Korzeń Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 JEEEEEE dostałem awans ... :polew: Na forum? Nadal masz żółte Klubowicz ...
Pietro3 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 ja awans dostalem juz prawie 2 tyg. temu
Reggi Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Na forum? Nadal masz żółte Klubowicz ... :doh1: W pracy Teraz będe zajmował sie orgaznizacją hostess
Reggi Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 A ja walczę z tematem od tygodnia, do świąt się rozstrzygnie czy ja czy jednak ktoś inny Trzymać kciuki proszę :> Tylko pisz kiedy poluzować kciuka ..
hornet Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 A ja walczę z tematem od tygodnia, do świąt się rozstrzygnie czy ja czy jednak ktoś inny Trzymać kciuki proszę :> Tylko pisz kiedy poluzować kciuka .. Jak się coś wyjaśni to dam zanć Ale prawda jest taka, że z tym awansem to mnie chcą trochę na minę wrypać Zawsze jest tak że jak sprzedaż leci na pysk, to dyr handlu jest winny, ale trudno..... jestem gotowa podjąć wyzwanie Sie znaczy na klatę będziesz przyjmowała .... na gołą najlepiej :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zawsze jest tak że jak sprzedaż leci na pysk, to dyr handlu jest winny, ale trudno..... jestem gotowa podjąć wyzwanie Nie moze byc. Ostatnio jadłem homogenizowany Rolmleczu .
Korzeń Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Co tu tak cicho ? Wszyscy pojechali prezenty kupować. BTW był Mailik na spocie?
Reggi Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 BTW był Mailik na spocie? Był . Korzeń..pytanie ... identyfikujesz się w pewien sposób z typem z avatara ..?
wit.s Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 już mnie pytałeś. NIE Ragga Oj, coś mi się wydaje, że próbujesz ciągnąc lwa za ogon
Aydaho Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 już mnie pytałeś. NIE Ragga Oj, coś mi się wydaje, że próbujesz ciągnąc lwa za ogon każdy lubi czasem skok adrenaliny
Korzeń Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 już mnie pytałeś. NIE Ragga Oj, coś mi się wydaje, że próbujesz ciągnąc lwa za ogon każdy lubi czasem skok adrenaliny Pewnie. Na torze w Ułęży albo na YZF 426
Reggi Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 już mnie pytałeś. NIE Ragga Oj, coś mi się wydaje, że próbujesz ciągnąc lwa za ogon CO ty Witaszek... tak tylko sie zapytałem ..bo widzę , że kolega twardo trzyma avatara ..który mnie osobiście działa na ośrodek centralny..bo wygląda jak niedorobiony lord-homo specjalizujący się w "cygarach z wąsem" ..a nawet zapomniałem , że juz sie pytałem każdy lubi czasem skok adrenaliny NO mi by sie przydało ..bo usypiam w pracy ... idę do Teresy bo znów pracuje niedaleko
Norbi Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 pytanie - Jaki jest najszybszy sposób na pozbycie się 90 kilogramów wstrętnego, niepotrzebnego tłuszczu? Treningi i dieta ( płatki owsiane, serki wiejskie, gotowane piersi kuraka, tuńczyk, kasza, ryż brązowy, makaron z mąki durum lub razowy, i oczywiście warzywa ). Najlepiej 5 posiłków dziennie w odstępach około 2.5-3 godziny :gwizdanie: Widzę,że kolega tyrkę uskutecznia na silni [br]Dopisany: 12 Grudzień 2008, 15:11_________________________________________________ bo widzę , że kolega twardo trzyma avatara ja za to za***iście często wszystko, ale to wszystko zmieniam w swoim profilu, nie wiem nawet, czy jak ze mną gadacie to jesteście na oriencie kto to tak inteligientnie do Wasz gada
Reggi Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 ja za to za***iście często wszystko, ale to wszystko zmieniam w swoim profilu, nie wiem nawet, czy jak ze mną gadacie to jesteście na oriencie kto to tak inteligientnie do Wasz gada Panie Norbi...Pan Pańskiej gadki nie da sie pomylić z żadną inną
labek Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 pytanie - Jaki jest najszybszy sposób na pozbycie się 90 kilogramów wstrętnego, niepotrzebnego tłuszczu? Treningi i dieta ( płatki owsiane, serki wiejskie, gotowane piersi kuraka, tuńczyk, kasza, ryż brązowy, makaron z mąki durum lub razowy, i oczywiście warzywa ). Najlepiej 5 posiłków dziennie w odstępach około 2.5-3 godziny :gwizdanie: Widzę,że kolega tyrkę uskutecznia na silni A co Ty, nigdy w życiu nie chodziłem na siłkę powiedzmy, że troche czytałem tu i tam :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Pany, ma któryś z Was na zbyciu jedną naklejkę klubową??
Reggi Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Pany, ma któryś z Was na zbyciu jedną naklejkę klubową?? A4 klub czy 69 klub ?
Rekomendowane odpowiedzi