Nosfer Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 zwolniłem sie z roboty :naughty: :naughty: Gdzie Cię przekupili ?
moskal Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 i co teraz? jak w ogóle z tym wspólnym wyjazdem na zlot? w poniedziałek ide do nowej firmy gdzie pracują wszyscy ze starej :kox: :kox: z wyjazdem nic nie ustalone , ja czekam na propozycje Gdzie Cię przekupili ? PA została sprzedana , poprzedni właściciel założył nową firme i tam sie udaje
kokos Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 gejozy z pruszkowa mają tu najmniej do powiedzenia To musisz im powiedzieć, że we wrocławiu zrobią zawrotne kariery Tyle masz do powiedzenia ??? Słyszałem, że kucasz jak lejesz ?? Powiesz mi, że to też pogłoski ? Wrocławiu - tak tak nazwa własna...... :nose: Pruszkowa.. tak tak to też Nazwy osad można pisać małymi literami. breslau? zwolniłem sie z roboty :naughty: :naughty: :gwizdanie:witaj w klubie
hornet Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 breslau? :polew: osadnik pełną gębą :polew:
kokos Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 nie ma to jak miec do siebie dystans http://pl.wikipedia.org/wiki/Osadnik
MoorPH Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Buba w końcu wczoraj był St. Patric Day Poza tym dobry koncert był w Legionowie Dawno się tak nie wybawiłem [br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 21:50_________________________________________________
Buba Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 No i pojechała... Kilka dni bez auta i człowiek jak bez ręki ;(
Kamyk Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 ej pijoki - widzieliśta już ofertę na wymianę gumek ?? http://gruper.pl/x.php/1,2901/Szewczyk-wymiana-opon-Warszawa.html?utm_source=newsletter-warszawa-2011-03-20&utm_medium=e-mail&utm_term=warszawa&utm_campaign=newsletter-warszawa-2011-03-20 a poza tym, jak to kiedyś powiedział Flyer - pić to trzeba umieć, dzieciaki ...
kileeer Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 a poza tym, jak to kiedyś powiedział Flyer - pić to trzeba umieć, dzieciaki ... przecież nie rozlewam jak piję
Smigło Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 To mam rozumieć ze za 29 zł będe miał wywazone koła umyte i załozone na samochodzie??
Kamyk Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 To mam rozumieć ze za 29 zł będe miał wywazone koła umyte i załozone na samochodzie?? myślę, że umyte to będziesz miał nawet auto - o ile oczywiście się zdecydujesz na skorzystanie z ich myjni
Rekomendowane odpowiedzi