Gość Murzyn Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 od biegów ręcznego juz nie używam wystarczy dąc lekko w piz*kę i zarzuca dupcią hehehe :gwizdanie: jakbys mocniej dal w piz*ke, to bedzie lepszy efekt :]
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 od biegów ręcznego juz nie używam wystarczy dąc lekko w piz*kę i zarzuca dupcią hehehe :gwizdanie: jakbys mocniej dal w piz*ke, to bedzie lepszy efekt :] a co się dzieje z trakcją?
rex Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 od biegów ręcznego juz nie używam wystarczy dąc lekko w piz*kę i zarzuca dupcią hehehe :gwizdanie: jakbys mocniej dal w piz*ke, to bedzie lepszy efekt :] a co się dzieje z trakcją? Jak da mocniej po piź... to ślizga jeszcze bardziej A bardzo źle jest jak wyjdzie....małe Audi, powiedzmy,A2... :decayed:
Norbi Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Ożeszkuuuu Spank solówa za te foty!!! Poziowy też ruszasz na letnich 18-tkach? Flyer a Ty misiaczku?
pet3r Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 od razu informuję, że za holowanie na górę biorę koszt paliwa + 3 piwa
spanky Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Ożeszkuuuu Spank solówa za te foty!!! Poziowy też ruszasz na letnich 18-tkach? Flyer a Ty misiaczku? taka pogoda jest w wyzszych partiach gor .... w samej Wisle sa czarne drogi .... ale jak jest w drodze do Wisły to nie wiem .....
Norbi Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Ożeszkuuuu Spank solówa za te foty!!! Poziowy też ruszasz na letnich 18-tkach? Flyer a Ty misiaczku? taka pogoda jest w wyzszych partiach gor .... w samej Wisle sa czarne drogi .... ale jak jest w drodze do Wisły to nie wiem ..... mam nadzieje ,że luzik...
Flyer Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Norbi byq, ja dzis bezpiecznie zmienilem kapcie na zimowe, ale felga zostala ta sama My z oniakiem preferujemy bezpieczny lans na zimowych 17"
taktuś Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Ożeszkuuuu Spank solówa za te foty!!! Poziowy też ruszasz na letnich 18-tkach? Flyer a Ty misiaczku? taka pogoda jest w wyzszych partiach gor .... w samej Wisle sa czarne drogi .... ale jak jest w drodze do Wisły to nie wiem ..... mam nadzieje ,że luzik... kuźwa jesteśmy tak nagrzani, że nawet jakby po same pachy nawaliło to i tak dotrzemy, bo potem...
alvaro Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Flyer My z oniakiem preferujemy bezpieczny lans na zimowych 17" decayed tongue4 to wyobraźcie sobie jaki będzie lans na 15 stalówkach... (mówię o sobie hyhy)
Iverson Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Alv nie jesteś sam, może zrobimy jakis team na stalówkach i będziemy objeżdżać toczydła na 16" i wyzej hyhyhy
alvaro Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Iverson jestem za tylko że ja mam straszne problemy z trakcją na tych 15-kach
Iverson Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 a myslisz , że ja nie, na 3 stoje w miejscu na mokrym
alvaro Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 no i tu jest problem bo ja mokrego nie potrzebuję ale i tak lans będzie git
slaweq Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Tomek, no to nie bedziesz sam przynajmniej
slaweq Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 W Debicy jak sie spotkamy to musimy sie ładnie do jakiejś fotki pamiatkowej ustawić
hhacek Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 bez paniki, troche posypalo sniegu ale juz znika powoli,
T-żółw Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 bro jutro z rana z oniakiem ruszamy na Wisłe..szykuj gardziołko
Rekomendowane odpowiedzi