Flyer Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 młodzi to nie wiedza ale starzy..jest kolejny Krzyś Kichol przecież Jego to na spotach od zimy nie widzialem :gwizdanie: ... ale tez rzadko bywalem przez moment
franio Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 jeżeli u Was jest jak u mnie to pogoda na nocne charce idealna
Hugo Opublikowano 26 Lipca 2008 Opublikowano 26 Lipca 2008 Dzięki wielkie za super imprezkę.Zakończyła się o 5:10 P.S Poziu , Cuber striptiz był pierwsza klasa
Italiano Opublikowano 26 Lipca 2008 Opublikowano 26 Lipca 2008 Szkoda że tak wcześnie się zmyłem , Poziu nago? To chyba dużo wódki jeszcze się przelało... Czy ktoś przetestował w końcu paletkę na komary?
Norbi Opublikowano 26 Lipca 2008 Opublikowano 26 Lipca 2008 Łoo matko głowa mnie napier.. a wyszedłem pierwszy chyba. Się działo
Lukas Opublikowano 26 Lipca 2008 Opublikowano 26 Lipca 2008 Poziowy trzeba mi dach umyc bo jakis piasek na nim lezy, Akcja "leżacy policjant"
slaweq Opublikowano 26 Lipca 2008 Opublikowano 26 Lipca 2008 ...ale mnie głowa n a p i e r d a l a Imprezka pierwsza klasa
hornet Opublikowano 26 Lipca 2008 Opublikowano 26 Lipca 2008 Widziałem przygotowania i stwierdzam że jeżeli zmarnowaliście wszystkie kielonki które widziałem to szacun Norbiasty jak zwykle w palnik że głowa napie_dala Gospodarz chyba jeszcze dogorywa
krzyniek Opublikowano 26 Lipca 2008 Opublikowano 26 Lipca 2008 ...ale mnie głowa n a p i e r d a l a Imprezka pierwsza klasa ktoś wam za dużo polewał :gwizdanie: akcja policjant wyj***na w kosmos już nie musiałem hamować jak wracałem Poziu dzięks za zaproszenie, reszcie za miłą atmosferę Bryńka wszystkiego naj najlepszego
poziek Opublikowano 26 Lipca 2008 Opublikowano 26 Lipca 2008 Dzięki wszystkim za przybycie, impreza KOX, najzajebistrza z wszystkich.... Do nieobecnych: przepraszam za wydzwanianie nad ranem...pijany byłem AAAAdammmm, AAAAAAAAdAAAAAAm
Kaśka Opublikowano 26 Lipca 2008 Opublikowano 26 Lipca 2008 Poziek dzięki za imprezkę na maxa był Dotarlismy szczęsliwie do domu, z nas dwojga prowadziłam ja :gwizdanie: ale zdychamy obydwoje Ukcio powiedział że picie z Wami zawsze się dla niego źle kończy, ale tym razem i ja nie dałam rady ;( Wydaje mie się ze mięso na grillu było nieświeże :gwizdanie: Ja też właśnie dotarłam do domku. Poziek impreza za***ista. Akcja policjant w nocy - mega ubaw. :gwizdanie: Przemek jeszcze zdycha, ale spoko do następnej imprezy na pewno wydobrzeje. Pozostałym dziękuję za super imprezkę.
hornet Opublikowano 26 Lipca 2008 Opublikowano 26 Lipca 2008 Dzięki wszystkim za przybycie, impreza KOX, najzajebistrza z wszystkich.... Do nieobecnych: przepraszam za wydzwanianie nad ranem...pijany byłem :polew: :polew: :polew:
Nosfer Opublikowano 26 Lipca 2008 Opublikowano 26 Lipca 2008 Ale wcześnie powstawaliście ... Łeb mnie ostro napier... ! Dawno już nie byłem taki śnięty jak dzisiaj Akcja P. piękna sprawa Właściciel działki obok napewno się ucieszył z nowych cegieł na podwórku :decayed: Wydaje mie się ze mięso na grillu było nieświeże :gwizdanie: Też mi się właśnie wydaje Poziek dzięki za zaproszenie - świetna sprawa po całym tygodniu Gościom oczywiście za rewelacyjne towarzystwo, cieszę się że w końcu mogłem poznać częśc ekipy. No i oczywiście wszyscy, którzy nazwali mnie wczoraj pierwszym spamerem :bicz3: :bicz3: zostaną kiedyś z tego rozliczeni
lukaszr Opublikowano 26 Lipca 2008 Opublikowano 26 Lipca 2008 Wcześnie ??? Od 10 był kolejny grill do 13, potem polewanie się wodą - z Cubrem robiliśmy sobie prysznic, bo był upał i przy okazji Krysia została bardzo mocno zlana Impreza zaczęła się wczoraj około 18, a skończyła dzisiaj o 15 - mega kox - ciężko będzie zapomnieć pewne momenty Bardzo dziękujemy Poziek, ale z drugiej strony to Ty powinieneś podziękować mi, bo inaczej to nie wiem czy nie spałbyś gdzieś w polu w burakach :nabijasie: - zawsze muszę Ciebie pilnować
Flyer Opublikowano 26 Lipca 2008 Opublikowano 26 Lipca 2008 To ten slynny filmik, Murzyn vs S4 http://pl.youtube.com/watch?v=832kDM6YRGI
slaweq Opublikowano 26 Lipca 2008 Opublikowano 26 Lipca 2008 Poziu fakturke od blacharza za mój dach wysle na Twoj adres :nabijasie:
Cuber Opublikowano 26 Lipca 2008 Opublikowano 26 Lipca 2008 No i Ja dotarłem do domku Dzieki Poziu za goscine Lukaszr Twoje skrzydełka były poprostu świetne Ogólnie dzięki wszystkim za mega imprezke
Rekomendowane odpowiedzi