Nosfer Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 ja sie pisze na zlocik też i umnie podobnie jest wolę weekendy w tygodniu ciężko u mnie z czasem Kasiu słońce, jak zrozumiałem chcesz się pojawić na spocie, a one odbywają się od lat we wtorki, tylko miejsce było kilka razy zmieniane. Obecnie jest jak w temacie.Zapraszamy Ocho ! Już "słońcuje" Teraz to ja cos czuję, że nawet Norbi na spocik przyjedzie :naughty: _________________________________________________ mi sie glowa skręca do s-ek i ładnych męskich pup no czasami do fajnych dziewczyn Kasia zbiera punkty i ewidentnie pasuje do ekipy Warszawskiej :naughty:
Norbi Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Ocho ! Już "słońcuje" Teraz to ja cos czuję, że nawet Norbi na spocik przyjedzie Będę jak co tydzień
lukaszr Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Teraz to ja cos czuję, że nawet Norbi na spocik przyjedzie Przecież on jest co tydzień
Nosfer Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 A no taak.. to przecież mnie nie ma :doh1: Zawsze palnę jakąś gafę
Pietro3 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Sorka za OT zapraszam do licytacji http://allegro.pl/show_item.php?item=507523914
poziek Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Elo sprzedaje swój gryll od S4 i nakładki na lusterka. Chętni na PW Dla naszych klubowiczek zniżki :kox: :gwizdanie:
Italiano Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Mikołaj dla niedobrych http://pl.youtube.com/watch?v=nnUDUOLN5lo&eurl=http://megawarez.eu/
Reggi Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Pomocy...zna ktoś jakiś skaner online do spywere i innego syfu ? potrzebuje pousuwać bo tu u rodziców na kompie wyskakuje miliony okien na sekunde
Norbi Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Ad-Aware SE Personal wywali Ci na biegu robale i cały shit i zainstaluj sobie jakiegoś cleanera CCleaner np.
hornet Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Pomocy...zna ktoś jakiś skaner online do spywere i innego syfu ? potrzebuje pousuwać bo tu u rodziców na kompie wyskakuje miliony okien na sekunde Najlepiej skanować w trybie awaryjnym. Jak będziesz odpalał windę do F8 i wybierz tryb awaryjny.
Suli Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Ocho ! Już "słońcuje" Teraz to ja cos czuję, że nawet Norbi na spocik przyjedzie Będę jak co tydzień Norbi Przecież Ty bywasz ostatnimi czasy równie często jak ja :polew:
malik Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Teraz to ja cos czuję, że nawet Norbi na spocik przyjedzie Przecież on jest co tydzień Zupełnie tak jak ja
wit.s Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Teraz to ja cos czuję, że nawet Norbi na spocik przyjedzie Przecież on jest co tydzień Zupełnie tak jak ja Ty to w najbliższy wtorek - chcąc nie chcąc będziesz musiał
Korzeń Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Teraz to ja cos czuję, że nawet Norbi na spocik przyjedzie Przecież on jest co tydzień Zupełnie tak jak ja Ty to w najbliższy wtorek - chcąc nie chcąc będziesz musiał No mam nadzieje że będziesz Malik. Chciałbym zobaczyć tego Mustanga
wit.s Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 do spania Jutro w robocie spać będziem
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 do spania Jutro w robocie spać będziem to fakt
Rekomendowane odpowiedzi