letallec Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 Wit.s 100 lat . Specjalnie z tej okazji bede dzisiaj na spocie, zeby uscisnac Ci grabe
tomaszu Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 Witek z okazji urodzin dla największego poety na forum prezent od początkującej skromnej poetki Żeby Poziek nie dokuczał Żeby bank się nie narzucał Żeby J się kochac chciało By się szczęście oknem pchało Żeby Helmut rwał po drodze Żeby Prezs nie patrzył srodze Żeby Tarnów był stolicą By się trafił sex z dziewicą By Cię wszyscy mocno kochali I o Tobie pamiętali Brynia Buahahahahah chyba już nie w tym wcieleniu :gwizdanie: :cool1: Łojezu, co wy z tymi dziewicami?? Przecież to takie proste... Wicia, kolejka ode mnie :beer1: Najlepszego!
malik Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 Wiciu 100lat! Tylko nie zapomnij przywieźć tortu, kanapek i czegoś do picia! No!
moskal Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 Wszystkiego naj.... no i tych dziewic przede wszystkim , skoro tak ci wszyscy życzą
krzyniek Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 mam jedno małe ale Wiciu aby te dziewice nie były takie http://pl.youtube.com/watch?v=ZoxOPUAdWXU&feature=related
Nosfer Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 mam jedno małe ale Wiciu aby te dziewice nie były takie http://pl.youtube.com/watch?v=ZoxOPUAdWXU&feature=related Dajcie spokój Oksanie Ona jest IMPREZOWICZEM !
kokos Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 wreszcie i ja moze dzisiaj dotre,leci moze ktos od strony Pruszkowa ? to sie chetnie podczepie,ew.moge kogos zabrac jesli ma problemy z transportem.pozdrawiam
miron78 Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 Wiciu - dolna część Polski też o Tobie pamięta - NAJLEPSZEGO
Nosfer Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 wreszcie i ja moze dzisiaj dotre,leci moze ktos od strony Pruszkowa ? to sie chetnie podczepie,ew.moge kogos zabrac jesli ma problemy z transportem.pozdrawiam Ja lecę z pruszkowa.. ale nie wiem o której będę wyjeżdzał + muszę jeszcze podjechać do pracy na kilka minut.. Ale z Pruszkowa prosta droga - Jerozolimskimi - w Wawelską (przechodzi w Ludową, Al. stanów zjednoczonych) - w Ostrobramską..
angela Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 Angela - jak fura ?? będziesz dzisiaj ? Jak sie nie rozjedziecie zbyt szybko.....to byc moze dotre.... Pozniej napisze dokladnie .o ktorej bede
slaweq Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 Angela dałam kase na kubki Lukaszowir za 2 sztuki. Jak będa kubeczki to daj Lukaszowr albo Tomaszust - dzięki Brynia pisalem do Ciebie z pytaniem jak chcesz odebrac kubki..., nie odpisalas to zostaly u mnie.
Norbi Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 Wit ogrze, Ty rormalnie masz co tydzień urodziny chiba. Co kompa włącze to życzenia Ci składają
A3 Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 wreszcie i ja moze dzisiaj dotre,leci moze ktos od strony Pruszkowa ? to sie chetnie podczepie,ew.moge kogos zabrac jesli ma problemy z transportem.pozdrawiam Ja lece z Ursusa także nie daleko Pruszkowa wyruszam po 18 jakoś tak 18:20
pablo666 Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 Ja tez z Ursusa jadę więc teżmoze się ktoś zabrać ze mną [br]Dopisany: 08 Lipiec 2008, 13:50 _________________________________________________a może Pruszków, Piastów i Ursus - umówimy sie ok 18.30 przy Lidlu i pojedziemy razem kolumna ?
Rekomendowane odpowiedzi