Cpt.Ryan Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) I takim zestawem bez spawania się wszystko obejdzie? I rura 63mm też będzie pasować? (w B5 AEB też wyjście z turbo ma 40mm, a wejście przepustnicy 63?) Edytowane 15 Lutego 2016 przez Cpt.Ryan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidlive Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Wyjście z turbo ma 40mm a przepustnica 65 ale 63 wchodzi. Musisz spawać to oczywiste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 nie lepiej sobie spasować pociąć rury kolana i dac komuś zeby to pospawal ? ja bym ci to obleciał elektrodą za 4piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cpt.Ryan Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 A myślałem że taki zestawik jest zamiennikiem tych KITów np. z fkmic.pl Dajcie spokój ceny spawania w warszawie są zabójcze, wołają chore ceny za najprostsze rzeczy. A gdzie z tym 4pakiem podjechać ewentualnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imhotet Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 40mm ma wylot z turbo w AEB ? a nie 51 czasem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 no dokładnie,tak samo przepustnica ma 70 a nie 65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz13 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 70? przecież wchodzi normalnie silikon o średnicy wewnętrznej 63. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 wchodzi bo też tak mam ale czy tak normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz13 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 wchodzi bo też tak mam ale czy tak normalnie W sumie nie mierzyłem ale wszedł idealnie z lekkim oporem, 70 pewnie by było za duży i miał tendencje do spadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 A myślałem że taki zestawik jest zamiennikiem tych KITów np. z fkmic.pl Dajcie spokój ceny spawania w warszawie są zabójcze, wołają chore ceny za najprostsze rzeczy. A gdzie z tym 4pakiem podjechać ewentualnie? Puławy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cpt.Ryan Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 A myślałem że taki zestawik jest zamiennikiem tych KITów np. z fkmic.pl Dajcie spokój ceny spawania w warszawie są zabójcze, wołają chore ceny za najprostsze rzeczy. A gdzie z tym 4pakiem podjechać ewentualnie? Puławy Od Wawy mały kawałek. Skompletuje graty i pewnie bedę się odzywał Czyli wkońcu turbina 40 a przepustnica 63? Może mamy różne, bo zależało to od liftingu? Ale skoro motor ten sam, to podzespoły tez nie powinny się niczym różnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidlive Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Moja wina macie racje 51mm sorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzks Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Witam montował ktoś któryś z nich : http://mtuning.pl/Kolektor-wydechowy-AUDI-1-8-TURBO-K03,p,2360 http://mtuning.pl/Kolektor-wydechowy-AUDI-1-8-2-0-TURBO-K03,p,2343 http://mtuning.pl/Kolektor-wydechowy-AUDI-1-8T-K03-wzdluzny-Zeliwny,p,4517 opłaca się ? Warte są swej ceny ?? Lub ktoś może od nas robi ?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 żeliwny może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Mam ten ostatni, do dwoch nakretek trzeba dorobic specjalny klucz aby je dokrecic. Chyba ze bedziesz go zakladac na wyciagnietym silniku to bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 dev masz loga na tym kolektorze 118 115 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 dev nie ma grupy 115 i 118 bo ma AJLa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imhotet Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 ostatnio rozbiłem taki kolektor młotkiem (zeliwo) - kawał żelastwa ścianka kolo 4mm - ale u mnie pekł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzks Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 (edytowane) ostatnio rozbiłem taki kolektor młotkiem (zeliwo) - kawał żelastwa ścianka kolo 4mm - ale u mnie pekł Ja myślę ,że bym o ziemie rozbił taki jak i każdy inny żeliwny bez problemu, toć to nie wiadomo jak wytrzymałe jest wystarczy odrobina siły , a co tu dopiero mowa z młotkiem ... Edytowane 16 Lutego 2016 przez bartekzks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 u mnie chinol tylko taki na t25 jeszcze frezowany i nie pęka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi