krzysiekml Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 są p&p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 jakie moce to ogarnie , są dłuższe ja te z BAM , pasują pod listwę p&p ?300KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian998998 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) Do listwy pasują P2P Edytowane 22 Lutego 2015 przez adrian998998 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hopek03 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boomel Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Panowie szukam bardziej wydajnej pompy paliwa do mojego AVJ-a. Tak żeby bez problemu wyrobila na 380cc. Myslalem o Walbro ale takim zeby byl montowany w baku w seryjnym koszyku. Potrzebuję jakis kontektny numer bądź oznaczenie zeby takowa zakupic. Dzięki z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Walbro gss341 albo 342. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boomel Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Dziękówa MARCINDLUG A podchodzą one bez przeróbek? Gdzie najlepiej sie zaopatrzyć żeby było pewne źródło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 okolice 300KM to zapewnie ogarnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Tak, bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omzig Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 A ta z AGB, AJLa nie wyda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Wyda, ale padlo pytanie o walbro to odpowiedzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boomel Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 A cenowo jak one wypadaja w stosunku do walbro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 od jak dawna KAISER jest producentem zaworow DV zastepujac BOSCHa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imhotet Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 z tego co wiem to te z koncówka N robił kaiser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Ja miałem enke Boscha, teraz juz nka jest generalnie nie produkowana i jest tylko P właśnie kaisera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imhotet Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 hmm czekaj masz racje.. ja wymieniałem DV ostatnio które miało koło 3 lat i tez producent Kaiser, nowe również kaiser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 (edytowane) Mam na sprzedaz raz zakładany na krótką chwilę n75 058-F jakby kto szukał, 180zl z kw Edytowane 27 Lutego 2015 przez pioteros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacioracing Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Siema. Mam zakupione wtryski 380cc od BAM z listwą i regulatorem. Czy do BEXa montować to razem z listwą od BAM, czy same wtryski na listwę od BEXa? Planuje 240km 350nm w moim B6. DP na dniach będzie, jak przyjdzie z poprawki.. Myślę że K03s i DSMIC od bexa dadzą radę z tym softem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz13 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Same wtryski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hopek03 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 jak jest stare turbo a w szczególności gruszka to raczej nie ma szans na taki wynik a nie mówiąc już o ogólnym stanie jednostki napędowej zrób logi i wrzuć w odpowiedni dział to chłopaki ci powiedzą czy z silnikiem jest wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi