moskal Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 oddam koło zapasowe na stalowej feldze , praktycznie nówka 165/55 R15 z pokrowcem (dla posiadaczy LPG) lub bez. cena = koszt wysyłki
Wandej Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 oddam koło zapasowe na stalowej feldze , praktycznie nówka 165/55 R15 z pokrowcem (dla posiadaczy LPG) lub bez. cena = koszt wysyłki biorę. Mogę w poniedziałek odebrać w wawie?
adamooo Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 siema pijoki.. wrócili z wojaży sobotnich ?
hornet Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 siema pijoki.. wrócili z wojaży sobotnich ? Wrócili ale jak piszę to dźwięk klawiszy mnie zabija
Buba Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 głowa mnie boli i nogi wchodza do d*py, masakra
krzyniek Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 głowa mnie boli i nogi wchodza do d*py, masakra to co Wy piechotą chodziliście wszędzie ?
Buba Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 głowa mnie boli i nogi wchodza do d*py, masakra to co Wy piechotą chodziliście wszędzie ? w sumie to sam nie wiem
Kolkov Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Opublikowano 16 Maja 2010 mnie zaczyna głowa boleć także trzeźwieję [br]Dopisany: 16 Maj 2010, 14:30_________________________________________________ głowa mnie boli i nogi wchodza do d*py, masakra to co Wy piechotą chodziliście wszędzie ? kszyniu przeca noc muzeów była i wszystkie knajpy zajeb... a w centrum korki jak w szczycie
krzyniek Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 głowa mnie boli i nogi wchodza do d*py, masakra to co Wy piechotą chodziliście wszędzie ? kRzyniu przeca noc muzeów była i wszystkie knajpy zajeb... a w centrum korki jak w szczycie no tak też myślałem jak tam się impra udała ?
.i.KALI.i. Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 za***iście sie udała wczorajsza noc. Byliśmy chyba w kazdym klubie i każdej knajpie w Warszawie. No i niezapomniane wrażenia z wieczoru kawalerskiego Nosfera bez pana młodego.
Nosfer Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Ja pier**le.. Taki motym to chyba przejdzie do historii.. Odbijemu - zobowiązuje się do organizacji Widziałem MMS-a z nocy :polew: k**wa pod gołym nibem siedzieliście ? Zaraz Was obdzwonię to się wszystkiego dowiem.. [br]Dopisany: 16 Maj 2010, 15:43_________________________________________________Makaroni - dzięki za telefon o 3:30 w nocu
Buba Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Ja pier***e.. Taki motym to chyba przejdzie do historii.. Odbijemu - zobowiązuje się do organizacji Widziałem MMS-a z nocy :polew: ku***a pod gołym nibem siedzieliście ? Zaraz Was obdzwonię to się wszystkiego dowiem.. [br]Dopisany: 16 Maj 2010, 15:43_________________________________________________Makaroni - dzięki za telefon o 3:30 w nocu PrintScreen tej wypowiedzi zostal zrobiony :gwizdanie: pod chmurka nie bylo tak zle troche zimno ale nie bylo innej opcji, Po Space jeszcze cos sie dzialo czy pojechaliscie do domu?? Ja bylem chyba o 4.30 w domu Bania mnie napierdala od muzyki a gardlo od proby rozmow w tym hałasie [br]Dopisany: 16 Maj 2010, 15:50_________________________________________________Ciekawe czy Ragga dojechal do domu
moskal Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 za***iście sie udała wczorajsza noc. Byliśmy chyba w kazdym klubie i każdej knajpie w Warszawie. No i niezapomniane wrażenia z wieczoru kawalerskiego Nosfera bez pana młodego. dopiero wstałem , nie moge otworzyć oczu , ilość zioła była wprost proporcjonalna do ilości wypitej wódki a tej bylo spooooro :kox: ale kaca nie mam ku***a pod gołym nibem siedzieliście ? no ciężko było wejść w 10 osób do jakiegoś klubu , zawsze było prawdopodobieństwo ze kogoś nie wpuszczą Po Space jeszcze cos sie dzialo czy pojechaliscie do domu?? Ja bylem chyba o 4.30 w domu pojechaliśmy do kaliego dalej pić/palić :kox: :kox: Pałka odbierała mnie koło 5 z ursusa , jasno juz było :kox: :kox: najlepszy kox jak przysnąłem w samochodzie i sie obudzilem znienacka w Milanówku - nie mogłem zajarzyć gdzie jestem :kox: :kox: :polew: :polew:
SebMis Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 ja pier**le napiłem się z sąsiadem, nie idę jutro do roboty, jak świętować kawalerskie to z hukiem
.i.KALI.i. Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 syf sprzątnięty, kaca nie ma, pamiętam chyba wszystko także jest pozytywnie
Buba Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Była hujnia na maxa bo ciepła wódka się lała Kali pamiętasz jak obrzygałeś kamienice w centrum??
Rekomendowane odpowiedzi