Flyer Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Suli, kurde szkoda, bo nikt do tej pory sie na nich nie przejechal, ale widocznie sie pomylili... ja bym bral uzywki od nich, bo sa pewne, a z oponami z niewiadomego zrodla moze byc roznie... Poczekaj.
A3 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Ja tak zupełnie z innej beczki z pytankiem do koleżanki Bryni...powiedz czy Ty byłaś kiedyś na spocie??...bo ładnie udzielasz się na forum a wydaje mi się że na Ciebie nie trafiłem na spocie
Suli Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Ja tak zupełnie z innej beczki z pytankiem do koleżanki Bryni...powiedz czy Ty byłaś kiedyś na spocie??...bo ładnie udzielasz się na forum a wydaje mi się że na Ciebie nie trafiłem na spocie Byłam na 4 może 5 spotach i u Pożka kilka razy, na lodach ,,u Żółwia". Mieszkam w Radomiu i jak jestem we wtorki w Wawie to czasem zajrzę. Gdyby spoty były np w Jankach to bywałabym częściej, a tak do Janek lecę szybko a potem do Promenady bardzooooooooo długooooooooo Ale chyba nie mieliśmy okazji się poznać Spokojnie Brynia, wyobraź tylko sobie, już niedługo, jak tylko zbudują Trasę Salomea - Wolica, Południową Obwodnicę Warszawy, Trasę Olszynki Grochowskiej, to na spociki bedzie mogła wpadać jedną chwilę ... razem z wnukami :polew: [br]Dopisany: 14 Sierpień 2008, 22:14 _________________________________________________Trasę Olszynki Grochowskiej, Choć nieco może przesadziłem, tej ostatniej chyba nawet nasze wnuki nie doczekają [br]Dopisany: 14 Sierpień 2008, 22:15 _________________________________________________ Ale dobrze obejrzyj klocki, bo czasem jest tak że się urypie czujnik i pokzauje kontrolkę a klocki są jeszcze OK, więc spokojnie Będzie co robić na najbliższym spociku
tomaszu Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 To wnuki będą woziły weteranów na spoty... :>
A3 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Ja to teraz przez spory czas nie zagoszcze na spotach...ale mam nadzieje że się spotkamy Bryniu
_Solar_ Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 a czy kolega z Lubelszczyzny moze kiedys zagoscic na Mazowieckim spociku :> i jeszcze male pytanko czy od ul.Wilanowskiej na Ostrobramska to bedzie daleko niestety nie znam za dobrze Wawy
tomaszu Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 No jak nie może jak może. Zapraszamy. A Wilanowska nie wiem gdzie jest, więc nie podpowiem czy daleko czy nie..
_Solar_ Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 No jak nie może jak może. Zapraszamy. A Wilanowska nie wiem gdzie jest, więc nie podpowiem czy daleko czy nie.. no to super jak dobrze pojdzie to w przyszlym tygodniu bede w Wawie jak nie to po 25 powinienem byc na pewno ktos inny mam nadzieje ze mi podpowie jak trafic na spota
tomaszu Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Ja 26go będę jechał na spota, więc możemy się ustawić gdzieś w Wawie i pojechać razem. Będziemy w kontakcie.
_Solar_ Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Ja 26go będę jechał na spota, więc możemy się ustawić gdzieś w Wawie i pojechać razem. Będziemy w kontakcie. no to elegancko kolego jak by co to bedziemy w kontakcie bo nie wiem kiedy dokladnie mam do roboty jechac ale wstepnie to jest 25-26 wiec chcialbym przy okazji zawitac na waszym spociku :>
lukaszr Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 no to elegancko kolego jak by co to bedziemy w kontakcie bo nie wiem kiedy dokladnie mam do roboty jechac ale wstepnie to jest 25-26 wiec chcialbym przy okazji zawitac na waszym spociku :> W pierwszym poście masz info dotyczące gdzie się spotykamy i jest tam link do mapki: http://mapa.szukacz.pl/?&n=487114&e=643846&z=2m&t=WYBRANY PUNKT&pp=SPOTY WARSZAWSKIE
_Solar_ Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 dzieki mam nadzieje ze jakos trafie oblukalem trase i stwierdzilem aby dojechac od Wilanowskiej to bedzie luzik
Kaśka Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 dzieki mam nadzieje ze jakos trafie oblukalem trase i stwierdzilem aby dojechac od Wilanowskiej to bedzie luzik Pewnie nie będzie wielu osób bo będzie to tydzień wyjazdowy na zlot letni i wielu spotowiczów już będzie na miejscu w Sobieszewie, a część jeszcze będzie tego dnia wyjeżdżać. W każdym razie serdecznie zapraszamy.
krzyniek Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 mam coś dla rezaczy .... http://pl.youtube.com/watch?v=X9w-hZFcSUY&NR=1
tomaszu Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Fajne UFO. A co to za samochód może być??
Kaśka Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 hehe ale bajera Adaś no co ty to idealny gadget dla Ciebie. :polew:
adamooo Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 już robiee liste potrzebnych gratów
Kaśka Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 już robiee liste potrzebnych gratów Dziwie sie, że jeszcze jej nie masz i że to nie twoje auto
adamooo Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 już robiee liste potrzebnych gratów Dziwie sie, że jeszcze jej nie masz i że to nie twoje auto ależ Ci się żarcik zaostrzył chyba nie chcesz żeby następnym razem coś Ci wpadło do zupy ?
Rekomendowane odpowiedzi