Korzeń Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/na_kazdy_temat/plakat_do_oddaniasprzedaniazlicytowania-t61339.0.html;new#new
ono Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Ale smyranie po napletach dzisiaj , fiu fiu.
Lukas Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 bo oniak jak sie zacznie dobrze z poniedzialku to bedzie GIT tydzien
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Ale smyranie po napletach dzisiaj , fiu fiu. się śmiejesz a taki Cuber nie ma się po czym smyrać , usuneli po urodzeniu :decayed:
ono Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 To chyba u zegarmistrza miał zabieg , hyhy
pre_pl Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Ale smyranie po napletach dzisiaj , fiu fiu. drapanie grabkami rzekłbym
Cuber Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 się śmiejesz a taki Cuber nie ma się po czym smyrać , usuneli po urodzeniu :decayed: widziałeś ? tak przypominam sobie widziałeś jak klęczałeś ps. poprosze o swiadectwo szczepienia :gwizdanie:
pre_pl Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 widziałeś ? mysli tak przypominam sobie widziałeś jak klęczałeś naughty mein gott ! ja myślałem, że w Krakau tak : nie ma się po czym smyrać , usuneli po urodzeniu wszyscy mają !!
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 się śmiejesz a taki Cuber nie ma się po czym smyrać , usuneli po urodzeniu :decayed: widziałeś ? tak przypominam sobie widziałeś jak klęczałeś ps. poprosze o swiadectwo szczepienia :gwizdanie: Issak , nie śmiećmy im tutaj ... zapraszam do tematu "Derby Krakowskie"
Al_Capone Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Tak se siedze w hotelu na delegacji po ciezkim dniu... nadrabiam zaleglosci... Kufa wit.s, ragga. You made my day! Dobranoc
Italiano Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Tak se siedze w hotelu na delegacji po ciezkim dniu... nadrabiam zaleglosci... Kufa wit.s, ragga. You made my day! Dobranoc A ty czego tu o tej godzinie?
poziek Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Przeczytalem to wszystko i poszczalem sie ze smiechu! Wit-miszcz, ragga-miszcz,adaho-miszcz(szczegolnie ten piasek),trzeniu-przec**j/pyta, cuber-cieta riposta, A3-tez miszcz.oni od dziwek,koksu i lansu musza trzymac sie razem
boberek Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Przeczytalem to wszystko i poszczalem sie ze smiechu! Wit-miszcz, ragga-miszcz,adaho-miszcz(szczegolnie ten piasek),trzeniu-przec**j/pyta, cuber-cieta riposta, A3-tez miszcz.oni od dziwek,koksu i lansu musza trzymac sie razem :polew: :polew: no i git A3 dlaczego ty piszesz do wszystkich kolego wątpie zeby tu był jakis twój kolega ja sie juz nie bede wpier... do twoich wypowiedzi poporstu robie jedną prosta funkcje ignore i kłopot będzie rozwiązany siema poranne leszcze [br]Dopisany: 13 Styczeń 2009, 07:59_________________________________________________ Boberek bo w przeciwieństwie do Ciebie jak mam coś do jednej osoby to nie robie dymu na forum tak jak Ty żeby zaistnieć wśród kolegów tylko pisze PW bo nie widze sensu popisywać się na forum I nie fikam tylko jak masz zerową wiedze o Subaru to się nie wypowiadaj żadne Subaru nie ma 230KM mają troche inne moce więc jak nie masz pojęcia to się nie wypowiadaj, to że napisałem Ci że moje Subaru ma więcej nie chodziło żebym szpanował przed takim pseudo człowiekiem jak Ty tylko to była poprawka Twojej nie wiedzy na temat tej pięknej marki... Widze że Ty masz jakieś problemy ze sobą piszesz o jakiś kiblach i dziwnych rzeczach z tym związanych...u mnie w domu się tego nie preferuje widze że Ty masz lepszą praktyke... I przestań się do mnie dopierdalać na każdym kroku. Paweł napisał świetnie i podsumował takich użytkowników jak Ty co wyżej srają niż dupe mają. szpanujesz to chyba sam przed sobą Paweł to podsumował sam siebie a nie mnie sam pokazał jaki jest i daj juz spokój bo z takimi dzieciaki jak ty nie chce mi sie nawet dyskutować dla których TYLKO SZPAN I LANS i SŁUPY sie w życiu licza
Norbi Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 To się Boberkowski przebudził z przytupem. Siemka z rana Ogry
boberek Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 oj tam dobra koniec z gadaniem o dzieciach teraz powazne tematy kiedy pijemy
Norbi Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Jka dla mnie też może być nał. Zapraszam do mnie na chate, znaczy do mieszkania WD40 już się chłodzi
adamooo Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 no to jade w dresach A4.. tydzień nie piłem i już mnie gardło boli.. ;(
franio Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Witam dzisiaj rano na Grochowskiej przed wiatrakiem , jakaś szalona fabia w eskę b7 zaparkowała już chyba wiem dlaczego inny kierowca fabi tak się pieklił jak przed nim hamowałem :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Straciłem prawie pół godziny czasu pracy na czytanie ostatnich stron.. Ale to były dobrze zarobione pieniądze.. Nawet Krakusy sobie upuściły ciśnienia z wentyli .. (Cuber=Issak :polew:) Siema Łogry
Rekomendowane odpowiedzi