Opublikowano 18 Września 20179 l Ja będę wiedział jutro rano czy mam nockę wolną więc narazie się nie udzielam.
Opublikowano 18 Września 20179 l Ja mam nadzieje sie pojawic ale tez wszystko rozstrzygnie sie jutro w ciagu dniaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 18 Września 20179 l Ja się wybieram. Wezmę grilla jednorazowego + trochę kiełby + jakieś napoje (bezalko).
Opublikowano 18 Września 20179 l 2 godziny temu, Kosmita napisał: Jak masz kupować to nie kupuj. Ja wezmę wszystkie plastiki bo to zostało z poprzednich spotów. Mam też kubeczki i wezmę na 100%. Weź napoje i padlinę. Ktoś ogarnie grilla (ze 2-3 jednorazówki)? Jakiś ketchup? Ktoś w ogóle zamierza być? ...bo coś za bardzo nikt nie pisze.. OK. Będę śledził jutro rozwój sytuacji.
Opublikowano 18 Września 20179 l 12 minut temu, MAT1000 napisał: Najważniejsze by była pogoda na grilla Dokładnie, bo narazie to porażka. Chociaż patrzyłem, że jutra ok, ale 11-9st
Opublikowano 18 Września 20179 l Tak, mam nadzieję wyrwać się z domu w końcu [emoji4] To dawaj znaka to pojedziemy razem[emoji3]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 18 Września 20179 l Jutro 18 stopni i caly dzien slonca. O 19 ma byc troszke mniej, ok 15 ale bedxie spoko jeszcze. Lepiej niz dzis. Kurtki wezcie ale grilla zrobimy Edytowane 18 Września 20179 l przez Kosmita
Opublikowano 18 Września 20179 l Ja dotrę, będę miał grilla, bo cały czas leży w bagażniku, coś do picia i jedzenia też wezmę. Co do pogody to może nie będzie padało, ale chłodek...
Opublikowano 18 Września 20179 l Autor Też będę. Mam grilla, jakieś mięsko też wezmę Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 18 Września 20179 l Witajcie, No i świetnie Trza się uzbroić w kurtki i czapki PS. Też wezmę coś na grilla , Pozdrawiam i do zobaczenia !
Opublikowano 19 Września 20179 l Witajcie, Dziś rano widziałem, że ogrodzili przy stadionie parking (ten pokryty żwirem) pod weekendową imprezę Intercars. Niestety zaanektowali też "nasze" ławeczki grillowe ;( Na szczęście duża część parkingu pokryta płytami została nieogrodzona. Pytanie czy miejscówka spot-a pozostaje aktualna? Pozdrawiam
Opublikowano 19 Września 20179 l Dopiero wtorek a już zayebali na weekend szkoda że nie miesiąc wcześniej
Opublikowano 19 Września 20179 l Dokładnie, to jakiś absurd... Praktycznie cały parking żwirowy na tydzień wyłączony... Mimo wszystko na płytach powinniśmy dać radę się zmieścić ;D
Opublikowano 19 Września 20179 l Grille są - Kolkov, sowiq i Adam talerzyki, kubeczki,sztućce, chipsy, ketchup i musztarda - Kosmita mięso i napoje - Krzysiek, Maciek, Kołek, sowiq, Adam. Pieczywo niech ktoś weźmie jeszcze i coś jeszcze waszym zdaniem trzeba kupić? Jak ktoś jeszcze coś weźmie to super. Najważniejsze żeby mięsko i grill były. Jeżeli chodzi o miejsce to widzimy się na Stadionie na tyłach. O 19 innych ekip jeszcze nie ma więc coś się wybierze. Ja postaram się być wcześniej i zobaczyć jak to wygląda. Dam info tutaj koło 19 i na grupie FB gdzie dokładnie stoimy. Jak ktoś nie będzie mógł znaleźć to zajrzyjcie tutaj albo piszcie privy. Będę zaglądał i pokieruje. PS. Jak ktoś może, to niech jakiś aparat weźmie, zrobimy sobie Klubową fotę ze spotu. pzdr Edytowane 19 Września 20179 l przez Kosmita
Opublikowano 19 Września 20179 l 34 minuty temu, Radek91 napisał: Ja bede, co mam kupic? I co z tym miejscem Nie widziałem żeby ktoś brał węgiel, więc może węgiel i jakieś pieczywo, ale niech organizator Kosmita swoim autorytetem zarządzi.