Aydaho Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 ani prosze ani spier.... a jak Ci powiem "SPIER..... " to mi coś sprawdzisz ?? :decayed:
lukaszr Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 a jak Ci powiem "SPIER..... " to mi coś sprawdzisz ?? :decayed: Aleś Ty wulgarny
spanky Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Cieszę się, że chociaż jedna osoba zrozumiała jak się kiedyś czułem na spotach :polew: wkoncu dotarlo ze sie taki zabawek nie bierze ...
lukaszr Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 :polew: wkoncu dotarlo ze sie taki zabawek nie bierze ... A Ty nie cwaniakuj tylko na spota przyjedź
Nosfer Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Nieźle.. Coraz lepiej z tymi "pierwszymi spotami" u niektórych.. :gwizdanie:
gonti Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Czy ja sie gdzies wkur..iam ze nie chcecie wziasc VAGa ze sie tak cisnieniujecie ? po co te gorzkie żale, i podnieta ze wasza pomoc jest nieoceniona napisalem tylko ze to życie bo tak jest jak komus nie wejdziesz w dupe to ci nie pomoże a że ja wchodzić nie zwykłem dam sobie rade i nie widze w tym wiekszego problemu, ani nie widze powodu zeby sie fachowcy denerwowali Wiecej luzu.
Pingvin Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Jakaś ciężka atmosfera końca tej zimy tu panuje... Trzeba by to jakoś inaczej zacząć rozwiązywać... Np. Dogadać się poza spotem cycuś...
moskal Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Czy ja sie gdzies wkur..iam ze nie chcecie wziasc VAGa ze sie tak cisnieniujecie ? po co te gorzkie żale, i podnieta ze wasza pomoc jest nieoceniona napisalem tylko ze to życie bo tak jest jak komus nie wejdziesz w dupe to ci nie pomoże a że ja wchodzić nie zwykłem dam sobie rade i nie widze w tym wiekszego problemu, ani nie widze powodu zeby sie fachowcy denerwowali Wiecej luzu. nie o to chodzi , tylko źle trafiłeś bo było ostatnio kilka przypadków , że ludzie sie logowali , pierwszy post i od razu chcieli Vagować , przy czym krzyczeli na spocie na Boberka a to juz nieładnie , jak przyjedziesz na spota to ktos napewno ci pomoże.
lukaszr Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Czy ja sie gdzies wkur..iam ze nie chcecie wziasc VAGa ze sie tak cisnieniujecie ? po co te gorzkie żale, i podnieta ze wasza pomoc jest nieoceniona napisalem tylko ze to życie bo tak jest jak komus nie wejdziesz w dupe to ci nie pomoże a że ja wchodzić nie zwykłem dam sobie rade i nie widze w tym wiekszego problemu, ani nie widze powodu zeby sie fachowcy denerwowali A Ty się tutaj nie unoś, bo jak chcesz strzelać fochy to rób to gdzie indziej. I nikomu nie musisz wchodzić w du.pę. Użyte słowa "proszę", "jeżeli będziecie mieli chwilę", "byłbym wdzięczny" itp są bardzo pomocne. A po tej wypowiedzi nie liczyłbym na szybką pomoc.
boberek Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Czy ja sie gdzies wkur..iam ze nie chcecie wziasc VAGa ze sie tak cisnieniujecie ? po co te gorzkie żale, i podnieta ze wasza pomoc jest nieoceniona napisalem tylko ze to życie bo tak jest jak komus nie wejdziesz w dupe to ci nie pomoże a że ja wchodzić nie zwykłem dam sobie rade i nie widze w tym wiekszego problemu, ani nie widze powodu zeby sie fachowcy denerwowali Wiecej luzu. powodzenia ASO zaprasza tyle ode mnie
gonti Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Spoko, no ja nie jestem z takich co krzycza poporstu zapytalem, sam nie raz pomagam i pomagalem w innych dziedzinach wiec wiem jak to działa. Oby nikt sie nie musial o tym przekonac z tych ktorzy tak ładnie mnie powitali pomocą hehe Z mojej strony temat zamkniety nie spamuje juz swoimi krzykami w tym temacie i do zobaczenia.
letallec Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Cholerka, nie wiedziałm że posiadanie VAG'a to takie traumatyczne doświadczenie. Nie mam, nie miałem i nie będę miał tego urządzenia
Mario Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 no ja tylko lexparowi obiecałem ze mu pomoge zmienic manetke ale będzie za to przynajmniej i nikomu wiecej nic nie robie DZIŚ chyba zapomniałeś co deklarowałeś sprawdzić u mnie
Reggi Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Dajcie chłopakowi spokojnie petów popalić na spocie
Mario Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Dajcie chłopakowi spokojnie petów popalić na spocie Możemy nawet razem spalić
Reggi Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Dajcie chłopakowi spokojnie petów popalić na spocie Możemy nawet razem spalić Wiadomo kogo sępić z faji
Aydaho Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 jak komus nie wejdziesz w dupe to ci nie pomoże a że ja wchodzić nie zwykłem dam sobie rade Wiecej luzu. racja .. a że my nie lubimy jak nam cos do d*py wchodzi więc taki układ pasuje
Rekomendowane odpowiedzi