schiller Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2008 ok ale nie musicie informować ze poszedł przelew. jak dojdzie to odznaczę na liście
wit.s Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Do wszystkich zadeklarowanych wysłałem PW z przypomnieniem (Ci co już wplacili - sorki, ze też, ale nie miałem czasu każdego indywidualnie analizować ) Podsumowanie akcji: - do większości udało się wysłać - zapchane PW: Nie można wysłać PW do 'Kaziu_Wichura', limit PW osiągnięty. Nie można wysłać PW do 'Tukan', limit PW osiągnięty. Nie można wysłać PW do 'kaj82', limit PW osiągnięty. Nie można wysłać PW do 'themOn', limit PW osiągnięty. Nie można wysłać PW do 'son_czwa', limit PW osiągnięty. Nie można wysłać PW do 'NIUNIAA4', limit PW osiągnięty. Nie można wysłać PW do 'Adi', limit PW osiągnięty. Nie można wysłać PW do 'spetsnaz', limit PW osiągnięty. prośba o pogonienia zainteresowanych w watkach regionalnych - SEB-A4 - Limit 50 prywatnych wiadomości na godzinę został osiągnięty - zagadnijcie go pls na wątku regionalnym Dodano Pre_pl. Dzięki. Dobiłem wszystkich
pre_pl Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 zwiększyłem pojemność skrzynek pw, spróbuj wit 'jesio raz'
spetsnaz Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Do mnie już nie musisz, zaliczka poszła :>
Gość MorgothV8 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Ja nie mam opcji wysłać szybciej niż w sobote przed południem, ale za to na 100% wyśle w sobotę jeżeli jeszczxe wtedy mozna, jak nie to niestety d*pa
schiller Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2008 ok to jeszcze raz bo widzę ze moja prośba została przeoczona: nie musicie informować ze poszedł przelew. jak dojdzie to odznaczę na liście
Hugo Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Kilka wpłat przybyło , ale to dopiero jakaś 1/4 całości
Gość rob Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Kilka wpłat przybyło , ale to dopiero jakaś 1/4 całości może są zawieszone w sieci, tak jak moja
schiller Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2008 Kilka wpłat przybyło , ale to dopiero jakaś 1/4 całości może są zawieszone w sieci, tak jak moja robus już doszła
Gość MorgothV8 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Nigdy nie myślałem że będę musiał to napisać, ale niestety jednak nie będzie mnie na zlocie Przyczyny są naprawdę niezależne ode mnie (nie jest to bynajmniej kwestia naprawy mojej Niuni po lądowaniu w rowie) Mam nadzieję że nie obrazicie się na mnie i nie zaczniecie traktować moich wypowiedzi niepoważnie - gdyż w momencie deklarowania się na wyjazd byłem pewien na 100% że pojadę
Gość trueogre Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 TrueOgre x2 proszę wpisać na listę, już pędzę wpłacić zaliczkę Już wpłaciłem Nie wiem jak jest z pokojami, ale jak się da poproszę o dwójeczkę
hornet Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Już dzisiaj powinno być zaksięgowane na koncie
DJ Lipi Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Pieniążki wpłaciłem Poproszę o dwójeczkę, albo jedyneczkę z dostawką
TTom3k Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Prosze mnie jeszcze nie usuwac z listy ale dopiero 12 stycznia bede wiedzial czy bede mogl jechac . Prawdopodobnie bede musial siedziec w ten weekend w szkole ;(
rex Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Poszło wczoraj wieczorem (info SMS'owe do Schillera ) Powinno dojść dziś lub jutro najpóźniej...
taktuś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 poszła :th: zaliczka taktuś+1 i nie ma to tamto
hhacek Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 ja zostawilem kase Żółwiowi mial zaplacic za mnie ,jak nie to bedzie :bicz3:
T-żółw Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 przed chwilą zrobiłem przelew..czyli do 04.01.2008 sie wyrobiłem jakby co dla mnie tylko jedna rezerwacja moja K. dojeżdza w...niedzielę i ogień na Słowacje z hhackiem
Rekomendowane odpowiedzi