_Solar_ Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 taka pogada jest najlepsza zwlaszcza w nocy jest na co popatrzec i troszke podrzec ze strachu
tomaszu Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 buahaha, przepraszam :> Mihaóek nie przesadzaj ... buahahaha ... przepraszam buhahah Troche mi głupio było parsknąć śmiechem, ale... buuahahahahahyhyhy...
lukaszr Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Troche mi głupio było parsknąć śmiechem, ale... buuahahahahahyhyhy... Tomek, jesteś niekulturalny ... buahahahahahahaha ... przepraszam
Hugo Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 A w Lublinie kolejny dzień upałów.Wczoraj było +34*C i dzisiaj prawie tyle samo.Ani kropla deszczu nie spadła
tomaszu Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Tomek, jesteś niekulturalny ... buahahahahahahaha ... przepraszam W kupie raźniej... [br]Dopisany: 16 Sierpień 2008, 10:49 _________________________________________________Kurde, czy to faktycznie jest nie do wyprowadzenia..? http://pl.youtube.com/watch?v=b7afonfQAZI&feature=related[br]Dopisany: 16 Sierpień 2008, 12:44 _________________________________________________Lekka wpadka.. http://pl.youtube.com/watch?v=zyxUSfuybGk&feature=related
Gość TrueOgre Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 BMW i wszystko jasne :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 tomaszust to pierwsze raczej tak, z górki i bardzo ślisko.... to drugie już kiedyś było, a gdzieś czytałem że ten koleś nie tylko beeemkę tak załatwił tylko jeszcze inne auto [br]Dopisany: 16 Sierpień 2008, 16:11 _________________________________________________a bo miałem zapytać: Czy przy wymianie klocków hamulcowych z przodu idzie zapowietrzyć układ? bo wymieniłem normalnie jak ostatnio ale coś jest pedał miękki
Tukan Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 tomaszust to pierwsze raczej tak, z górki i bardzo ślisko.... to drugie już kiedyś było, a gdzieś czytałem że ten koleś nie tylko beeemkę tak załatwił tylko jeszcze inne auto [br]Dopisany: 16 Sierpień 2008, 16:11 _________________________________________________a bo miałem zapytać: Czy przy wymianie klocków hamulcowych z przodu idzie zapowietrzyć układ? bo wymieniłem normalnie jak ostatnio ale coś jest pedał miękki Jesli nic nie popuszczales przewodów to nie ma jak zapowietrzyc,ale odpowietrzenie niczem nie zaszkodzi
krzyniek Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 do przewodów się nie dotykałem prócz tych elektrycznych od czujników
adamooo Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Otwieram ostatnio gazetę , przeglądam , patrzę i oczom nie wierzę Na dole strony pod jakimś opisem Skody Scout ta q r w a tomboy Czyżby wrócił z Irlandii , dorobił się kasy i ma zamiar ją oddać tym od których napożyczał i spier..... o żesz w morde to on..trza go połamać
Tukan Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 do przewodów się nie dotykałem prócz tych elektrycznych od czujników Wiec nie mialo prawa sie zapowietrzyc,ale nowe klocki musza sie dotrzec wiec na poczatku moze byc miekki hamulec
wit.s Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Otwieram ostatnio gazetę , przeglądam , patrzę i oczom nie wierzę Na dole strony pod jakimś opisem Skody Scout ta q r w a tomboy Czyżby wrócił z Irlandii , dorobił się kasy i ma zamiar ją oddać tym od których napożyczał i spier..... (...) o żesz w morde to on..trza go połamać ... miałem coś skomentować, ale się powstrzymałem ... [br]Dopisany: 16 Sierpień 2008, 17:42:15_________________________________________________ buahaha, przepraszam :> Mihaóek nie przesadzaj ... buahahaha ... przepraszam buhahah Troche mi głupio było parsknąć śmiechem, ale... buuahahahahahyhyhy... Buchachachacha ... Przestańcie już ... :polew: Chciałem być kulturalny i milczałem, ale nie dało się ... :polew: Musieliście sprowokować publiczną dyskusję... :polew: HŁE HŁE HŁE HŁE .....
ono Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Fiu fiu widze coś iskrzy ,hyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhy A ryj tomboya to już całkiem heheheh
AndyN Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 I jak tam pogoda w W-wie? Chyba musi być niezły Bo z Legionowa W-wy po prostu nie widać
krzyniek Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 do przewodów się nie dotykałem prócz tych elektrycznych od czujników Wiec nie mialo prawa sie zapowietrzyc,ale nowe klocki musza sie dotrzec wiec na poczatku moze byc miekki hamulec oktrochę je przyszlifowałem (chyba za mało) bo tarcze mają już delikatny rant
Tukan Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 do przewodów się nie dotykałem prócz tych elektrycznych od czujników Wiec nie mialo prawa sie zapowietrzyc,ale nowe klocki musza sie dotrzec wiec na poczatku moze byc miekki hamulec oktrochę je przyszlifowałem (chyba za mało) bo tarcze mają już delikatny rant Pamietaj zeby przez pierwsze ok 300 km ich nie przegrzac,hamowac lekko a,potem bedzie lux
malik Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Mały jubileusz dzisiaqj mamy - STRONA 1500-piszemy, piszemy bo do Wilgilli trzeba dojechać do 2000 Widzę, że Brynia czuwa Tylko nie do wigilii tylko do 00:00h 1 Stycznia 2009
lukaszr Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Mały jubileusz dzisiaqj mamy - STRONA 1500-piszemy, piszemy bo do Wilgilli trzeba dojechać do 2000 Skoro rok temu potrafiliśmy w kilka dni walnąć ponad 100 stron i to tak, że aż Prezes zdziwił to uważam, że damy radę. W razie czego malik nas w grudniu sprowokuje i znowu będzie sytuacja, że pojawi się 2000 strona i zostanie zamknięty wątek
malik Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 ... pojawi się 2000 strona i zostanie zamknięty wątek Damy radę BTW: mamy kolejny medal :oklaski:
Kaśka Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 ... pojawi się 2000 strona i zostanie zamknięty wątek Damy radę BTW: mamy kolejny medal :oklaski: Mówisz o wioślarzach czy jeszcze jakiś medal?
Rekomendowane odpowiedzi