wit.s Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 NORBI BYKU!!! Wszystkiego najlepszego!!! Coby turbawka nie świszczała i Zawsze sprawna była ... hmm p...rzepustnica A Wy, co? Na co czekacie???!!! Prześcigać mi się tu zaraz w coraz bardziej wymyślnych i zabawnych życzeniach
letallec Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 To i ja sie dolaczam [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2007, 15:36 _________________________________________________Niezbyt wymyslne, WIEM
Al_Capone Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Skąd pomysł, że Norbi ma na imie Norbert?? Przeciez widać, że michał WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ!!!!!! Sybkiego Samochodu i Sprawnej turbinki
spanky Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Norbi .... niech Ci turbiny zawsze ciągną ... 100 lat...
Al_Capone Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 NORBI BYKU!!! nie BYKU tylko DZIKU!!!!
angela Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 No wiec.....DZIKU!!!! Wszystkiego naj.....
Al_Capone Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 wogóle proponuje dodać nową ikonkę DZIK Propozycje:
hornet Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Widzę "bogate" tematy od traktorów po dziki :polew: Norbi jeżeli dzisiaj obchodzisz to: Zabawy do rana ze skrzynką szampana, tańców erotycznych i kochanek licznych, marzeń spełnienia, niezamulenia i na spocie do zobaczenia
Norbi Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 DZIęKI DZIECIAKI!!! rewelacyjne życzenia :quattro:
Lukas Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Norbi Wszystkiego naj szalony kierowco eSSSSSki To juz wiem kto dzisiaj sponsoruje wieczor i u kogo balety
Norbi Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Norbi Wszystkiego naj szalony kierowco eSSSSSki To juz wiem kto dzisiaj sponsoruje wieczor i u kogo balety Noooo zapraszam, też mam PS2 i miejsc do spania dużo. Napierajcie!!!
malik Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Norbi, Zdrowia, szczęścia, pomarańczy, niech Ci goła baba tańczy malik
Norbi Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Norbi, Zdrowia, szczęścia, pomarańczy, niech Ci goła baba tańczy malik Oj będzie
Dawid22 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Oj oj się narobiło dzisiaj widzę. Dawid22jesteś WIELKI widzę że godnie reprezentowałeś Radom na spocie . Wielkie gratki dla Ciebie i pytanko kiedy stajemy na ,, Kreskę". Boże, biedny Poziek, jak on się pozbiera po :bicz:ale z drugiej strony dobrze, niech zobaczy jak to jest dostać Poziu, nie potrzebujesz pocieszenia ? Starałem się najlepiej jak potrafię Jestem w każdej chwili zwarty i gotowy na "Kreskę" Wszystkiego najlepszego Norbi dla posiadacza wspaniałej S-ki Starcie miało miejsce zaraz po waszym odjeździe
Norbi Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Oj oj się narobiło dzisiaj widzę. Dawid22jesteś WIELKI widzę że godnie reprezentowałeś Radom na spocie . Wielkie gratki dla Ciebie i pytanko kiedy stajemy na ,, Kreskę". Boże, biedny Poziek, jak on się pozbiera po :bicz:ale z drugiej strony dobrze, niech zobaczy jak to jest dostać Poziu, nie potrzebujesz pocieszenia ? Starałem się najlepiej jak potrafię Jestem w każdej chwili zwarty i gotowy na "Kreskę" Wszystkiego najlepszego Norbi dla posiadacza wspaniałej S-ki Starcie miało miejsce zaraz po waszym odjeździe Szkoda,że nie zostałem. Poź tyle rezania.... aż się we łbie mi nie mieści nie mówiąc już o głowie [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2007, 21:21 _________________________________________________ Wszystkiego najlepszego Norbi dla posiadacza wspaniałej S-ki Dzięki Dave
T-żółw Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 NORBI samego zdrówka .... i niech ci moment sprzyja a suszarki dmuchaja na pochybek traktorom malik nie mozna PW wyslac do ciebie - usun jakies smieci ze skrzynki:wink: acha w nawiazaniu do wczesniejszych wypowedzi to...TRAKTORY DO OBORY
SebMis Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 malik nie odbiera od Ciebie privów, bo usłyszał od horneta że u Ciebie za drogie lody są PS mam #post jak "dywizjon"
malik Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 malik nie mozna PW wyslac do ciebie - usun jakies smieci ze skrzynki:wink: Już powinno by ok, nie wiedziałem że taką małą pojemnośc skrzynek PW mamy. W sumie miałem tylko kilkanaście starych wiadomości.
Lukas Opublikowano 7 Czerwca 2007 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Norbi widze ze goscie nie dopisali jak ty o 21 na forum siedziales bylo dzwonic to ekipa by wpadla bo checi byly i to jakie
Norbi Opublikowano 7 Czerwca 2007 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Norbi widze ze goscie nie dopisali jak ty o 21 na forum siedziales bylo dzwonic to ekipa by wpadla bo checi byly i to jakie Przecież pisałem żeby napierać dzięcioły
Rekomendowane odpowiedzi