adamooo Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 ja też mam taki malutki ale ładuje jak coś to kolmi..
tomaszu Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Jak miło, że ktoś jednak o mnie pamiętał. ja tak moge cie witac codziennie. myślałem ze cie to denerwuje Nie, plis, tylko nie to.
Reggi Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 ma ktoś prostownik pożyczyć na weekend ? Może być prostak ?? Znam paru
moskal Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Nie, plis, tylko nie to. Wywołałeś wilka z lasu
chudineze Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 raggaman powiedz jaki olej miałeś zalany bo na PW nic nie można do Ciebie napisać bo masz skrzynkę zakitoloną
Aydaho Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 ma ktoś prostownik pożyczyć na weekend ? Będziesz windykował należności?
Reggi Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 raggaman powiedz jaki olej miałeś zalany bo na PW nic nie można do Ciebie napisać bo masz skrzynkę zakitoloną Kujawski z pierwszego tłuczenia PW
chudineze Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 raggaman powiedz jaki olej miałeś zalany bo na PW nic nie można do Ciebie napisać bo masz skrzynkę zakitoloną Kujawski z pierwszego tłuczenia PW Dotarło Teraz jak nie masz wozidła to możesz zrobić mody na PW żeby więcej właziło
Nosfer Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Wstrzymujemy jutrzejszy wypad? Ekipa się wykruszyła.. Klubowo idą 4 osoby - razem ze mną..
moskal Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Wstrzymujemy jutrzejszy wypad? Ekipa się wykruszyła.. Klubowo idą 4 osoby - razem ze mną.. z Tobą i Kaśką cztery ???? Lepiej weź krowe i wpadnij dziś do mnie do Grodziska , bedzie mój kuzyn , damy delikatnie w rurke
Nosfer Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Klubowo: Kokos, Ragga, Ja, Poziek.. Lepiej weź krowe i wpadnij dziś do mnie do Grodziska , bedzie mój kuzyn , damy delikatnie w rurke Przemyślę.. Leczę kaca dzisiaj..
Reggi Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Wstrzymujemy jutrzejszy wypad? Ekipa się wykruszyła.. Klubowo idą 4 osoby - razem ze mną.. Idziemy ! [br]Dopisany: Marzec 13, 2009, 02:16:59 _________________________________________________ Klubowo: Kokos, Ragga, Ja, Poziek.. Sebmis :good:
moskal Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Klubowo: Kokos, Ragga, Ja, Poziek.. A gdzie takich czterech ogrów wpuszczą ???
Reggi Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 a gdzie idziecie ? Przed siebie [br]Dopisany: Marzec 13, 2009, 02:56:27 _________________________________________________ A gdzie takich czterech ogrów wpuszczą ??? Wszędzie Szorokokarki Nosfer załatwi kwestie
Nosfer Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Już nie jeden ochroniarz dowiedział się, że zanim o coś zapytam leję w mordę..
miomichal Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Audi-VIVA (bo tam serwisowalem auto i dostalem od nich list) rozmawialem z Serwisem typ pwowiedzial ze zmienia sterowniki silnika ale nic wiecej nie chcial powiedziec na jutro sie z nim umówilem. Podobno dotyczy to wielu A4 B6 Spróbuj dowiedzieć się czegoś więcej przy okazji wizyty w Vivie, ok? Ciekawe o co chodzi? Tylko że wtedy c(h)ip robi pa-pa .... ;( ==== Moment, to co oni wymieniają? Sterownik? (fizycznie pudełko) Czy oprogramowanie sterownika? (software) Bylem w Audi-Viva jak sie okazalo dotyczy to oprogramowania do skrzyń typu DSG,Multitronic a nie jak mi powiedziano przez telefon silnika Pozdro,
audia41.6 Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Czy jest szansa żeby na spociku wspólnie podłączyć zegar turbo w mojej audiczce??
poziek Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Czy jest szansa żeby na spociku wspólnie podłączyć zegar turbo w mojej audiczce?? a jaki zegar kupiłeś ?masz trójnik do wpięcia się ?
Rekomendowane odpowiedzi