plastuch Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 postaraj się o jakieś lepsze foto Q zazdroszcze
tgkone Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 no nareszcie wrzuciłeś twojego złoma pochwal się jeszcze co masz w zapasie na sezon wiosenny ;P
Vandit Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 tez mi się wydaje ze czarny... halogeny samoróbka?
moskal Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 foty robione nokją dwatysiącepięcset ??? :kox: :kox: grill bez znaczka jest czarny znaczek , do okulisty :naughty: :naughty: halogeny samoróbka? widziałem kiedyś na all... taki halogeny razem z kratkami , ale moze faktycznie samoróbka
davidoff82 Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 foty robione nokją dwatysiącepięcset ??? :kox: :kox: grill bez znaczka jest czarny znaczek , do okulisty :naughty: :naughty: halogeny samoróbka? widziałem kiedyś na all... taki halogeny razem z kratkami , ale moze faktycznie samoróbka są takie halo produkcji tureckiej, podobno przyzwoita jakość, dostępne do wielu samochodów które nie miały w tym miejscu wogóle halo... ładna zima w Norge autko fajne podobywuje mnie się
gizmus2006 Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 Fajne fajne tylko ogarnij troszkę ten przód bo jakoś tak mu krzywo z oczu patrzy
Kowi87 Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 taki troche do mrogalowego padła podobny
moskal Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 troche maske masz źle spasowaną od strony pasażera
konus Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 odrazu inne autko czyżby już letnie kapcie? :gwizdanie:
pawelwarsze Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Opublikowano 8 Marca 2011 a ze mam dobry chumor dzis to daje jakies male spy foto setupu na lato powoli coraz wiecej bedzie
karol24 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 co to za felga? fajnie wygląda to znaczy mi się podoba a odczucia innych to już ... no bo jestem na etapie szukania czegoś fajnego na lato
pawelwarsze Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 felga to nawet niewiem co to jest, odziedziczyłem ja po bracie ale jakich chinol chyba
karol24 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 wcześniej miałem corse i chciałem sobie astre 3 kupić i takie 17 wstawić (bo te Twoje fele to strasznie podobny wzór do oplowskich),no ale dzięki Bogu zmądrzałem i moją 4ke sobie sprowadziłem ale to nie zmienia faktu, że podoba mi się ten wzór
pawelwarsze Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 hehe po teraz to prawie opel jest jest jak tak a fakt faktem mi jak i innym podobaja sie te felgi niebylem do nich przekonany ale zalorzylem i pasuje tylko mam problem w jaki kolor je pomalowac ;(zostac przy jasnym czy isc w czern, grafit`?
Rekomendowane odpowiedzi