lukaszr Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 To teraz niech lukasz powie skad ten tekst skopiowal... Sam to napisałem, a nie skopiowałem Fleuer Jak to gdzieś znajdziesz w internecie to oddam Tobie moją A4
ykk Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 lukaszr wrzuce to sobie w podpis, moge..? :gwizdanie: (co tam ze bedzie ponad 4 linijki tekstu)
trzyfx Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 ... dobre:) Za kilka lat przyjadę na spota z moją kochaną żoną, naszą wypasioną A4 B10 i przypomnę Wam te wypowiedzi - zobaczymy co wtedy będziecie mieli do powiedzenia Koniec tematu:P
lukaszr Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 Za kilka lat przyjadę na spota z moją kochaną żoną, naszą wypasioną A4 B10 i przypomnę Wam te wypowiedzi - zobaczymy co wtedy będziecie mieli do powiedzenia I wtedy się obudzisz i zobaczysz, że to był tylko sen ...
wit.s Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 ... dobre:) Za kilka lat przyjadę na spota z moją kochaną żoną, naszą wypasioną A4 B10 i przypomnę Wam te wypowiedzi - zobaczymy co wtedy będziecie mieli do powiedzenia Koniec tematu:P HŁE HŁE HŁE Ależ, norrmalnie otworzyłeś Puszkę Pandory :polew: A my lubimy otwarte Puszki Pandory - żywimy się tym wszystkim co z nich wyleci
Kaśka Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 Łukaszur REWELACJA!!!!!!!!!!! Dawno nie czytałam czegos tak zabawnego. :polew:
kokos Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 lukaszr mnie rozwalil tym postem ale to: Za kilka lat przyjadę na spota z moją kochaną żoną, naszą wypasioną A4 B10 i przypomnę Wam te wypowiedzi - zobaczymy co wtedy będziecie mieli do powiedzenia Koniec tematu:P bylo jeszcze lepsze :polew:
GrzesB Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 Heja! Kogo dzisiaj rano ścigałem po Wale Miedzeszyńskim i później Trasie Łazienkowskiej? Srebrne B7 sedan blachy WZ 56121 (numerki mogłem źle zapamiętać)?? Już myślałem, że mnie gość w ogóle nie zobaczy (w końcu śmigam A6) ale jak go mijałem to się nieźle lookał - pomachałem tylko awaryjnymi i poleciałem w swoją stronę... a on skręcił na Wisłostradę... Pozdro!
lukaszr Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 A co było inspiracją? Czy znasz to z autopsji ? Kochanie, z żadnej autopsji, taką miałem wenę twórczą po tekście trzyfx ... jak zawsze zresztą w tym temacie Po prostu chciałem go sprowadzić na ziemię, no ale ma takie klapki na oczach, że nic to nie da
Musashi Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 LukaszR ... dobre:) Za kilka lat przyjadę na spota z moją kochaną żoną, naszą wypasioną A4 B10 i przypomnę Wam te wypowiedzi - zobaczymy co wtedy będziecie mieli do powiedzenia Koniec tematu:P okaze sie, ze A4 B10 jest twojej kochanej zony, a ty pod pantoflem, jestes tylko kierowca i wlasnie, jak zwykle gdy ma zachcianke, przywiozles ja na zakupy, akurat w to samo miejsce i tego samego dnia i godziny kiedy warszawka ma spota a4klubu ale z jednym masz racje, ciekawe, co koledzy wtedy powiedza
Suli Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 Jest rozwód, ale niestety Twoja żona zabiera Tobie to co kochasz najbardziej, czyli . Jesteś ;( ;(, no ale nie masz wyjścia. Najbardziej bolesne będzie własnie to A jeśli to jeszcze na dodatek to kanał na maxa :polew: PS. Lukas respect :oklaski:
Aydaho Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Heja! Kogo dzisiaj rano ścigałem po Wale Miedzeszyńskim i później Trasie Łazienkowskiej? Srebrne B7 sedan blachy WZ 56121 (numerki mogłem źle zapamiętać)?? Już myślałem, że mnie gość w ogóle nie zobaczy (w końcu śmigam A6) ale jak go mijałem to się nieźle lookał - pomachałem tylko awaryjnymi i poleciałem w swoją stronę... a on skręcił na Wisłostradę... Pozdro! coż za wyznanie ...
spanky Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Heja! Kogo dzisiaj rano ścigałem po Wale Miedzeszyńskim i później Trasie Łazienkowskiej? Srebrne B7 sedan blachy WZ 56121 (numerki mogłem źle zapamiętać)?? Już myślałem, że mnie gość w ogóle nie zobaczy (w końcu śmigam A6) ale jak go mijałem to się nieźle lookał - pomachałem tylko awaryjnymi i poleciałem w swoją stronę... a on skręcił na Wisłostradę... Pozdro! pewnie nikogo znajomego ...
Reggi Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Bry [br]Dopisany: Sierpień 01, 2008, 08:06:43 _________________________________________________Sprawa techniczna ...potrzebuje dostać sie do skrzynki na listy....ale bez klucza.. Jakieś pomysły ? Normalne
Nosfer Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 A jaki typ skrzynki ? Numer seryjny / model / cokolwiek... Prześlę Ci plany konstrukcyjne wraz z listą użytych materiałów oraz niezbędne materiały do hackowania takich urządzeń..
Reggi Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Przemo ..to zwykła skrzynka w bloku .. Tam jest aviso do naszych postojówek
Rekomendowane odpowiedzi