Flyer Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 A powiedz mi gdzie to jest do odbioru, to moze bedzie mi po drodze w czwartek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 gdzie to trzeba odebrac?......moze ja bede miala gdzies po drodze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Rozumiem że w piątek o 12 pod makiem na modlińskiej ? f*ck o 9 muszę być na zebraniu w banku i nie wiem czy się wyrobię ale postaram się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Keżor: To chyba na Mińskiej, tak? Musisz usmiechnac sie np. do Lukasa, bo od niego to calkiem blisko, ja musialbym dymac przez cala wawe, a czasu malo w ostatnich dniach przed urlopem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Rozumiem że w piątek o 12 pod makiem na modlińskiej ? f*ck o 9 muszę być na zebraniu w banku i nie wiem czy się wyrobię ale postaram się Jakiej Modlińskiej?? Pułkowej chyba.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Rozumiem że w piątek o 12 pod makiem na modlińskiej ? f*ck o 9 muszę być na zebraniu w banku i nie wiem czy się wyrobię ale postaram się Jakiej Modlińskiej?? Pułkowej chyba.... pułkowej ? a gdzie ona jest ? na co wylot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 hahah... na Gdańsk. Konczy sie wislostrada i wpadasz na pułkową, miniesz taka mala stacje benzynowa po prawej, po lewej beda komisy, a zaraz za stacja po prawej (przed laskiem) jest MAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 hahah... na Gdańsk. Konczy sie wislostrada i wpadasz na pułkową, miniesz taka mala stacje benzynowa po prawej, po lewej beda komisy, a zaraz za stacja po prawej (przed laskiem) jest MAK. Już wiem gdzie spoko jak na łomianki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 jest już kilku co dołozyli quattro w PL. wiem, tez o tym myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 malik: Jezdziles 2.5 w Q? Mozemy porobic troche jazd probnych, moze sie przekonasz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 malik: Jezdziles 2.5 w Q? Mozemy porobic troche jazd probnych, moze sie przekonasz.. Na zime czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 malik słyszałem dziku że chcesz Q montować ?? qutfa GRUBO !!! :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 malik słyszałem dziku że chcesz Q montować ?? qutfa GRUBO !!! :oklaski: Ehhh.... koszty mnie trochę przerażają. Chyba jednak daruję sobię. Sprzedam obecną niuńkę i dopiero wtedy będę szukał B7-ki już z Chciałem się pochwalić fotką z dzisiejszej sesji. Wyjątkowo mi się udała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Pełen kox !! Widzę że Q zawojuje "świat" kolejne objawy qattroholizmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 malik: fotka ladna, nawet relingi wygladaja na satynowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 malik ... wypasiona fota .... i fura tez .... tylko kon gdzies uciekl ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zdjecie Kox tylko widac ze zderzak jakos zle pomalowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zdjecie Kox tylko widac ze zderzak jakos zle pomalowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 No i wyraznie lampa odstaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 i po co bylo pokazywac foto normalnie ruina Malik teraz tylko relingi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi