AIRWOLF Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 to na krótkie wyjazdy od audi pożycz a tak serio to jest możliwość dorobienia 1 szt. w komunikacyjnym
tomaszu Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 a tak serio to jest możliwość dorobienia 1 szt. w komunikacyjnym No ale to tylko w swoim WK można zrobić, czyli w przypadku Wicia w Tarnowie..
krzyniek Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 RRRRRRRRRRRRRRRWA MAĆ!!!!!!!!!!!!!!! Zgubiłem tablicę rejestracyjną motocykla i teraz zamiast jeździć będę się pie*dolił z wyjazdami do Tarnowa, żeby temat załatwić FCUK FCUK FCUK pierwsze słyszę żeby się ktoś o to martwił to kiedy robimy spota na dwóch kołach
Flyer Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 RRRRRRRRRRRRRRRWA MAĆ!!!!!!!!!!!!!!! Zgubiłem tablicę rejestracyjną motocykla i teraz zamiast jeździć będę się pie*dolił z wyjazdami do Tarnowa, żeby temat załatwić FCUK FCUK FCUK Przemelduj sie chopie w koncu
wit.s Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 RRRRRRRRRRRRRRRWA MAĆ!!!!!!!!!!!!!!! Zgubiłem tablicę rejestracyjną motocykla i teraz zamiast jeździć będę się pie*dolił z wyjazdami do Tarnowa, żeby temat załatwić FCUK FCUK FCUK pierwsze słyszę żeby się ktoś o to martwił to kiedy robimy spota na dwóch kołach Jak Ty moto eksporujesz chaszcze i okoliczne bagna, to i tablicy nie widać . Ja jestem szosowiec, to pierwszy lepszy krawężnik bedzie się mógł wykazać odbierajac mi dowodzik NIe chcę się przemeldowywać - to mój swoisty protest przeciwko nielubianej Wawce . A generalnie teraz jest problem: 1) Zgłaszać kradzież i rejestrować na nowo (coby ktoś, kto znajdzie tablicę, nie zaczął np tankować vel kraść paliwo na mój rachuek) - koztowniejsze, trzeba dłużej czekać a wcześniej dymać na policję 2) Zgłaszać zgubienie (bo prościej, taniej, szybciej) i ryzykować, ze ktoś rzeczywiście zatankuje na moje blachy, albo opcjonalnie mieć problem przy wyjazdach zagramanicznych (na ścigaczu poszą, że mogą się takowe pojawić)
letallec Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 NIe chcę się przemeldowywać - to mój swoisty protest przeciwko nielubianej Wawce . Podkradłeś mojego pomysła Wpadłem na to jakiś czas temu(w moim przypadku chciałem się wymeldować), i również w proteście...
Al_Capone Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 a przeciw czemu protestujecie? Dla mnie lepiej, mniejsze kolejki w óżendzie
krzyniek Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Jak Ty moto eksporujesz chaszcze i okoliczne bagna, to i tablicy nie widać . z tego co wiem to bardziej tak Adaho śmiga mój nie pojedzie w takim terenie
lukaszr Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Tak dla Waszej informacji: http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/bezpieczenstwo/news/radar-ktory-mocno-klamie,1282851 Tylko jedno małe sprostowanie - filmik nakręcony nie przez Policję z Krakowa, ale przez ludzi (nota bene moich znajomych), którzy się specjalizują w tym temacie. W razie kontroli tym urządzeniem dobrze zweryfikować prawdziwy pomiar
wit.s Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Jak Ty moto eksporujesz chaszcze i okoliczne bagna, to i tablicy nie widać . z tego co wiem to bardziej tak Adaho śmiga mój nie pojedzie w takim terenie FCUK - drugi raz w życiu pomyliłem Cię z Adaho :polew:
GRazny Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Może któryś z kolegów/koleżanek będzie w pobliżu... http://www.a4-klub.pl/smf/i_zlot_olsztynsko_elblaski_nowa_kaletka_2526_kwietnia_2009_r-t69704.0.html zapraszamy
Norbi Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Może któryś z kolegów/koleżanek będzie w pobliżu... http://www.a4-klub.pl/smf/i_zlot_olsztynsko_elblaski_nowa_kaletka_2526_kwietnia_2009_r-t69704.0.html zapraszamy Zajebiaszcze miejsce
wit.s Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Jak Ty moto eksporujesz chaszcze i okoliczne bagna, to i tablicy nie widać . z tego co wiem to bardziej tak Adaho śmiga mój nie pojedzie w takim terenie A właściwie to jaką dwukółką poginasz?
Lukas Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Witek to Ty nie wiesz Krzyniek ma motorynke
Patrykbor Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Może któryś z kolegów/koleżanek będzie w pobliżu... http://www.a4-klub.pl/smf/i_zlot_olsztynsko_elblaski_nowa_kaletka_2526_kwietnia_2009_r-t69704.0.html zapraszamy Zajebiaszcze miejsce można wcześniej przyjechać są miejsca
krzyniek Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Witek to Ty nie wiesz Krzyniek ma motorynke dokładnie tak, taka mała motorynka kawasaki
Aydaho Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Może któryś z kolegów/koleżanek będzie w pobliżu... http://www.a4-klub.pl/smf/i_zlot_olsztynsko_elblaski_nowa_kaletka_2526_kwietnia_2009_r-t69704.0.html zapraszamy dopoki mnie ze swoja kobieta nie mylisz - wszystko OKI a moze chce ktos pojezdzic w weekend ? pogoda ma byc super, bagna nie wyschly - mozna sie fajnie uwalic w blocku
Italiano Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Co do tego urządzenia, to nie powinien on pokazywać upłynięty czas od jakiego został zrobiony pomiar?
lukaszr Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Co do tego urządzenia, to nie powinien on pokazywać upłynięty czas od jakiego został zrobiony pomiar? Po przekroczeniu ustawionego progu prędkości automatycznie włącza się stoper - max czas stopera to 10 minut.
oZiX Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 ostro z tym laserem! jak mnie złapią na niego to będę prosił o strzelenie do stojącego;) :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Marzec 2009, 23:11_________________________________________________ Może któryś z kolegów/koleżanek będzie w pobliżu... http://www.a4-klub.pl/smf/i_zlot_olsztynsko_elblaski_nowa_kaletka_2526_kwietnia_2009_r-t69704.0.html zapraszamy dopoki mnie ze swoja kobieta nie mylisz - wszystko OKI a moze chce ktos pojezdzic w weekend ? pogoda ma byc super, bagna nie wyschly - mozna sie fajnie uwalic w blocku a można bez ważnego prawka na A:D??
Rekomendowane odpowiedzi