Booster Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 Pytanie: Czy wtryski od S3 podejdą do A4 1.8t AVJ? http://moto.allegro.pl/wtryskiwacze-wtryski-audi-s3-8p-i1618028218.html
Booster Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 nie podejdą do ori wtyczek Dzięki, a ewentualnie od czego mogę dopasować do AVJ-a wtryski, potrzebuję conajmniej 320cc, a znalezienie wtrysków od BEX-a graniczy z cudem.
Embe Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 Panowie jaką max moc wytrzyma seryjne sprzęgło w AEB?
Pucek Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 Panowie jaką max moc wytrzyma seryjne sprzęgło w AEB? u mnie przy quattro i 300Nm ślizgało NOWE po paru dniach natomiast u kumpla przy ośce i 280Nm trzyma się dzielnie prawie rok...
domjenick Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 nie podejdą do ori wtyczek Dzięki, a ewentualnie od czego mogę dopasować do AVJ-a wtryski, potrzebuję conajmniej 320cc, a znalezienie wtrysków od BEX-a graniczy z cudem. szare od tt 180 konnej
darioo99 Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Panowie jaką max moc wytrzyma seryjne sprzęgło w AEB? u mnie przy quattro i 300Nm ślizgało NOWE po paru dniach natomiast u kumpla przy ośce i 280Nm trzyma się dzielnie prawie rok... jest jakaś w miare tania alternatywa dla seryjnego sprzęgła?
Dev Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Panowie jaką max moc wytrzyma seryjne sprzęgło w AEB? u mnie przy quattro i 300Nm ślizgało NOWE po paru dniach natomiast u kumpla przy ośce i 280Nm trzyma się dzielnie prawie rok... jest jakaś w miare tania alternatywa dla seryjnego sprzęgła? co masz na mysli ????
domjenick Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 jest jakaś w miare tania alternatywa dla seryjnego sprzęgła? jak kupowałem do swojego auta ,w sklepie mi zaproponowali jakieś tanie sprzęgło firmy "Krzak"-a w tej samej cenie było sprzęgło LUK'a i sahs'a,więc wybrałem luk'a,na e'bayu możesz kupić za 60 parę funtów z dwuletnią gwarancją ,takiego najtańszego,ale nikt nie da gwarancji,że po 2 latach nie będziesz musiał zmienić je ponownie
Pucek Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 Przy Q i dużej ilości koksu (czytaj Nm) jest z tym problem, parę razy strzelisz ze sprzęgła i pozamiatane, aktualnie czekam na sprzęgło wzmacniane od Pana Radzikowskiego, koszt około 800-1000 zł (nowe seryjne niecałe 500 zł)
QRi Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Przy Q i dużej ilości koksu (czytaj Nm) jest z tym problem, parę razy strzelisz ze sprzęgła i pozamiatane, aktualnie czekam na sprzęgło wzmacniane od Pana Radzikowskiego, koszt około 800-1000 zł (nowe seryjne niecałe 500 zł) Pucek mam nadzieje, że ryzyko sie opłaci Radzikowski to jest rozwiazanie "na dwie nogi", czyli "udo sie, abo sie nie udo" powodzenia
gregory Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Przy Q i dużej ilości koksu (czytaj Nm) jest z tym problem, parę razy strzelisz ze sprzęgła i pozamiatane, aktualnie czekam na sprzęgło wzmacniane od Pana Radzikowskiego, koszt około 800-1000 zł (nowe seryjne niecałe 500 zł) Pucek mam nadzieje, że ryzyko sie opłaci Radzikowski to jest rozwiazanie "na dwie nogi", czyli "udo sie, abo sie nie udo" powodzenia U mnie się udało, nie narzekałem i nie narzekam.
wustyle Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Panowie jaką max moc wytrzyma seryjne sprzęgło w AEB? u mnie przy quattro i 300Nm ślizgało NOWE po paru dniach natomiast u kumpla przy ośce i 280Nm trzyma się dzielnie prawie rok... U mnie oska, 280 Nm, trzyma już 2 lata. Zero problemów.
Pucek Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 Panowie jaką max moc wytrzyma seryjne sprzęgło w AEB? u mnie przy quattro i 300Nm ślizgało NOWE po paru dniach natomiast u kumpla przy ośce i 280Nm trzyma się dzielnie prawie rok... U mnie oska, 280 Nm, trzyma już 2 lata. Zero problemów. Lubię agresywnie ruszać Czy się "uda" ? o to raczej się nie boję, zbyt wiele aut jeździ na sprzęgłach robionych u P. Radzikowskiego
gregory Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 Lubię agresywnie ruszać Taaaaaa, z każdych świateł strzał z odcinki Inaczej nie idzie :>
Inkognito Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 koledzy mam takiego Tipa wiem że pytania teraz beda dla was śmieszne ale mam pytanie jak tu co po podłączać? bo nie mam jeszcze AEB w aucie ale na dniach będzie i drugie pytanie czy lepiej dać większą przepływomierz czy standart pociągnie planuje mieć około 220KM jeśli większą to od czego proponujecie??
Buba Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 szersza czesc do puszki, węzsza do turbo reszte sam zobaczysz jak wyjmiesz stara gume
Inkognito Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 szersza czesc do puszki, węzsza do turbo reszte sam zobaczysz jak wyjmiesz stara gume no właśnie starej gumy nie mam tam dlatego pytam co i jak heh a jak myślisz dobrze zrobiony Tip?? czy mógł by być lepiej dostosowany??
Buba Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 wygląda dobrze ale jak przymierzysz to dopiero zobaczysz czy pasuje
Inkognito Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 wygląda dobrze ale jak przymierzysz to dopiero zobaczysz czy pasuje tak wiesz przykładałem go tyle że nie mam przodu w tamtym aucie i może dlatego wygląda że pasi... a powiedz mi co z tą przepływką??
Rekomendowane odpowiedzi