MoorPH Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Kurfa..chyba przestane pic piwo Wiesz jaki jest najlepszy na to sposób? Zacząć pracę w którymś z browarów.. po miesiącu masz dość
Reggi Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Kurfa..chyba przestane pic piwo Wiesz jaki jest najlepszy na to sposób? Zacząć pracę w którymś z browarów.. po miesiącu masz dość Ja znam sposób wymagający mniejszego poświęcenie.. iśc do tesko i kupic tatrę w promocji :sick3:
MoorPH Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Ja znam sposób wymagający mniejszego poświęcenie.. iśc do tesko i kupic tatrę w promocji :sick3: :polew: [br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 09:34_________________________________________________U mnie teraz jeszcze stoi zgrzewka tyskiego i jakos nie mogę się do niej zabrać.. Tak to jest jak sie na codzień z tym pracuje.
moskal Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Kurfa..chyba przestane pic piwo a ja pije tylko piwo , pier**le wódke , przynajmniej jestem zdrowy stoi zgrzewka tyskiego najlepsze piwo , i tylko w puszce
Reggi Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 a ja pije tylko piwo , pier***e wódke , przynajmniej jestem zdrowy Ja też wódy nie łykam.. kolor jak już.. ..ale browar jakoś mi obrzydł..może dlatego, że zima najlepsze piwo , i tylko w puszce Tyskie? Przecież to siury jakich mało
moskal Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Tyskie? Przecież to siury jakich mało a mi podchodzi najbardziej , ale tylko puszka , z butli juz jest chójnia
Reggi Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Nie wali Ci puszką ? Ja to nie mogę puszkowane go mi śmierdzi metalem
moskal Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 kolor jak już.. po kolorze to bym sie chyba wywinął na lewą strone Nie wali Ci puszką ? wali wali , cały w tym urok :kox:
Kamyk Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 kolor jak już.. po kolorze to bym sie chyba wywinął na lewą strone Nie wali Ci puszką ? wali wali , cały w tym urok :kox: Carlsberg panowie, tylko Carlsberg na moje jeden z najlepszych browarów
moskal Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Carlsberg panowie, tylko Carlsberg na moje jeden z najlepszych browarów przestań z zagranicznymi browarami , kicha jak c**j , tylko polskie
lukaszr Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 przestań z zagranicznymi browarami , kicha jak c**j , tylko polskie Rzadko kiedy zgadzam się z tym bydlakiem, ale tu ma rację
rafalekx Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 najlepsze piwo , i tylko w puszce Tyskie? Przecież to siury jakich mało Przez ostatnie 6 lat piłem tylko i wyłącznie Tyskie gronie a najchętniej Tyskie książęce Jednak ostatnio chyba coś się skiepściło bo nie idzie mi I w tej chwili nie mam faworyta
Wandej Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 najlepsze piwo , i tylko w puszce Tyskie? Przecież to siury jakich mało Przez ostatnie 6 lat piłem tylko i wyłącznie Tyskie gronie a najchętniej Tyskie książęce Jednak ostatnio chyba coś się skiepściło bo nie idzie mi I w tej chwili nie mam faworyta Kasztelan panie Carlsberg wali skarpetami
rafalekx Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Kasztelan panie niepasteryzowany
moskal Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Kasztelan panie Kasztelan jest za***isty ale tylko w rejonie Sierpca , w wawie juz jest chójowy
Rekomendowane odpowiedzi