Flyer Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 http://allegro.pl/item225884918_relingi_chrom_audi_a4_2001_idealne_chromowane.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Hello A co tu taka cisza......? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothV8 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Wszystkie dziki pijane ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 też się zastanawiałem, wszyscy gotują się na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 http://allegro.pl/item225884918_relingi_chrom_audi_a4_2001_idealne_chromowane.html Phi... tańsze znalazłem http://allegro.pl/item224255954_relingi_srebrne_audi_a4.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Ja zasuwam z projektami zeby jechac z czystym sumieniem na spot-zlot. A po zlocie znowu tydzien na Mazurach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 No wlasnie tak myslalam ze odpoczywaja i nabieraja sil na zlocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Phi... tańsze znalazłem http://allegro.pl/item224255954_relingi_srebrne_audi_a4.html Bralem od nich tylni zderzak. Mial byc nowy, a okazal sie nieco porysowany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 No i wyraznie lampa odstaje Dobra dobra, na zlocie ocenimy jakoś Waszego montażu z LukaszemR Końcówka śrubokręta nadal grzechocze w trybach? [br]Dopisany: 21 Sierpień 2007, 13:47 _________________________________________________ Phi... tańsze znalazłem http://allegro.pl/item224255954_relingi_srebrne_audi_a4.html Bralem od nich tylni zderzak. Mial byc nowy, a okazal sie nieco porysowany... I tak się zawsze maluje. No ale fakt, relingów nie pomaluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Stoi u lakiernika, jutro odbieram, to poprosze zeby odkrecili kawalek dolnej oslony silnika i wypadnie, albo juz wypadla Co do tych relingow - to wlasnie o tym pisalem, trzeba uwazac i poprosic o dokladne zdjecia, bo moga okazac sie porysowane, a pochodza zapewne z jakiegos powypadkowego auta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Końcówka śrubokręta nadal grzechocze w trybach? slyszalem ze zassało ja do dolotu relingów nie pomaluję no jak nie powiedz tylko jaki kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Na czarny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Dobra dobra, na zlocie ocenimy jakoś Waszego montażu z LukaszemR Końcówka śrubokręta nadal grzechocze w trybach? No raczej nie, bo Lukaszr nie jedzie na zlot ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( No chyba że Wam się jescze uda go przekonać Hmmm.. muszę doprecyzowac. Chodzi o to, że Flyer z LukaszemR też montowali lampy BiXenonowe w weekend. Cała historia tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,14125.msg185770.html#msg185770 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 f*ck dzisiaj też nie uda mi się dotrzeć .... :rant: muszę sie obrobić żeby w piątek dać szybko nogę :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tosik Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Witam bedzie dzisiaj ktoś z VAG-iem bo potrzebuje zbadać dolot mojej czwóreczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 f*ck dzisiaj też nie uda mi się dotrzeć jaka szkoda bo juz sie szykowalem do przepychania tej thalii Hornet to juz drugi raz gdy cie nie bedzie cos czuje ze trzeba dac ostrzezenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Spoko daj mi znac Lukas to ja chetnie obsłuże Horneta ostrzeżeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zawór N75 wymieniony, sonda lamda też. Autko odżyło Cud ,że do tej pory turbinki wytrzymały.Przy każdorazowej zmianie biegu przy max ataku czułem uderzenia niemającego gdzie podziać się powietrza. Teraz przy zmianie biegu słychąc tylko gwizdnięcie i aftko zupełnie inaczej pracuje Rormalnie brykiet max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebMis Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 to dziś testdrive Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Norbi szykuj sie, szykuj bo graty wciąż do mnie zjeżdzaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi