hornet Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 A przypomnij mi dlaczego sprzedałeś wogółe swoje B6?? brak Q to był jedyny powód?? Przecież teraz kupujesz to samo... Nie był Q i zdecydowąłem że ośki nie będę robił ale teraz widzę że ciężko dostać z takim wyposarzeniem jak miałem powolutku i się trafi, bez nerwów. Co do renaty to oczywiście zostaje, chyba że zostanie zmieniona na coś innego firmowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Trzeba było olać urlop i Kaletke z nami zatopić :> dziwnym zbiegiem okoliczności o tym samym pomyślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Trzeba było olać urlop i Kaletke z nami zatopić :> No, było, było ... Life. Robimy jakieś w piątek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Nowe lampy LED Adasia. W końcu przyszły długo oczekiwane lampy z Hong Kongu. Od razu postanowiliśmy je wyrezać Poniżej fotka poglądowa oraz link do pełnego Fotostory. Zapraszam! http://picasaweb.google.com/malinowy/LedyAdama <-- click! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 powiem Ci Adaś qutfa za***iste !! te przednie patenty (postojówki) też przyszły już?? fura świeci się aż w oczy szczypie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 regulatory nie przyjechały..jest leciutkie opóźnienie..będą za 2 tygodnie hehe chwile po założeniu dzisiaj ledów jedna nie świeciła..ale pogrzebaliśmy trochę w lampach i wszystkie świecą git Dzięki malik za wspólne rezanie :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunio Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 wieś tańczy i śpiewa :gwizdanie: Adaś potrzebowałeś pomocnika zeby lampę zmienić? :oklaski: nie no luz zgrywam sie. pozkowi gula pewnie skacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 No i po spociku....jak zawsze bylo git :th: Fajnie ze Brynia wpadla w odwiedziny no i krzyn!ek..... Adas lampy koks ......no to teraz chlopcy beda mieli co podziwiac..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 No i po spociku....jak zawsze bylo git :th: Fajnie ze Brynia wpadla w odwiedziny no i krzyn!ek..... Adas lampy koks ......no to teraz chlopcy beda mieli co podziwiac..... no jakoś nie za bardzo jestem do nich przekonany :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 no co Ty opowiadasz........sa ekstra...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 e tam widzialem to na zywo w nocy i jak nie swieci sie pozycja to nie wzbudzaja :drool: dopiero po odpaleniu pozycji daja rade jak dla mnie swiatlo STOPU tez jest kijowe za slabo swieci no i te diody ktore ciagle nie lacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 e tam widzialem to na zywo w nocy i jak nie swieci sie pozycja to nie wzbudzaja :drool: dopiero po odpaleniu pozycji daja rade jak dla mnie swiatlo STOPU tez jest kijowe za slabo swieci no i te diody ktore ciagle nie lacza lampy sa po to zeby swiecic a jak juz sie swieca to jest :drool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 diody to pikuś..ale góre to będe chyba przyciemniał..tylko nie wiem jeszcze jak..Może ktoś rezał swoje lampy na ciemniejsze i może coś wie jak to zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 diody to pikuś.. Trzeba udoskonalic ich polaczenie ze stykami. Pewnie wystarczy odgiac blaszki bo lutowanie to przesada. Chociaz najpewniejsze. Ja gory bym nie przyciemnial, ale zmienil zarowke kierunkowaskazu na czysta. Sa takie, ktore normalnie sa bezbarwne ale po wlaczeniu swieca na pomaranczowo (kolor wymagany przez nasze prawo). Mam zamiar wstawic takie u siebie z przodu zeby pozbyc sie efektu sadzonego jajka w kierunkach (srodek pomaranczowy a otoczka biala). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 e tam widzialem to na zywo w nocy i jak nie swieci sie pozycja to nie wzbudzaja :drool: dopiero po odpaleniu pozycji daja rade jak dla mnie swiatlo STOPU tez jest kijowe za slabo swieci no i te diody ktore ciagle nie lacza Widzieliśmy chciałeś napisać oczywiście Lukasku Są git, ale zawsze znajdzie się coś do czego trzeba sie w klubie przyczepić :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 LukaszR, slyszalem ze odkryliscie u Ciebie w bryce BT i ze nie dziala z SonyEricssonnem. Jak chcesz to chetnie odkupie za dobra cene BT oczywiscie a nie SonyEricssona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Telefony z symbianem średnio działają z BT w Audi. Ale najlepsze jest to że jak odpalisz zestaw głośnomówiący to robi sie numer zastrzeżony i ani Audi ani Nokia ani PlusGsm nie wiedzą czemu tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Kunio jaka gula? Ja sie ciesze kazda modyfikacja Adama. Jest jak brat rezacz dla mnie Ja nie jestem zazdrosny:P Komu gula skoczy jak moja furka strzeli 13,5 na 1/4mili ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Komu gula skoczy jak moja furka strzeli 13,5 na 1/4mili ?? tongue4 No tylko sie cieszyć że nie będziesz już stękał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 LukaszR, slyszalem ze odkryliscie u Ciebie w bryce BT i ze nie dziala z SonyEricssonnem. Jak chcesz to chetnie odkupie za dobra cene BT oczywiscie a nie SonyEricssona. Dokładnie Oniak wpadł na genialny pomysł żeby sprawdzić - okazało się, że jest Oczywiście pełen radości chciałem podłączyć swojego SE P900, a tu .... Nie wiem co jest grane. Jutro będę próbował zrobić jeszcze myk, że usunę te kilka urządzeń co mam przypisanych w BT telefonu i spróbuję raz jeszcze. Może to, że mam tam słuchawkę BT nie chce połączyć się z NAVI. Nokia się normalnie łączy. Komu gula skoczy jak moja furka strzeli 13,5 na 1/4mili ?? 13,5 minuty czy litrów E95 ?? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi