poziek Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 ostatnie zdanie :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 http://www.emotoinfo.pl/Firma,mechanika_pojazdowa_filipowski.html Nissana też tam zrobią? I jak u nich z cenami? Żeby mnie znajoma nie przeklęła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 ostatnie zdanie :good: Właśnie oglądałem konferencję. Będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 ostatnie zdanie :good: Właśnie oglądałem konferencję. Będzie dobrze niech go barana boli ile wlezie byleby miał pełną sprawność później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 http://www.emotoinfo.pl/Firma,mechanika_pojazdowa_filipowski.html Nissana też tam zrobią? I jak u nich z cenami? Żeby mnie znajoma nie przeklęła niech zadzwoni i się umówi. Ceny Ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 niech zadzwoni i się umówi. Ceny Ok. OK dzięki Już przekazałem Będzie się kontaktować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 niech zadzwoni i się umówi. Ceny Ok. OK dzięki Już przekazałem Będzie się kontaktować Oni robią tylko AUDI, Fly kiego w błąd wprowadzasz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 a Wy co?? ciche dni macie?? :gwizdanie: to jest wyższy poziom wtajemniczenie tzw. porozumiewanie się bez słów :naughty: Telekomunikacja Polska Serce i Rozum Neostrada - Terry Rietta teraz czuje Buba ciekawy podpis :gwizdanie: Wynosisz coś z pracy?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Oni robią tylko AUDI, Fly kiego w błąd wprowadzasz?? Z tego co widziałem to robią auta grupy VAG, ale czy tylko to się okaże W sumie układ hamulcowy to nie jest jakiś mega skomplikowany więc może się podejmą. Okaże się, jutro powinienem wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 a Wy co?? ciche dni macie?? :gwizdanie: to jest wyższy poziom wtajemniczenie tzw. porozumiewanie się bez słów :naughty: Telekomunikacja Polska Serce i Rozum Neostrada - Terry Rietta teraz czuje Buba ciekawy podpis :gwizdanie: Wynosisz coś z pracy?? :gwizdanie: czasami sie cos uda ale teraz ciezki temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Czy ma ktoś naklejki klubowe do odsprzedania ? wziąłbym ze dwie i auto w końcu oznakował :gwizdanie: Wpadaj i szukaj mnie w białym Fiacie ew. Rozklekotanej Fieście wezme dla Ciebie ze 2 naklejki. [br]Dopisany: 07 Luty 2011, 22:25_________________________________________________Kolkov o Tobie też pamietam.. rozumiem że jutro oczywiście będziesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Kolkov o Tobie też pamietam.. rozumiem że jutro oczywiście będziesz?? faaaaaaak, ale ja zapomniałem postaram się być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 faaaaaaak, ale ja zapomniałem postaram się być W sumie jakby Ciebie nie bylo to zaproponowałbym rozpalenie ogniska, ale kur** kiepsko się palą te kalendarze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Panowie koleżanka szuka pokoju na Ochocie ( jakiś pokoik niskobudżetowy ) jakby ktoś coś słyszał to proszę o cynk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Panowie koleżanka szuka pokoju na Ochocie ( jakiś pokoik niskobudżetowy ) jakby ktoś coś słyszał to proszę o cynk cynk... znam gościa, co ma pokój do wynajęcia na Białobrzeskiej/Dickensa, tylko ten gość jest niepełnosprawny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Panowie koleżanka szuka pokoju na Ochocie ( jakiś pokoik niskobudżetowy ) jakby ktoś coś słyszał to proszę o cynk ładna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Panowie koleżanka szuka pokoju na Ochocie ( jakiś pokoik niskobudżetowy ) jakby ktoś coś słyszał to proszę o cynk cynk... znam gościa, co ma pokój do wynajęcia na Białobrzeskiej/Dickensa, tylko ten gość jest niepełnosprawny Jakie warunki i jaka cena ? Panowie koleżanka szuka pokoju na Ochocie ( jakiś pokoik niskobudżetowy ) jakby ktoś coś słyszał to proszę o cynk ładna? Jakie to ma znaczenie przecież Ty i tak jesteś gejem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Panowie koleżanka szuka pokoju na Ochocie ( jakiś pokoik niskobudżetowy ) jakby ktoś coś słyszał to proszę o cynk cynk... znam gościa, co ma pokój do wynajęcia na Białobrzeskiej/Dickensa, tylko ten gość jest niepełnosprawny Jakie warunki i jaka cena ? no luksusów tam nie ma, także będzie musiała wykazać się troszkę, bo tak jak wspomniałem gość jest niepełnosprawny i ciężko mu utrzymać mieszkanie w należytym porządku. On chce 600zł za miesiąc. Do dyspozycji duży pokój z balkonem i jak się dogada to net. Także w razie czego daj jej numer do mnie, a ja już ją poprowadzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Dzięki, przekaże i jak coś zdecyduję to będziemy się dogadywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi