lukaszr Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 W tym roku ma nie byc zimy takze spokojnie damy rade na Woli Na Promce trochę zimno jest - wczoraj jak byliśmy u Adasia to zauważcie, że było dużo cieplej. Nawet kurtkę zdjąłem. Na Promenadzie warto by obmyśleć ulokowanie się w miejscu bardziej osłoniętym od wiatru
spetsnaz Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 W tym roku ma nie byc zimy jak co roku
lukaszr Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 W tym roku ma nie byc zimy jak co roku Ciekawe czy w tym roku zima znowu zaskoczy drogowców
Motor Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 W FW jest mniejszy ruch miż w BC i też jest tor kartingowy Zachaczyłem kiedys o spocik Mazdy ale było 5 wozów tylko
Tosik Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 Jeśli nie Promenada to FW jest dobra alternatywą moim zdaniem tam jest parking podziemny i może nie będzie tak wiało :th:
Al_Capone Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 A jezeli mowa o gokartach no to te sa zdecydowanie lepsze w BC. Te na woli to juz jezdzace wraki
Al_Capone Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 No teraz to bede miala spory kawalek z Wilanowa.....no ale mam nadzieje, ze za szybko nie bedziecie uciekac...... To sie przeprowadzasz na Wilanow? Uuuu hertzlich wilkommen
angela Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 No teraz to bede miala spory kawalek z Wilanowa.....no ale mam nadzieje, ze za szybko nie bedziecie uciekac...... To sie przeprowadzasz na Wilanow? Uuuu hertzlich wilkommen A skad na Wilanowie pracuje......do Promki mam blisko stad.....a zanim zajade na wole.....to wy bedziecie konczyc spocik ;(
Norbi Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 Zostajemy przy Woli bo w BC jakos tak ciasno i nisko a na Woli mozna zawsze poogladac auta w komisie no i tego samego dnia ma tam spoty klub mazdy Najwazniejsze to to ze Norbi ma obiecane FW Norbiasty na pewno się ucieszy. Może w końcu będzie częściej bywał :thumbup: :thumbup: :thumbup: :th: :th: :th: :quattro: :quattro:
hornet Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 Kogut żyje zarobiony jestem po uszy !! qwa mać ... czyżby gość z USA już był na spocie ?? Gdzie moje marlboro w miękkiej paczce Postaram się dotrzeć na kolejny spocik ale nie mogę nic obiecać. Kogutowa też żyje i pracuje po 12 godzin :wallbash: taki live nic się nie poradzi. BTW Wola może być albo trzeba ustalić że stawiamy samochody i idziemy na jakąś kawę i siedzimy w ciepłym miejscu a nie stanie cały czas na parkingu do przemyślenia.
wit.s Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 NA WOLI TO CZŁOWIEKU GORĄC JEST Norbi. Generalnie jestem za Wolą, ale przesadziłeś cokolwiek z tym lobbingiem
krzyniek Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 NA WOLI TO CZŁOWIEKU GORĄC JEST Norbi. Generalnie jestem za Wolą, ale przesadziłeś cokolwiek z tym lobbingiem może on coś ma z lobbowania Woli.... no to jabym jechał to bedę musiał sie przez całą wawę bujać, a to już nie fajnie jest.
spetsnaz Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 w sumie to mnie to wali gdzie... W-wa nie NY
Kaśka Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 Może być Wola. Równie dobrze może być Galeria Mokotów i inne molochy handlowe bez różnicy. Może jednak spróbujmy jeszcze ten tydzień Promenade tylko głębiej żeby tak nie wiało i oby nie było kickbokserów, bo ja myślę, że to głównie o nich chodziło temu ochroniarzowi.
Lukas Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 bo trzeba na spoty jezdzic a nie czekac az bedzie Zima i bedie FW to byc wiedzial o co kamenuje
Norbi Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 bo trzeba na spoty jezdzic a nie czekac az bedzie Zima i bedie FW to byc wiedzial o co kamenuje Wczoraj miałem być, tym bardziej ,że wiedziałem że ma być gość z US i A, ale po tym ganianu po Katowickiej z Rogallotim ksiakoś z sił opadłem i d... To tera pucować sie co i jak bo w ryja
hornet Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 To tera pucować sie co i jak bo w ryja Drugi kogu t??
Rekomendowane odpowiedzi