Wandej Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 a poza tym na konkurencyjnym forum spotuja sie pedały :kox: :kox: Byłeś? Sprawdzałeś? ja widziałem kiedyś grupę z forum eu i na przywitanie dają sobie klapsa w d*pę oraz soczystego buziaka.. :polew: a nie są ubrani w damskie ciuszki?
adamooo Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 na obcasach byli ...potem z oniakiem widzieliśmy jak wchodzą do sklepu z bielizną damską
poziek Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Znów mnie z kimś mylisz.. Poziek to że tak na mnie lecisz, że jestem dla Ciebie tak atrakcyjny nie oznacza tego że mi sie podobasz.. przykro mi.. :shocked: co ty wciskasz igłą w kanał nie chce wiedzieć... :polew: :polew:
MoorPH Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Tak Poziu.. Oczywiście tak sobie to teraz tłumacz
Reggi Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 a poza tym na konkurencyjnym forum spotuja sie pedały :kox: :kox: Byłeś? Sprawdzałeś? ja widziałem kiedyś grupę z forum eu i na przywitanie dają sobie klapsa w d*pę oraz soczystego buziaka..
soolek Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Wrócił z buszu? Możesz mi wziąc jutro listewkę na spota jeśli będziesz.
Kolkov Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Wrócił z buszu? wrócił, ale posiedziałbym jeszcze ze dwa tygodnie Możesz mi wziąc jutro listewkę na spota jeśli będziesz. jak nie zapomnę to wezmę
kokos Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 tez sie postaram pojawic i opierd...ic jakiegos burgera
ono Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Siema. Tydzien temu bylem na spocie w arkadii z konkurencyjnego klubu A4 i nikogo nie bylo Czy jutro na spociku ktos bedzie? Rozumiem, że w promenadzie? Oj czesiu czesiu ,
moskal Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 siema niekiepscy kolesie ja widziałem kiedyś grupę z forum eu i na przywitanie dają sobie klapsa w d*pę oraz soczystego buziaka.. klapsa ale z niespodzianką :naughty: :naughty:
Kolkov Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2010 nie jedziemy w sobote takem czuł, a już skosiłem trawę :gwizdanie: co się stało się :?:
moskal Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 a już skosiłem trawę :gwizdanie: żartowałem , jedziemy :kox:
.i.KALI.i. Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Siema leszcze Weźcie dzisiaj VAGi, klucze i mądre glowy na spota. Jest misja reanimacji eSki i licze, że spróbujecie coś pomóc, a jak się nie uda to jade jutro do elektryka. Wymiana kostki stacyjki nic nie dała niestety. Dzięki jeszcze raz Łukaszowi
Kolkov Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2010 a już skosiłem trawę :gwizdanie: żartowałem , jedziemy :kox:
soolek Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Panowie, jeżeli ktoś dysponuje kluczem do zdjęcia kierownicy, to chętnie skorzystać na spocie
Kolkov Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2010 kurfa zapomniałem tego tematu dla Ciebie, kluczy też nie wziąłem
Rekomendowane odpowiedzi