krzyniek Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Ta , tyle że wieje 324 km/h :> no to nie będzie też punktu 4 - bo łapy urwie
MoorPH Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 4.5 L - z boku jest wytłoczone. Nie wpadłem na to :polew: :wallbash:
Góral.tz Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 ;( ;( :polew: :polew: :polew: :polew: przyjmiecie nie warszawiaka na spot :naughty:
krzyniek Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 przyjmiecie nie warszawiaka na spot :naughty: lepiej nie ryzykuj :polew:
poziek Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 ;( ;( :polew: :polew: :polew: :polew: przyjmiecie nie warszawiaka na spot :naughty: nie :naughty:
Góral.tz Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( no to się nie ruszam:) :polew: :polew: :polew: :polew:
Norbi Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Młdojebce, stare pryki szykować czerwony dywan dla bumci, dziś prawdziwe auto Wasz spot zaszczyci
adamooo Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Młdojebce, stare pryki szykować czerwony dywan dla bumci, dziś prawdziwe auto Wasz spot zaszczyci o ja pie#*&^*@#&dole..czemu nie mówiłeś wcześniej..dywany już jadą catering już gotowy szampan metaxa i Ku....y na maxa
Góral.tz Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Ja też będę ;( ;( ;( i modułu komfortu nie zobaczę na żywo ;( ;(
.i.KALI.i. Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Jakie to prawdziwe :polew:
musti Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Kali zboczuchu . Jak tam moto szykujesz na wiosne streetfighter ?
.i.KALI.i. Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 odkładam kase na silnik puki co. obecny nie wytrzymał Potem reszta gratów, duzo dłubania, rzeźbienia itd. i na wiosne ogieeeeń :> Lece na spota zaraz. Może już ktoś się pojawił
Kolkov Opublikowano 27 Października 2009 Autor Opublikowano 27 Października 2009 cipule wiem że było, aleee..... :polew:
m@riucha Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 HIPERPILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czym odkręcić kierę w B6??? Musze się dostać do kostki stacyjki bo nie palą mi się kontrolki. Dopiero jak z lekka uderzę odblokowaną kierownicą to raz na jakiś czas mogę zapalić silnik
Korzeń Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 HIPERPILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czym odkręcić kierę w B6??? Musze się dostać do kostki stacyjki bo nie palą mi się kontrolki. Dopiero jak z lekka uderzę odblokowaną kierownicą to raz na jakiś czas mogę zapalić silnik kluczem, podjedz na spota moze Tosik bedzie to odkrecisz jade i ja za chwile....
m@riucha Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 tylko ze mam rozdłubane auto i już wogóle nie pali muszę poszukac w okolicy jakiegoś sklepu aby kupić torx-a T55
Reggi Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Młdojebce, stare pryki szykować czerwony dywan dla bumci, dziś prawdziwe auto Wasz spot zaszczyci Norbi :kox: odkładam kase na silnik puki co. obecny nie wytrzymał Do czego potrzebujesz silnik ? Mogę załatwic W zależności jakim funduszem dysponujesz może byc komplet z kołem, wydechem, wiązką czyli cały gotowiec do założenia
Buba Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Młdojebce, stare pryki szykować czerwony dywan dla bumci, dziś prawdziwe auto Wasz spot zaszczyci Norbi :kox: odkładam kase na silnik puki co. obecny nie wytrzymał Do czego potrzebujesz silnik ? Mogę załatwic W zależności jakim funduszem dysponujesz może byc komplet z kołem, wydechem, wiązką czyli cały gotowiec do założenia Ragga bo mi sie spalil silniczek w szczoteczce elektrycznej. Za ile bys mial [br]Dopisany: 27 Październik 2009, 20:26_________________________________________________ku***a mialem na spota jechac w koncu zobaczyc czy chopaki zyja i ich mordy zobaczyc bo sie stesknilem ale zycie studenckie nie pozwala bo ciagle cos sie dzieje. Ide na wyklad z finansow to w przerwie trzeba browara sie napic, pozniej ide na prawo i w przerwie znowu bro... Masakra...
Zbigniew_Majkowski Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Cześć! jakiś czas temu przywitałem się na forum, czas aby poznać Was osobiście. Jeśli wtorkowy spot aktualny to pojawię się jutro mniej lub bardziej punktualnie. pozdrawiam Czyli bedzie nas dwu nowych Liczę mocno na pomoc chłopaków Szeregowy Majkowski Co Ci się tam dzieje ? Zaraz się zrobi diagnostykę Online.. Nie będziesz musiał przyjeżdzać i poznawać tych wszystkich parszywców Kapralu Nosfer, melduje że właśnie ze spotu do domu zjechałem. rozwiązać się mojego problemu nie dało ale całkiem znośnie było. Ludzie tacy normalni jacyś Kilku ludzi zapoznałem ale imion nie podam... nie pamiętam. Dobra przyznać się z kim o alarmie z GPS gadałem?? 3 nas było... pozdr..
Rekomendowane odpowiedzi