poziek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam Plebs oraz kolegów moderatorów, adminów, vipów i prezesa muszę cię zmartwić moda nie dostaniesz, no chyba że przeprowadzisz się do Częstochowy albo kurde Szczecina Bo ZK chce mieć moda z byle jakiego miasta byle nie okolic Warszafki :kox: ja jestem ze wsi Tarchomin - dajcie mi :polew: :polew: za blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam Plebs oraz kolegów moderatorów, adminów, vipów i prezesa muszę cię zmartwić moda nie dostaniesz, no chyba że przeprowadzisz się do Częstochowy albo kurde Szczecina Bo ZK chce mieć moda z byle jakiego miasta byle nie okolic Warszafki :kox: ja jestem ze wsi Tarchomin - dajcie mi :polew: :polew: za blisko kurva przeprowadze się do Rowów ale muszę miec MODA ... diesla mam będę dojeżdzał swoją drogą - moderator z Rowów -> jak to dumnie brzmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Do Radomia lepiej [br]Dopisany: 21 Grudzień 2009, 10:22_________________________________________________ moda nie dostaniesz, no chyba że przeprowadzisz się do Częstochowy albo kurde Szczecina gdzie jest "Kurde Szczecin" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Siema wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 gdzie jest "Kurde Szczecin" ? to pytanie byłoby zasadne gdybym kurde napisał z wielkiej litery :gwizdanie: a tak mogę powiedzieć: goń się modzie :kox: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 gdzie jest "Kurde Szczecin" ? to pytanie byłoby zasadne gdybym kurde napisał z wielkiej litery :gwizdanie: a tak mogę powiedzieć: goń się modzie :kox: :polew: Dobra kurde Będziesz coś kurde chciał Whoopie Goldberg* *jak wystawiłeś wygilię klubową, ponad herbatkę z teściową po buchu nadaliśmy Ci tą ksywę: - Jesteś jak Whoopie Goldberg: Czarny, Żyd i do tego kobieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Dobra kurde Będziesz coś kurde chciał Jak będę chciał, żeby komuś dali kropka to napiszę do Mirona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Dobra kurde Będziesz coś kurde chciał Jak będę chciał, żeby komuś dali kropka to napiszę do Mirona Napiszesz: "Cześć Miron, mam klienta na kropka" -"Cześć.. sp***rzaj" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Love is all around Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Czy jako przyszły moderator Nosfer powinien mieć możliwość stawiania kropków ? Tak - 8 (24.2%) Nie - 2 (6.1%) Tylko Poźkowi - 23 (69.7%) Głosów w sumie: 33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 siemanko cipeczki udało mi się wczoraj do wieczora posprzatać, naczynia jutro oddam jak uda mi się na spota dotrzeć. wyniosłem 2 siatki butelek do smieci. Ale wigilia się udała. Dostalem w spadku bluze moskala A rozwiążcie moj dylemat. Co jest z autem Kolkova? stoi jeszcze u mnie czy zabrał w niedziele w dzień czy jakoś nad ranem jak wychodziliście ode mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Dostalem w spadku bluze moskala ciesz się , kosztowała wiecej niż Twoja edukacja Co sie ze zgredem dzieje ??? , nie odzywa sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 [br]Dopisany: 21 Grudzień 2009, 12:24_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 gdzie jest "Kurde Szczecin" ? to pytanie byłoby zasadne gdybym kurde napisał z wielkiej litery :gwizdanie: a tak mogę powiedzieć: goń się modzie :kox: :polew: Dobra kurde Będziesz coś kurde chciał Whoopie Goldberg* *jak wystawiłeś wygilię klubową, ponad herbatkę z teściową po buchu nadaliśmy Ci tą ksywę: - Jesteś jak Whoopie Goldberg: Czarny, Żyd i do tego kobieta :polew: :polew: :polew: nie może być - najtwardszy z twardych, twardszy i bardziej ortograficzny niż TurbodymoMan złożył broń u teściowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 A rozwiążcie moj dylemat. Co jest z autem Kolkova? stoi jeszcze u mnie czy zabrał w niedziele w dzień czy jakoś nad ranem jak wychodziliście ode mnie? zabrałem w niedzielę po południu, a nie dzwoniłem bo mi teleflon padł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Dostalem w spadku bluze moskala ciesz się , kosztowała wiecej niż Twoja edukacja Co sie ze zgredem dzieje ??? , nie odzywa sie Co już Ci smutno Siema wszystkim - zaganiany jestem ( Swięta ) . Wigilia :kox: podziękował wszystkim i Tobie Mój Panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi