rafalekx Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 To masz z tej gorszej strony :polew: Trzymam blachy ze względu na stawki ubezpieczeniowe Chyba z lepszej chciałeś napisać domyślam się dlaczego
KICHOL Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Nauka języka polskiego i lekcja dobrych obyczajów w wykonaniu prawdziwego warszawiaka. Bydlaku Dawno Cię nie było i widać, że masz spore zaległości ponieważ to stare jak świat [br]Dopisany: 03 Luty 2011, 17:14_________________________________________________łooooooooookurva http://w193.wrzuta.pl/audio/aW70XqLB2Ig/klub_a4_banda_lodzka_song :polew: :polew: sorry chłopacy ale tyle ludzi się narobiło w "łorsoł ałdi front" że wstyd przyjeżdżać takim dupo-wozem nierezanym.
KICHOL Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 co masz w avatarze? Jak do mnie piszesz....... to komputer z audi oczywiście. Trochę rezany dodam jeszcze, że ten pan z tego nagrania (Neste) prowadził lub jeszcze prowadzi warsztat blacharsko lakierniczy na lewobrzeżnej części Warszawy
Korzeń Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Tak do Ciebie Nie cytuje się pod odpowiedzią :gwizdanie: :gwizdanie: Dzięki
Kamyk Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 napić się, czy się nie napić..... :mysli: oto jest pytanie
KICHOL Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać: Ruska dyskoteka w... lesie! / Russian party in... Forest!
HeresR32 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 stare ale dobre takie malolaty a juz powykrecane od ubogainy i dropsow
KICHOL Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 stare???? myślałem że czymś was zaskoczę ;( a czego trzeba się nażreć żeby tak za***iście tańczyć?????pokrzywy czy bielunia?????
HeresR32 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 ale jeszcze drzew nie wycinaja , kiedys bylem na dzialce ktos tam przesadzil z tematem i wycial wlascicielce pare drzewek :polew: mina dziewczyny nastepnego dnia bezcenna dodam ze to byly spore drzewka juz rosly 10-15 lat taki piekny miala ogrodek
Reggi Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Ja mam LRY :bicz3: Horni to Ty z Ryk pochodzący jesteś ? :naughty: Pamiętam, że przed Rykami kiedyś stało dużo....kobiet :kox:
hornet Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Ja mam LRY :bicz3: Horni to Ty z Ryk pochodzący jesteś ? :naughty: Pamiętam, że przed Rykami kiedyś stało dużo....kobiet :kox: Dęblin
Reggi Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Dęblin Noooo tak zapomniałem Pacz kurna jak Cię po świecie poniosło ... ja to powiem Ci szczerze bym nie miał odwagi do Wro się przeprowadzić.. w Wawcie ciężko było się zaklimatyzowac, a co mówic inne miasto
hornet Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Dęblin Noooo tak zapomniałem Pacz kurna jak Cię po świecie poniosło ... ja to powiem Ci szczerze bym nie miał odwagi do Wro się przeprowadzić.. w Wawcie ciężko było się zaklimatyzowac, a co mówic inne miasto eee tam kwestia przeniesienia burdelu który się ogarnia + jaja ze stali
rafalekx Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 w Wawcie ciężko było się zaklimatyzowac, a co mówic inne miasto ciężko? eee tam mnie nawet te "korki" nie wkurzają Cała reszta pozytyw
Flyer Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 w Wawcie ciężko było się zaklimatyzowac, a co mówic inne miasto ciężko? eee tam mnie nawet te "korki" nie wkurzają Cała reszta pozytyw no to pucuj sie co Cie tu sprowadza... robota? w jakiej dzielnicy mieszkasz?
rafalekx Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 no to pucuj sie co Cie tu sprowadza... robota? w jakiej dzielnicy mieszkasz? robota robota Właśnie idę spać bo o 6.00 wstaję potem 10 godzin i o 17.00 zaczynam weekend A mieszkam na Woli
Reggi Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 ciężko? eee tam mnie nawet te "korki" nie wkurzają Cała reszta pozytyw Mi tam było ciężko...c**j wie gdzie co gdzie i jak..tak nie w d*pę ni w oko .. ale z czasem się przełamałem do tego miasta ... ale nie do końca..
Rekomendowane odpowiedzi