wit007 Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Za tydzień moge być i mam nowego netbooka z powiekszona baterią Trudno, może wytrzymam tydzień bez zielonego menu i paru innych gadżetów (wizualizacja park assist i test zegarów)
Kolkov Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Opublikowano 18 Listopada 2014 Ja jeszcze ze dwa, może trzy tygodnie nie będę wsiadł za kółko Wysłane z telefonu przy pomocy Tapasralka
Kamyk Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Ja jeszcze ze dwa, może trzy tygodnie nie będę wsiadł za kółko zdrowo pochlales .....
Kolkov Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Opublikowano 18 Listopada 2014 Ja jeszcze ze dwa, może trzy tygodnie nie będę wsiadł za kółko zdrowo pochlales ..... Człowieeeeku, taka impreza, że jeszcze chodzić nie mogę Wysłane z telefonu przy pomocy Tapasralka
soolek Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Ja jeszcze ze dwa, może trzy tygodnie nie będę wsiadł za kółko zdrowo pochlales ..... Człowieeeeku, taka impreza, że jeszcze chodzić nie mogę Wysłane z telefonu przy pomocy Tapasralka Chodzić, czy jeździć? Dać znać, jeśli będę jechał?
Kolkov Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Opublikowano 18 Listopada 2014 Ja jeszcze ze dwa, może trzy tygodnie nie będę wsiadł za kółko zdrowo pochlales ..... Człowieeeeku, taka impreza, że jeszcze chodzić nie mogę Wysłane z telefonu przy pomocy Tapasralka Chodzić, czy jeździć?Dać znać, jeśli będę jechał? Dzięki, ale może za tydzień się z Tobą zabiorę. Póki co muszę się wyluzować.Wysłane z telefonu przy pomocy Tapasralka
soolek Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Ja jeszcze ze dwa, może trzy tygodnie nie będę wsiadł za kółko zdrowo pochlales ..... Człowieeeeku, taka impreza, że jeszcze chodzić nie mogę Wysłane z telefonu przy pomocy Tapasralka Chodzić, czy jeździć?Dać znać, jeśli będę jechał? Dzięki, ale może za tydzień się z Tobą zabiorę. Póki co muszę się wyluzować.Wysłane z telefonu przy pomocy Tapasralka Ja też się będę luzował, ale po spocie
Króliczor Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Panowie mamy jakiegos dobrego magika w wawie...bryka mi padla...zgasla podczas jazdy i nie odpala cholerstwo...zdarzylo sie to 3 raz ale teraz juz na amen...poprzednie razy byly zarowno na cieplym jak i na zimnym silniku...wymienilem czujnik polozenia walu bo pasowalo na taka usterke ale dzis rano zrobil kaput...kreci i to wszystko
sentinell Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Ja tez będę za tydzień i będę miał lapka z vcds i kablem
grzesiek646 Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 Panowie mamy jakiegos dobrego magika w wawie...bryka mi padla...zgasla podczas jazdy i nie odpala cholerstwo...zdarzylo sie to 3 raz ale teraz juz na amen...poprzednie razy byly zarowno na cieplym jak i na zimnym silniku...wymienilem czujnik polozenia walu bo pasowalo na taka usterke ale dzis rano zrobil kaput...kreci i to wszystko Tak mi tylko sie przypomnialo ze jak jezdzilem VW golf IV to mialem podobnie, zmienilem czujnik polozenia walu ale okazal sie chu****, kupilem lepszy tzn drozszy i chulalo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
maseratidawid Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 siema ja tu nowy to nastepny spocik w wtorek moze podjade jesli ktos bedzie:)
Ralph53 Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 Panowie bywa ktoś na spotach b6 lub b7 z hamulcami z przodu 320 mm ?? Muszę przymierzyć moje zimowe koło do czyjegoś samochodu z takimi hamulcami. Znajdzie się ktoś chętny na udostępnienie swojego bolidu na taką operację ??Pozdro
bongod Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 16 alu powinny wejść . Stalowe nie .
Ralph53 Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 Teoretycznie powinny, praktycznie nie jestem pewny tego koła http://www.original-felgen.com/4d0601025gz33.html, przy 312 wydaje się, że jest już ciasno. Nie chcę w ciemno w 320 inwestować.
Piotr92 Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 kto wczoraj był srebrnym audi b5 bo chcialem sie cos zapytać a nicku na forum nie znam ?
Robero321 Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Panowie bywa ktoś na spotach b6 lub b7 z hamulcami z przodu 320 mm ?? Muszę przymierzyć moje zimowe koło do czyjegoś samochodu z takimi hamulcami. Znajdzie się ktoś chętny na udostępnienie swojego bolidu na taką operację ?? Pozdro Ja byłem i mam jedno i drugie i trzecie
maly_sz Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 kto wczoraj był srebrnym audi b5 bo chcialem sie cos zapytać a nicku na forum nie znam ? ja
Piotr92 Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 kto wczoraj był srebrnym audi b5 bo chcialem sie cos zapytać a nicku na forum nie znam ? ja napisałem do ciebie na pw
Linarr Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) nowy jestem dobrze to rozumiem - niby temat o spotach ale też taki spam wątek do pogadania? Edytowane 30 Listopada 2014 przez Linarr
Rekomendowane odpowiedzi