Rafal1988Lodz Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 wsadzilem skory buffalino tempomat fis kiere zamienilem na s line pikowana i wisenka na torcie rnse ledowe zalezy jaka noge mam od 8 do 14 pali
klysek Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Panowie i panie co to za zlot dzisiaj pod pasażem łódzkim? Vag Łódź
RicS3 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Pany czy ktoś wymieniał już zawiechę w audi? Zaczęło mi już coś pukać z jednej i drugiej strony. Zastanawiam się czy można ufać tylko zestawom ruville za 1500 złocisza czy może jest coś tańszego a wytrzyma mi ze 2-3 lata?
klysek Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Pany czy ktoś wymieniał już zawiechę w audi? Zaczęło mi już coś pukać z jednej i drugiej strony. Zastanawiam się czy można ufać tylko zestawom ruville za 1500 złocisza czy może jest coś tańszego a wytrzyma mi ze 2-3 lata? Powiem ci tak, ja wymieniłem u siebie na lemfordera rok czasu i po imprezie właśnie stukanie a pózniej założyłem jakiegoś chińczyka i śmigłem na tym 2,5 roku dopiero zaczęło cos lekko pukać
Rafal1988Lodz Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 albo uzywki piekne u mnie albo kup master sport 3 lata jezdzilem na nich 18 i gwint cena ok 600zl i na przybyszewskiego najlepiej bo sprawdzony sprzedawca
xXPiotrekXx19 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 ja u siebie mam lemfordera od 3 lat i jak do tej pory cisza totalna w aucie z tym że ja mam ori zawieszenie żadnych gwintów czy tam innych przeróbek
RicS3 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 albo uzywki piekne u mnie albo kup master sport 3 lata jezdzilem na nich 18 i gwint cena ok 600zl i na przybyszewskiego najlepiej bo sprawdzony sprzedawcaZ tymi używkami to nic nie wiadomo własnie. Okaże się, że założę i zaraz zacznie coś pukać.
kanu Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Ja może na koniec roku albo na początku następnego będę sprzedawał swojego avanta To jednak zależy od paru kwestii - w tym rynku cen używek w DE i jeśli mi się uda znaleźć następce to na 100% będę dawał ogłoszonko Jakby co historię serwisową mam w niemieckiej książce, a reszta od 2011 w warsztacie u Bartłomieja
kanu Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 udało mi się uratować oryginalne dywaniki i mam je w garażu
xXPiotrekXx19 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Ja może na koniec roku albo na początku następnego będę sprzedawał swojego avanta To jednak zależy od paru kwestii - w tym rynku cen używek w DE i jeśli mi się uda znaleźć następce to na 100% będę dawał ogłoszonko Jakby co historię serwisową mam w niemieckiej książce, a reszta od 2011 w warsztacie u Bartłomieja a jak u ciebie jest z blachą w tej b7 nie ma żadnych początków złego i jak bys miał sprzedawać to w jakich granicach sobie będziesz cenił za tego avanta oczywiście cene podaj z dywanikami
kanu Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 mam na pewno jakies odpryski do gołej blachy od kamieni nad przednią szybą ale nie widzę by się coś z tym działo dalej, ocynk chyba dobrze broni sa gdzieniegdzie przyrysowania na karoserii ale tego ciezko uniknac na parkingach i nie tylko co do ceny pewnie będę podawał w dniu wystawiania ogłoszenia na bazie tego jak na rynku się mniej więcej będą kształtować do ukrycia nic nie mam auto sprowadzane bylo w 2011 przez automeritum wtedy jeszcze oddzialu w Łodzi nie mieli jak nie kupisz nic wcześniej to pogadamy, póki co na codzień użytkuje, choć ostatnio częściej w garażu stoi bo ciepło to rowerkiem smigam do roboty na chwile obecną mam realne niekręcone ponad 203000km kupiłem ją jak miała 159000km dużo nie jeżdżę, chciałem mieć diesla ze względu na spalanko i nie mówcie że jak się jeździ 10000 rocznie to nie ma sensu
xXPiotrekXx19 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 mam na pewno jakies odpryski do gołej blachy od kamieni nad przednią szybą ale nie widzę by się coś z tym działo dalej, ocynk chyba dobrze broni sa gdzieniegdzie przyrysowania na karoserii ale tego ciezko uniknac na parkingach i nie tylko co do ceny pewnie będę podawał w dniu wystawiania ogłoszenia na bazie tego jak na rynku się mniej więcej będą kształtować do ukrycia nic nie mam auto sprowadzane bylo w 2011 przez automeritum wtedy jeszcze oddzialu w Łodzi nie mieli jak nie kupisz nic wcześniej to pogadamy, póki co na codzień użytkuje, choć ostatnio częściej w garażu stoi bo ciepło to rowerkiem smigam do roboty na chwile obecną mam realne niekręcone ponad 203000km kupiłem ją jak miała 159000km dużo nie jeżdżę, chciałem mieć diesla ze względu na spalanko i nie mówcie że jak się jeździ 10000 rocznie to nie ma sensu a to ile ty tam masz koni w nim tyle co seryjnie czy cos tam dłubałeś przy tym ?
sebek89 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Witam wszystkich. Gdzieś na forum widziałem że można kupić dywaniki do auta. A nie mogę teraz znaleźć może zapodał by ktoś na szybko?? Pozdrawiam
Seba_LDZ Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2015 (edytowane) Ja Ci moge pokazac palcem kto gradnie dywaniki jak kradnie to pewnie ma tez na sprzedaz Pytaj tutaj https://www.facebook.com/venginepl Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez Seba_LDZ
kanu Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Seryjne 116 było, po usunięciu DPF 122 od razu się zrobiło i jest leciutki program na około 140KM.
a4bartek Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Hej, wie ktoś gdzie w Łodzi dorobie kluczyk do auta bo mam jeden, przydałby się zapasowy. Klucz bez pilota, jaką to orientacyjna cena
klysek Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Hej, wie ktoś gdzie w Łodzi dorobie kluczyk do auta bo mam jeden, przydałby się zapasowy. Klucz bez pilota, jaką to orientacyjna cena Bez pilota ale z immobilaizerem ok 250 Wszędzie dorobisz gdzie jest dorabianie kluczy tylko pewnie 1 dzien będziesz musiał poczekać
mariuszolek Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 żaden łodziak nie potrzebuje czarnych kubłów w elektryce?
Rekomendowane odpowiedzi