grippen Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Masz CB ? jęsli mówisz do mnie to mam ale w tym momencie akurat nie miałem włączonego a nawet nik nie mrógnoł światłami a jechałem dosłownie zatankować tylko
Korzeń Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Masz CB ? jęsli mówisz do mnie to mam ale w tym momencie akurat nie miałem włączonego a nawet nik nie mrógnoł światłami a jechałem dosłownie zatankować tylko no to zatankowałeś z grubej rury moj rekord 17pkt na raz ale udało się przegadać misiaczka...
grippen Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 no to zatankowałeś z grubej rury moj rekord 17pkt na raz ale udało się przegadać misiaczka... a jaką zrypę dostałem od żony nawet mi dziś śniadanka nie zrobiła do pracy będą ciche dni tak czuję pozostanie mi jak na razie forum
Reggi Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Masz CB ? ja mam a nie używam Ja też.. Ostatnimi czasy śmigam autem tylko w weekendy..a i z jazdą sie uspokoiłem - max 90
lukaszr Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 tak mi powiedzieli 1. wyprzedzanie na podwójnej ciągłej 2 znak zakazu wyprzedzania 3. Prędkość o 40 km za dużo 4. wyprzedzanie na skrzyżowaniu I to jest właśnie niezbyt udany Polski taryfikator: 1. wyprzedzanie na podwójnej ciągłej czyli niedostosowanie się do znaków B-25, B-26 - 5 pkt 2. wyprzedzanie na skrzyżowaniu - 5 pkt 3. przekroczenie prędkości - 41-50km/h - 8 pkt Czyli na dobrą sprawę patrząc przecież punkty 1,2,4 to jedno i to samo - z tego co kojarzę to chyba zawsze jak jest zakaz wyprzedzania to jest ciągła/podwójna ciągła, a na skrzyżowaniach też przeważnie są takie linie, a dostaje się podwójnie Co do skrzyżowania to powiem Tobie, że takie małe dróżki wyjazdowe na trasie są za***iście zdradliwe - ktoś może wyjechać, a Ty będziesz akurat wyprzedzał - widziałem kiedyś takie coś - aż ciary przechodzą
Voucher Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Cos kijowo zaczal sie dla Was ten tydzień Ale biednemu zawsze wiatr w twarz, piasek w oczy i kotwica w plecy
grippen Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 tak mi powiedzieli 1. wyprzedzanie na podwójnej ciągłej 2 znak zakazu wyprzedzania 3. Prędkość o 40 km za dużo 4. wyprzedzanie na skrzyżowaniu I to jest właśnie niezbyt udany Polski taryfikator: 1. wyprzedzanie na podwójnej ciągłej czyli niedostosowanie się do znaków B-25, B-26 - 5 pkt 2. wyprzedzanie na skrzyżowaniu - 5 pkt 3. przekroczenie prędkości - 41-50km/h - 8 pkt Czyli na dobrą sprawę patrząc przecież punkty 1,2,4 to jedno i to samo - z tego co kojarzę to chyba zawsze jak jest zakaz wyprzedzania to jest ciągła/podwójna ciągła, a na skrzyżowaniach też przeważnie są takie linie, a dostaje się podwójnie Co do skrzyżowania to powiem Tobie, że takie małe dróżki wyjazdowe na trasie są za***iście zdradliwe - ktoś może wyjechać, a Ty będziesz akurat wyprzedzał - widziałem kiedyś takie coś - aż ciary przechodzą Jeżeli by to byli Policjanci z naszego rejony to bym nic nie miał nadmienie że jeszcze szwagra mam policjanta i też nic nie dało załatwić bo tamci byli przyjezdni bodajże z Kielc. Łukasz zgadzam się z tobą że taryfikator to mamy do bani ale jeżeli chodzi o to skrzyżowanie to nie jestem pewny bo na skrzyżowanie to mi nie wyglądało jak można takie coś nazwać skrzyżowaniem droga na wprost i dwie drogi polce po obu stronach jak tam nikt nie jeździ od czasu do czasu ciągnik albo furmanka
Pingvin Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 tak mi powiedzieli 1. wyprzedzanie na podwójnej ciągłej 2 znak zakazu wyprzedzania 3. Prędkość o 40 km za dużo 4. wyprzedzanie na skrzyżowaniu I to jest właśnie niezbyt udany Polski taryfikator: 1. wyprzedzanie na podwójnej ciągłej czyli niedostosowanie się do znaków B-25, B-26 - 5 pkt 2. wyprzedzanie na skrzyżowaniu - 5 pkt 3. przekroczenie prędkości - 41-50km/h - 8 pkt Czyli na dobrą sprawę patrząc przecież punkty 1,2,4 to jedno i to samo - z tego co kojarzę to chyba zawsze jak jest zakaz wyprzedzania to jest ciągła/podwójna ciągła, a na skrzyżowaniach też przeważnie są takie linie, a dostaje się podwójnie Co do skrzyżowania to powiem Tobie, że takie małe dróżki wyjazdowe na trasie są za***iście zdradliwe - ktoś może wyjechać, a Ty będziesz akurat wyprzedzał - widziałem kiedyś takie coś - aż ciary przechodzą Jeżeli by to byli Policjanci z naszego rejony to bym nic nie miał nadmienie że jeszcze szwagra mam policjanta i też nic nie dało załatwić bo tamci byli przyjezdni bodajże z Kielc. Łukasz zgadzam się z tobą że taryfikator to mamy do bani ale jeżeli chodzi o to skrzyżowanie to nie jestem pewny bo na skrzyżowanie to mi nie wyglądało jak można takie coś nazwać skrzyżowaniem droga na wprost i dwie drogi polce po obu stronach jak tam nikt nie jeździ od czasu do czasu ciągnik albo furmanka Zgadzam się z Łukaszem (pogrubienie, podkreślenie) Też widziałem cudem uchodzącego Reno na kleszczowej - ja nie wyprzedzałem autobusu - on się zdecydował (i jeszcze jak mnie wyprzedzał to miałem odczucie, że zaraz będzie się pukał w głowę, dlaczego ja nie wyprzedzałem - tak sięna mnie spojrzał) i mało nie miał czołówki z wyjeżdżającym z podporządkowanej - i autobus i samochód z naprzeciwka musieli po poboczu zasuwać... Jeździjcie uważnie ludziska... A w ogóle
.i.KALI.i. Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 siemanko mordeczki Widze, że niezle przygody mieliście, tylko współczuc bo jeździ się długo i nic a jak juz się coś zdarzy to z grubej rury. Na szczescie mój weekend bezproblemowo przebiegł A dzisiaj nawet słońce rano swieciło Myslicie, że w zakopcu na ten weekend będzie snieg na stokach? aaa i w piętek program już bedzie :kox:
grippen Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 stało się i się nie odstanie teraz trzeba uważać przez rok
moro99 Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 sam mialem sytuacje ze wyprzedzajac ktos mi wyfrunal z podporzatkowanej. naprawde uczy to pokory i uwagi na drodze. sytuacje mialem z rok temu a jeszcze dobrze pamietam i 3 razy mysle zanim zaczne wyprzedzac. i mowie stanowcze nie dla wyprzedzania na podwojnej ciaglej a tymberdziej na krzyzowkach... - jrst to proszenie sie o nieszczescie. zaraz beda dyskusje ze pasy sa zle malowane ze drogi sa do d*py. ale panowie nie oszukujmy sie puki nie bedzie lepiej musimy sie dostosowac do warunkow obecnych
MoorPH Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 To ci kobita forum przegląda ?? powiedz jej ,że zaraz puszcze PW i opisze co ty nam tu wklejasz od rana do wieczora :polew: :polew: O to sie nie martw. Nie przeglada.. Odezwał mi sie leń.. SIegałem po kolejny browar do lodówki,a nie chcąc tracić czasu na pierdoły zleciłem jej wrzucenie tego artykułu na forum. No i sie podpisała.. BTW yrB
MoorPH Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 A co do przygód na drodze.. Oto takie coś przyszło pocztą..
Korzeń Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Kumpel dostal podobny, od strazy gminnej, z sierpnia tego roku zaproponowali 150zl i 3 pinkty albo 240 zl bez punktow skad oni biora takie kwoty?
Al_Capone Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Jako, że zbliżają się święta to trochę sianka
MoorPH Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Kumpel dostal podobny' date=' od strazy gminnej, z sierpnia tego roku zaproponowali 150zl i 3 pinkty albo 240 zl bez punktow skad oni biora takie kwoty? [/quote'] Niewiem dokladnie.. Ja przekroczyłem o 29. Więc liczę ze 10 km/h to taka granica "wolności - bez zdjęcia" a pozostałe 19 km/h po 10zł.. Bo mandat mam na 190zł i 4 pkt.. W piątek jade tam znowu bo to pod koszalinem. Więc jadę się dogadywać.
Korzeń Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Kumpel dostal podobny, od strazy gminnej, z sierpnia tego roku zaproponowali 150zl i 3 pinkty albo 240 zl bez punktow skad oni biora takie kwoty? Niewiem dokladnie.. Ja przekroczyłem o 29. Więc liczę ze 10 km/h to taka granica "wolności - bez zdjęcia" a pozostałe 19 km/h po 10zł.. Bo mandat mam na 190zł i 4 pkt.. W piątek jade tam znowu bo to pod koszalinem. Więc jadę się dogadywać. o co tu sie dogadywac? zaplacic i tyle koszty dojazdu bedziesz mial wieksze jak to warte...
MoorPH Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 o co tu sie dogadywac? zaplacic i tyle koszty dojazdu bedziesz mial wieksze jak to warte... Korzeń tak też bym zrobił.. Ale i tak tam jade.. Muszę odebrać siostrzenicę z sanatorium. Więc po drodze mi.. Nie zaszkodzi zajechać. Mogę tylko zyskać..
Rekomendowane odpowiedzi