malik Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Polczynska,pierwsza w nocy,173km/h na 50...czerwony latajacy punkt...zdziwienie...rozmowa...sumowanie punktow...limit punktow przekroczony...wycieczka do bankomatu po 500 zeta...przewietrzenie siwego przed ustawka z amerykancem malika -BEZCENNE Znam tą ekipę. Stoją tam bardzo często w nocy. Tydzień temu mogłem dostać 10 Pkt i byś lżejszym o 500PLN. Skończyło się na stówce w łapę
Korzeń Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Polczynska,pierwsza w nocy,173km/h na 50...czerwony latajacy punkt...zdziwienie...rozmowa...sumowanie punktow...limit punktow przekroczony...wycieczka do bankomatu po 500 zeta...przewietrzenie siwego przed ustawka z amerykancem malika -BEZCENNE Znam tą ekipę. Stoją tam bardzo często w nocy. Tydzień temu mogłem dostać 10 Pkt i byś lżejszym o 500PLN. Skończyło się na stówce w łapę Dlatego tam sie ustawiłeś z Siwkiem? Wystawił Cię :kox: Źle doczytałem........ Ale nie ważne i tak :kox:
hornet Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Polczynska,pierwsza w nocy,173km/h na 50...czerwony latajacy punkt...zdziwienie...rozmowa...sumowanie punktow...limit punktow przekroczony...wycieczka do bankomatu po 500 zeta...przewietrzenie siwego przed ustawka z amerykancem malika -BEZCENNE :nabijasie:
spetsnaz Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Polczynska,pierwsza w nocy,173km/h na 50...czerwony latajacy punkt...zdziwienie...rozmowa...sumowanie punktow...limit punktow przekroczony...wycieczka do bankomatu po 500 zeta...przewietrzenie siwego przed ustawka z amerykancem malika -BEZCENNE Znam tą ekipę. Stoją tam bardzo często w nocy. Tydzień temu mogłem dostać 10 Pkt i byś lżejszym o 500PLN. Skończyło się na stówce w łapę Nie pisać takich rzeczy na forum publicznym, jeżeli się udało dogadać, to git.
spanky Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Polczynska,pierwsza w nocy,173km/h na 50...czerwony latajacy punkt...zdziwienie...rozmowa...sumowanie punktow...limit punktow przekroczony...wycieczka do bankomatu po 500 zeta...przewietrzenie siwego przed ustawka z amerykancem malika -BEZCENNE
moro99 Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Pany szybkie pytanko Czy jest przepis NAKAZUJACY parkowanie przodem do budynku ? (chodzi o parkowanie prostopadle) i czy mozna dostac "mandat" za parkowanie tylem.?
Aydaho Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 wyloozuj Specu każdy daje i każdy bierze .. prawie
Lukas Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Poziek to co jakis kursik zmniejszający punkty ?
lukaszr Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Czy jest przepis NAKAZUJACY parkowanie przodem do budynku ? (chodzi o parkowanie prostopadle) i czy mozna dostac "mandat" za parkowanie tylem.? Generalnie jest zasada, że nie parkuje się tyłem do budynku i często na budynkach są takie tabliczki, ale z tego co kiedyś czytałem to nie istnieje w prawie o ruchu drogowym przepis, który zabraniałby takiego parkowania.
spetsnaz Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Mi chodzi jedynie o odrobinę dyskrecji
Aydaho Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Mi chodzi jedynie o odrobinę dyskrecji to dlatego numerów rejstracyjnych i nazwiska nie podał
Nosfer Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Czy jest przepis NAKAZUJACY parkowanie przodem do budynku ? (chodzi o parkowanie prostopadle) i czy mozna dostac "mandat" za parkowanie tylem.? Generalnie jest zasada, że nie parkuje się tyłem do budynku i często na budynkach są takie tabliczki, ale z tego co kiedyś czytałem to nie istnieje w prawie o ruchu drogowym przepis, który zabraniałby takiego parkowania. Takie przepisy nie istnieją. Jedynie właśnie są to zarządzenia zarządcy budynku/parkingu.. Ale to jest jeden z bezsensów jaki pozostał "ze starych czasów".. Teraz właściwie nic nie wnosi.. Kiedyś były takie zarządzenia ponieważ właściciele samochodów, które "dość mocno kopciły" odpalali samochody, aby zagrzać silnik.. Spaliny z rury po 1) okopcały elewację budynku.. po 2) smrodziły lokatorom po oknach.. Teraz są inne samochody, inne silniki, ale takie "zarządzenia" gdzieniegdzie pozostały.. (taka ciekawostka )
Aydaho Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Pany szybkie pytanko Czy jest przepis NAKAZUJACY parkowanie przodem do budynku ? (chodzi o parkowanie prostopadle) i czy mozna dostac "mandat" za parkowanie tylem.? nie ma znaku iterpretującego sposób parkowania = parkuj jak chcesz
Korzeń Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Czy jest przepis NAKAZUJACY parkowanie przodem do budynku ? (chodzi o parkowanie prostopadle) i czy mozna dostac "mandat" za parkowanie tylem.? Generalnie jest zasada, że nie parkuje się tyłem do budynku i często na budynkach są takie tabliczki, ale z tego co kiedyś czytałem to nie istnieje w prawie o ruchu drogowym przepis, który zabraniałby takiego parkowania. Absolutnie nie ma takiego przepisu.
Nosfer Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 nie ma znaku iterpretującego sposób parkowania = parkuj jak chcesz parkuj jak chcesz, a prędzej czy później ktoś po złości wsadzi Ci banana w rurę wydechową, albo zrobi laurkę gwoździem na klapie.. _________________________________________________ Jeszcze niech ktoś powtórzy, że nie ma takiego przepisu.. Bo moro99 chyba po 4 razach jeszcze nie załapał..
m@riucha Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Chuck skończył dzisiaj 69 lat http://wiadomosci.onet.pl/1930291,135,item.html
Pingvin Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 nie ma znaku iterpretującego sposób parkowania = parkuj jak chcesz parkuj jak chcesz, a prędzej czy później ktoś po złości wsadzi Ci banana w rurę wydechową, albo zrobi laurkę gwoździem na klapie.. _________________________________________________ Jeszcze niech ktoś powtórzy, że nie ma takiego przepisu.. Bo moro99 chyba po 4 razach jeszcze nie załapał.. Czasem dobrze kogoś upewnić w zdaniu przedmówcy...
Nosfer Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Potwierdzam to co napisał pphammer2000. Czasem dobrze kogoś upewnić w zdaniu przedmówcy.. :gwizdanie:
poziek Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Skończyło się na stówce w łapę no jak powiedziałem stówka to mnie wyśmiali....jak podliczył wszystko, łącznie z lawetą auto to 5 stówek było słuszną wartością... [br]Dopisany: 10 Marzec 2009, 09:49_________________________________________________strzelili do mnie z lasera...z 500 metrów... kto wie gdzie się zapisać na kursik zbijający punkty ?
Rekomendowane odpowiedzi