Motor Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 A ja zmienie temat i powiem, ze gnojowka z orlenu (zwykly eko diesel) jest za***ista. Wczoraj przy dosc ostrej jezdzie spalil mi o prawie litr mniej niz na innych. Cynk sie sprawdzil było coś kiedyś na forum o tym, chyba Murzyn pisał że ten zwykły jest lepszy Racja , racja EKO DIESEL Orlen narazie najlepszy!!! tylko jak tankujesz na niektórych stacjach musisz zająć dystrybutor TIRA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 tylko jak tankujesz na niektórych stacjach musisz zająć dystrybutor TIRA ale za to jak szybko sie zatankuje do pelna gorzej jak ktos leje za 10zł to nawet nie zdazy odbic pistoletu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 tylko jak tankujesz na niektórych stacjach musisz zająć dystrybutor TIRA ale za to jak szybko sie zatankuje do pelna gorzej jak ktos leje za 10zł to nawet nie zdazy odbic pistoletu Za 10 zł. to na rozruch. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothV8 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 U mnie rozruch ponad 20 zł .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 U mnie rozruch ponad 20 zł .... To teraz obstawiamy ile u Malika :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 No proszę.. http://auto.gazeta.pl/auto/1,48316,4435001.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 « Odpowiedz #10000 : Dzisiaj o 15:28 » gratulacje za najlepszy temat forum :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Nie gadajcie o spalaniu bo Morgoth znowu zje cały limit transferu na miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothV8 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 i do tego bedzie musial wypic cala krowe na raz, adamooo pamietasz ze Margot obiecal nas polansowac w A8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 No proszę.. http://auto.gazeta.pl/auto/1,48316,4435001.html No... no Panie Dariuszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothV8 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Poczekajcie muszę jeszcze naklejkę Pioneer przykleić i dorobić neony a potem się lansujemy po Wawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Norbi ale nic nie wspomnieli ze tylko jedna A4 zostala uszkodzona na zlocie i to przez motor drogowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Norbi ale nic nie wspomnieli ze tylko jedna A4 zostala uszkodzona na zlocie i to przez motor drogowki To maderfakery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 U mnie rozruch ponad 20 zł .... To teraz obstawiamy ile u Malika :> Allleeeee o cooooo chooodzi? Poranny rozruch mój czy mojej bryki? Mi wystarcza RedBull za 6PLN i dwa Panadole za 1.5PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 i do tego bedzie musial wypic cala krowe na raz, adamooo pamietasz ze Margot obiecal nas polansowac w A8 no pamiętam pamiętam..trza się jakoś z nim umówić na lansik..tylko z tyłu na szybie musimy nakleić naklejke pionieR rispekt.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 U mnie rozruch ponad 20 zł .... To teraz obstawiamy ile u Malika :> Allleeeee o cooooo chooodzi? Poranny rozruch mój czy mojej bryki? Mi wystarcza RedBull za 6PLN i dwa Panadole za 1.5PLN Zakładam, że Twój wychodzi taniej niż Twojego autka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motor Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Brynia dzwoń do mnie po 18:00 jak bedziesz potrzebowała drivera na spot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motor Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 :th: No problem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 No proszę.. http://auto.gazeta.pl/auto/1,48316,4435001.html f*ck nic nie napisali o thali :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi