Reggi Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 ja mam kropka to sie nie udzielam :gwizdanie No weee przecież ŁukaszRR jest niegroźny..weź spójrz na niego..wzrok jagnięcia i twarz 12 latka
Buba Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 ja tam nie wiem, wole nie ryzykować. cholera wie co w głowie siedzi
Reggi Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 ja tam nie wiem, wole nie ryzykować. cholera wie co w głowie siedzi Magia kurfa Najgorzej jak Cię trąci swoją zaczarowaną ...różdżką
moskal Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 No weee przecież ŁukaszRR jest niegroźny..weź spójrz na niego..wzrok jagnięcia i twarz 12 latk.. ...i
Buba Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 ja tam nie wiem, wole nie ryzykować. cholera wie co w głowie siedzi Magia kurfa Najgorzej jak Cię trąci swoją zaczarowaną ...różdżką nie miałem z nim takich doświadczeń :gwizdanie:
moskal Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 nie miałem z nim takich doświadczeń :gwizdanie: to widać po tym ze nie jestes ojcem.... jeszcze nie jestes ... :naughty:
Reggi Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 No weee przecież ŁukaszRR jest niegroźny..weź spójrz na niego..wzrok jagnięcia i twarz 12 latk.. ...i Jak to mawiają tybetańscy mnisi.. " dryp tsej yłam" niedługo :gwizdanie: Jak nie dasz rady to wołaj
hornet Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 No to ładny pocisk dzisiaj po "żółtku".... Tylko telewizora szkoda
adamooo Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 po dzisiejszym dniu pojechał do szpitala na dokrwienie dyndatego..bo nawet siku nie mógł zrobić tak mu się schował ;(
MoorPH Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Pany..jak/czym/ z jaką prędkością nagrywać płyty CD do zmieniarki ? Pierwsze płyty zgrane na pałę działały cały czas..teraz wypaliłem dwie i "CD error" Może użyć płyty czyszczącej ? Napierdalaj z V max.. u mnie działało..
Reggi Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Pany..jak/czym/ z jaką prędkością nagrywać płyty CD do zmieniarki ? Pierwsze płyty zgrane na pałę działały cały czas..teraz wypaliłem dwie i "CD error" Może użyć płyty czyszczącej ? Napierdalaj z V max.. u mnie działało.. u mnie ni wuja.. może zakupie CD czyszczące
Buba Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Pany..jak/czym/ z jaką prędkością nagrywać płyty CD do zmieniarki ? Pierwsze płyty zgrane na pałę działały cały czas..teraz wypaliłem dwie i "CD error" Może użyć płyty czyszczącej ? Napierdalaj z V max.. u mnie działało.. u mnie ni wuja.. może zakupie CD czyszczące mam to samo
Reggi Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Pany..jak/czym/ z jaką prędkością nagrywać płyty CD do zmieniarki ? Pierwsze płyty zgrane na pałę działały cały czas..teraz wypaliłem dwie i "CD error" Może użyć płyty czyszczącej ? Napierdalaj z V max.. u mnie działało.. u mnie ni wuja.. może zakupie CD czyszczące mam to samo Na jakimś forum czytałem, że to wina lasera.. jedni pisali, że pomogło nagrywanie windowsem media..inni CD czyszczące, a inni grzebali wykałaczkami w zmieniarce. Fakt, że płyty nagrywane z media playera czyta/ł bez kłopotu
MoorPH Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Nasz Luka$zR zablokował mnie na GG 2,89zł ja pieprze :polew: :polew: Poziek trzeba było juz może wpłacić do pełnej zlotówki.. miałbyś na później na kredyt :gwizdanie:
Buba Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 http://www.tvn24.pl/-1,1710643,0,1,120-hektarow-z-marihuana,wiadomosc.html
soolek Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Zapożyczone z wątku http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=174302.new;topicseen#new
Rekomendowane odpowiedzi