Italiano Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Potrzebuje wentylator od klimatyzacji, ten co jest przy chłodnicy. Zepsuł się ;( Może ktoś ma na zbyciu?
Aydaho Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Ze specjalną dedykacją ode mnie i Oskara dla Ajdahoł oraz Poźka :naughty: Dzięki OGRY - macie mnie i POozia tam godnie reprezentować - macie być jak tommy Lee Jones - jak mechaniczne buhaje Dziewczyny bardzo by chciały poznać "Guys from Polska" - szczególnie pierwsza Włoszka o imieniu Paola Nie do konca trzezwi :kox: eeech że mnie tam nie ma ;(
Suli Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 To aż tam chłopaków wywiało :polew: PS. Jak widzę, jedyne warte uwagi dziewczyny są z Europy :kox:
MoorPH Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Jak widzę, jedyne warte uwagi dziewczyny są z Europy :kox: No dokladnie.. :>
malik Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Na tej fotce jakieś zadymienie. Spierdzieliście się z wrażenia?
korleone Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Cześć Miałby ktoś na dzisiejszym spocie DVD z mapą RNS-E 2009, do sprzedania, skopiowania, pożyczenia .... ? Prośba o kontakt na priv - w Was jedyna nadzieja Jadę na urlop do Chorwacji a płytka z 2008 nie ma jej na mapie na navi dojade tylko do Slovenii, Austrii
MoorPH Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Cześć Miałby ktoś na dzisiejszym spocie DVD z mapą RNS-E 2009, do sprzedania, skopiowania, pożyczenia .... ? Prośba o kontakt na priv - w Was jedyna nadzieja Jadę na urlop do Chorwacji a płytka z 2008 nie ma jej na mapie na navi dojade tylko do Slovenii, Austrii Korleone www.google.pl to nie boli. A moze znajdziesz zanim ktoś odpowie. A tak wogole szukałeś na forum??
poziek Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Ze specjalną dedykacją ode mnie i Oskara dla Ajdahoł oraz Poźka :naughty: Dzięki...takie właśnie sztuki lubiłem oglądać najbardziej Fajny cycek, delikatnie zwisający brzuszek i pełna dupeczka :kox: ORI amerykanka
Tukan Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 No w koncu wasz watek odzyl i jest po co zagladnac a tak to siema
Reggi Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Będzie kto dziś na spocie bo nie wiem czy zalatywać okazyjnie
malik Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 mnie nie bedzie, furka się pucuje u lakiernika :gwizdanie:
Korzeń Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Będzie kto dziś na spocie bo nie wiem czy zalatywać okazyjnie Wrócił :kox:
MoorPH Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Będzie kto dziś na spocie bo nie wiem czy zalatywać okazyjnie On żyje!! Ja pewnie bede..
Reggi Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Wrócił :kox: Byłem w krainie nocy poślubnych :kox:
Oskaro Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Ze specjalną dedykacją ode mnie i Oskara dla Ajdahoł oraz Poźka :naughty: Dzięki OGRY - macie mnie i POozia tam godnie reprezentować - macie być jak tommy Lee Jones - jak mechaniczne buhaje Dziewczyny bardzo by chciały poznać "Guys from Polska" - szczególnie pierwsza Włoszka o imieniu Paola Nie do konca trzezwi :kox: eeech że mnie tam nie ma ;( Adaś - następnym razem nie ma bata - jedziesz z nami [br]Dopisany: 21 Lipiec 2009, 15:15_________________________________________________ Na tej fotce jakieś zadymienie. Spierdzieliście się z wrażenia? Zaczeliśmy jej puszczac sygnały dymne, bo chcieliśmy ją zabrać na kwadrat, a ona nie znała angielskiego [br]Dopisany: 21 Lipiec 2009, 15:17_________________________________________________ Ze specjalną dedykacją ode mnie i Oskara dla Ajdahoł oraz Poźka :naughty: Dzięki...takie właśnie sztuki lubiłem oglądać najbardziej Fajny cycek, delikatnie zwisający brzuszek i pełna dupeczka :kox: ORI amerykanka Spakuję Ci jedną taką do walizki [br]Dopisany: 21 Lipiec 2009, 15:18_________________________________________________ Wrócił :kox: Byłem w krainie nocy poślubnych :kox: Ragga - Ty żyjesz całe szczęście - a ja Cie szukam za oceanem
lukaszr Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Na tej fotce jakieś zadymienie. Spierdzieliście się z wrażenia? Wszędzie łazili ludzie i czasami ciężko było zrobić tego typu fotkę i w nocy ... poza tym ręce się trząsły
MoorPH Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Kali bedziesz dzis?? Bede w Lwo wiec mozemy pojechać z lwo razem..
Reggi Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Ragga - Ty żyjesz całe szczęście - a ja Cie szukam za oceanem :decayed Niepotrzebnie rozsiewacie się po świecie
Italiano Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 No chłopaki nieźle się zabawiacie. Jeśli ta Paola jest włoszką, to tylko Mnie tam brakowało Ja bym się z nią dogadał.
Rekomendowane odpowiedzi