AndyN Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Czy ciągnik siodłowy może holować zestaw (ciągnik+naczepa) przy pomocy giętkiego holu?
moskal Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Co to za kolo który ??? ten za***any ??? łatek , mój ordynans
Buba Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Czy ciągnik siodłowy może holować zestaw (ciągnik+naczepa) przy pomocy giętkiego holu? chyba nie bardzo bo jak hamowac...
AndyN Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Czy ciągnik siodłowy może holować zestaw (ciągnik+naczepa) przy pomocy giętkiego holu? chyba nie bardzo bo jak hamowac... Tak myślałem. To musiała być fatamorgana ....
jarko Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Co to za kolo który ??? ten za***any ??? łatek , mój ordynans Nieee, Łatek jest przecież wysokim blondynem... Wkręcacie mnie
moskal Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Co to za kolo który ??? ten za***any ??? łatek , mój ordynans Nieee, Łatek jest przecież wysokim blondynem... Wkręcacie mnie taaaa. wysoki blondyn.......
Pingvin Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Co to za kolo który ??? ten za***any ??? łatek , mój ordynans Nieee, Łatek jest przecież wysokim blondynem... Wkręcacie mnie taaaa. wysoki blondyn....... ciekawe gdzie on ma te blond włosy:)
Kolkov Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2010 Kolkov pamiętasz ????? :naughty: :naughty: :naughty: :polew: nie pamiętam, że to nagrywałeś Co to za kolo ten za***any co przemknął tylko, to taki jeden z Krakowa, strasznie się upier... :gwizdanie:
moskal Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 ten za***any co przemknął tylko, to taki jeden z Krakowa, strasznie się upier... :gwizdanie: :polew: :polew: ale piz*y były nieziemskie najlepszy dialog : ja: tort jest o 21:00 jarko: nie, o 20:00 ja: przestan świrować , na bank o 21:00 jarko: przeciez jestem organizatorem wiec wiem ze jest o 20:00 :polew: :polew: :polew:
Kolkov Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2010 Nie wiem kim jesteś.... wódki razem nie piliśmy, na dziwki nie chodziliśmy ale życzenia Ci złożę ponieważ swego czasu trząsłem wawą :gwizdanie: 100 lat i wszystkiego naj Taki jeden okolic Warszawy mówił co innego dzięki za życzenia Grzesiu, no to najlepszego brachu ostatnio jak napisałeś "Grzesiu" wjebaeś mi moderacje ale za życzenia dziękuję
Nosfer Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Grzesiu, no to najlepszego brachu ostatnio jak napisałeś "Grzesiu" wjebaeś mi moderacje ale za życzenia dziękuję No i masz.. Będzie mi wypominał - nie to co twoja żona, wydzwaniała do mnie jeszcze przez tydzień i dziękowała, żę Cię od komputera na 30 miut oderwałem przez co miała czas, żeby wokół Ciebie postprzątać :polew:
PIXI Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 kto się spotuje dzisiaj? obecny [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 17:20_________________________________________________ Grzesiu, no to najlepszego brachu ostatnio jak napisałeś "Grzesiu" wjebaeś mi moderacje ale za życzenia dziękuję No i masz.. Będzie mi wypominał - nie to co twoja żona, wydzwaniała do mnie jeszcze przez tydzień i dziękowała, żę Cię od komputera na 30 miut oderwałem przez co miała czas, żeby wokół Ciebie postprzątać :polew: :polew: Ale się rozgadałem :wink4
Nosfer Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Przeczesujecie często allegro, otomoto etc.. Gdyby Wam wpadła jakaś ładna B6 - puścilibyście PW z linkiem Najlepiej 1.8T... 1.9tdi też przejdzie, ale tylko w 131kM _________________________________________________ Gdybyście znali łasucha na B5 bez klimy to tym bardziej pisać lub dzwonić W dobrej cenie oddam. jakies szczegoly? oska ?q? sedes?szklarnia?b6-2001-2004? bez takich info z dzialu sprzedam wylatujesz z hukiem - Ośka przejdzie, - Q - najlepiej - Sedan lub Avant - B6 - preferuję od 2002 roku w zwyż - Najlepiej w ciemnym kolorze, czerń, grafit etc. (granatowy ) - Wyposażenie, do obgadania, jak będzie ładna sztuka w dobrej cenie, to resztę się dołoży - Diesel - benzyna jestem w stanie się przystosować - Generalnie szukam ładnej B6, na wiele rzeczy mogę przymknąć oko Jeśli się trafi dobra sztuka
JUZIU Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 to jak zdiagnozuje mi ktoś vagiem dzisiaj na spocie moją a4
Kolkov Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2010 kto się spotuje dzisiaj? tysz bendem ale ok 20 No i masz.. Będzie mi wypominał - nie to co twoja żona, wydzwaniała do mnie jeszcze przez tydzień i dziękowała, żę Cię od komputera na 30 miut oderwałem przez co miała czas, żeby wokół Ciebie postprzątać :polew: akurat byłem w pracy
JUZIU Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Koledzy to będzie miał ktoś tego vaga zeby pomuc???
Rekomendowane odpowiedzi