Wihajster Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Spankusiu.... Ty tam lepiej trenuj chyba joge
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 No to ładnie sie szykuje Murzyn contra Poziek ___________________________________ Dorota dwa leszcze .. smiech na sali ... :polew:
alvaro Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 schiller BARDZO WAZNE! PRZYŚLIJCIE MI NA PW DANE TZN IMIĘ I NAZWISKO WSZYSTKICH UCZESTNIKÓW. TZN OSOBY TOWARZYSZĄCE TEZ!!! DO WIECZORA MUSZE TO MIEĆ no ale co jeszcze raz ? przecież już raz wysyłaliśmy...
schiller Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Opublikowano 4 Marca 2008 schiller BARDZO WAZNE! PRZYŚLIJCIE MI NA PW DANE TZN IMIĘ I NAZWISKO WSZYSTKICH UCZESTNIKÓW. TZN OSOBY TOWARZYSZĄCE TEZ!!! DO WIECZORA MUSZE TO MIEĆ no ale co jeszcze raz ? przecież już raz wysyłaliśmy... tak w przelewach. ale nie będę sie teraz tego doszukiwał bo do letniego zlotu sie nie wyrobie a to mialo byc na wczoraj...
spanky Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Spankusiu.... Ty tam lepiej trenuj napewno podejme rekawice .....
taktuś Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Murzyn vs Poziek, Poziek vs Murzyn no no może być ciekawie ale przecież w piątek zaczniemy bankiet o 19, a jak zaczniecie się pojedynkować to nie doczekacie 19.30 już lepiej we dwoje koledzy "wystawcie" pewnego zawodnika, a taki będzie, to... taktuś ( ) kto ma za przeciwnika taktusia ten w łóżku się zsiusia
schiller Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Opublikowano 4 Marca 2008 z kim dziś rozmawiałem ze ma wskoczyć na miejsce Kichol-a? qwa niech już będzie ten piątek
hhacek Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 od wczoraj jestem w Wisle , padal deszcz , zero sniegu w czwartek downgrade z Golebiewskiego do Krokusa
pet3r Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Schiller - rozmawiałeś ze mną - na miejsce Kichola wskakuje mihu2000, dodatkowo, tak jak się umawialiśmy, biorę brata
Gość cloo Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 ale przecież w piątek zaczniemy bankiet o 19, a jak zaczniecie się pojedynkować to nie doczekacie 19.30 Nie, nie, stanowczo protestuje Chcialabym chlopakom pokibicowac, a my bedziemy znaaaaacznie pozniej takze prosze sie ustawiac na nieco pozniejsza godzinke. Dziekuje za wyrozumialosc _______________________________________ Dorota
Norbi Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 od wczoraj jestem w Wisle , padal deszcz , zero sniegu w czwartek downgrade z Golebiewskiego do Krokusa Hhacuś kochanie, czyli luzik na letniaczkach dam rade ??U nas mrozek -1*[br]Dopisany: 04 Marzec 2008, 22:11 _________________________________________________Dzieciaki ksiakoś nie śledziłem tego tematu przez blisko rok i nie wiem kto w piąteczek z Wawki rusza kiele południa, pucować się mnie tu!
hhacek Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Norbi, na dzien dzisiejszy to bez stresu, jak sie cos zmieni do czwartku to dam znac.
Norbi Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Norbi, na dzien dzisiejszy to bez stresu, jak sie cos zmieni do czwartku to dam znac. superowo
letallec Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Dzieciaki ksiakoś nie śledziłem tego tematu przez blisko rok i nie wiem kto w piąteczek z Wawki rusza kiele południa, pucować się mnie tu! Ja, ale z toba w kolumnie nie jade
Norbi Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Dzieciaki ksiakoś nie śledziłem tego tematu przez blisko rok i nie wiem kto w piąteczek z Wawki rusza kiele południa, pucować się mnie tu! Ja, ale z toba w kolumnie nie jade Luzik zasypie 4 cylindry piachem, podpytam się Kichola jak się to robi [br]Dopisany: 04 Marzec 2008, 22:28 _________________________________________________Wrzucajcie patenty na "ominięcie " fotopstryków, bo nie chce jechać do Wisły dwa dni. Chodzi mi o patenty tupu "liść na rejestracji, czy inna kartka na szybie w prawym dolnym rogu" :>
slaweq Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Norbi przez Kraków smigacie?? Jesli tak to o której mniej wiecej tam bedziecie?
Flyer Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Norbi, lec z zamknieta szafa... slaweq, przez Krakow? A moze przez Poznan?
taktuś Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 jak pojadę przez Suwałki to będzie dobrze?
Rekomendowane odpowiedzi