Lukas Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 ono masz niedoinwestowany samochod na to wyglada dobrze ze chociaz wam na krowe jeszcze starcza a nie na wino z kartonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 ono masz niedoinwestowany samochod na to wyglada dobrze ze chociaz wam na krowe jeszcze starcza a nie na wino z kartonu Krowa to podstawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Wiecie sami w jakim stanie są polskie szpitale , trudno jest zarobić na kox zawias i na wódke ... trzeba szukać złotego środka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 na wódke oniak zarobił stając w bronksie sprzedając zabaweczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 na wódke oniak zarobił stając w bronksie no co ty Adam piszesz przeciez Poziek placil mu gorzej niż murzynowi nawet mu na MaCa nie starczylo dobrze ze mial na bilet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Oniak na bilet zarobił u mnie na zmywaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 chłopaki co tak jedziecie na Elba czyżby na spocie poniosła chłopaka ułańska fantazja czy jak ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Elb wam pojechal Nie no sympatyczny chlopak ale cos slabe dni ma chyba ostatnio. Jakis zgryzliwy. Przyjebal mi w watku z plazmami tez Moze zona go bije czy cos. Wierze jednak, ze mu przejdzie i wrocimy do merytorycznej dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motor Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Brakuje mi na lewą tylna sprężyne z Tesco - 36.957678475mm kto porzyczy? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Hejka Żuczki. Ze powtórzę to co napisałem w wątku krakowskim. Właśnie skończyliśmy Spota Krk'owsko-Tarnowsko-Warszawskiego. Cuber'o-Themon'owo-wit.s'owy. Panie/Panowie. Super miejscówka, super towarzystwo, kelnerki takie, aż żal, że są w pracy , a laski które siedzialy w knajpie notorycznie ruszając brwiami pozytywnie wpływały na moje ego :> Wielkie dzięki ekipie krakowskiej. Jutro czas wracać Chyba powoli wraca we mnie życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Witek nie martw sie, przechodziłes przyspieszony okres wieku sredniego Jak wróce bedziesz zrow jak ryba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Ja bede w sobote(a to juz JUTRO!!!! :) :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Witek nie martw sie, przechodziłes przyspieszony okres wieku sredniego :> Mam to od zawsze 2 razy do roku. Dobrze, że nie co miesiąc jak te sprawy, u niektórych Jak wróce bedziesz zrow jak ryba Dobrze, że to moje coroczne "klimakterium" jest wyleczalne Dajcie znać kto i którego dnia będzie na Air Show Jednak odpadam. W poniedziałek- szkoła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Dajcie znać kto i którego dnia będzie na Air Show Moi avec mon szwagier Sobota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Dajcie znać kto i którego dnia będzie na Air Show Jednak odpadam. W poniedziałek- szkoła Trzeba w końcu tą podstawówkę kiedyś skończyć. Nie Wiciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tosik Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Też nie wiem zadrogo Drogo chyba nie Nie wyłamały sie więc są chyba warte :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motor Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Dajcie znać kto i którego dnia będzie na Air Show Angee , Lukas , Motor będą w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Dobra panowie i panie jutro impra u Oniaka z okazji święta matki boskiej częstochowskiej , zaproszeni są ci co wiedzą że są....hmm , no czy jakoś tak Przepraszam, ale spasuję tym razem (o ile mogłem uważać się za zaproszonego ). Niestety mam gości w weekend i muszę trzymać fason Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Niestety mam gości w weekend i muszę trzymać fason dobra dobra ELB nam mowil ze na Krowe Ci nie starcza a u Adasia na zmywaku wszysktkie miejsca zajete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 co jest z Flyer'em ? macie jakiś kontakt do niego ? Eee... Michaaał, czytaj PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi