dev Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Dla mnie wlasnie ten juz sie skonczyl.... Pucek wykrakal.... Rozje...balem kawe, klasyczny lewoskret, petak skrecal honda civic i ponoc mnie nie zauwazyl, pierd....olnalem fikolka w powietrzu przelecialem w powietrzu nascie metrow i wyladowalem na trwaniku motor zlom, caly przod do wymiany, fuuuuuuuuuuccccckkkkkkkkk !!!!!
Miszka82 Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Dla mnie wlasnie ten juz sie skonczyl.... Pucek wykrakal.... Rozje...balem kawe, klasyczny lewoskret, petak skrecal honda civic i ponoc mnie nie zauwazyl, pierd....olnalem fikolka w powietrzu przelecialem w powietrzu nascie metrow i wyladowalem na trwaniku motor zlom, caly przod do wymiany, fuuuuuuuuuuccccckkkkkkkkk !!!!! ale wskoczyłeś na forum więc bez poważniejszych urazów
Dev Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Ogolne potluczenia, tylko kask ucierpial.
jozek726 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 dobrze ze jesteś cały ubezpieczalnia da kase i kupisz nowe lepsze
ALBINEK Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Dzisiaj pogoda pozwoliła trochę pojeździć , zrobiłem około 100 km. Sezon jeszcze otwarty.
LAKIER88 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Aktualnie mam takie coś i jest na sprzedaż!! 02 rok zarejestrowany juz w PL!!! amortyzator skrętu OHLINS tłumik AKRAPOVIĆ carbon oryginalny dodaje w cenie Alarm, crasch pady ,szyba irydowana Wszystkie plastiki oryginał nie pękniete nic i nie klejone ani nie malowane naprawda warto polecam!!! CENA 11.900 zł gg.6246964
Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Aktualnie mam takie coś i jest na sprzedaż!! 02 rok zarejestrowany juz w PL!!! amortyzator skrętu OHLINS tłumik AKRAPOVIĆ carbon oryginalny dodaje w cenie Alarm, crasch pady ,szyba irydowana Wszystkie plastiki oryginał nie pękniete nic i nie klejone ani nie malowane naprawda warto polecam!!! O cenie zapomniałeś...
LAKIER88 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 wpisana a co zainteresowany polecam
Rekomendowane odpowiedzi