Norbi Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Fajne ogłoszenie a najlepsze ostatnie zdanie http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3784460 Ja pierd....!!!! [br]Dopisany: 17 Listopad 2007, 17:21 _________________________________________________Hornetowski kupuj EVO, wiem,że to troche nieetyczne tak na forumie, ale to co robi ze zmysłami zawiecha Evo, nie zrobi Ci żadna kobieta.Poza wykończeniem wnętrza same zalety, szkoda pierd... tylko brać chłopie. nie bądż miętkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Hornetowski kupuj EVO, wiem,że to troche nieetyczne tak na forumie, ale to co robi ze zmysłami zawiecha Evo, nie zrobi Ci żadna kobieta. Poza wykończeniem wnętrza same zalety, szkoda pierd... tylko brać chłopie. nie bądż miętkiem. ze sie tak wtronce B7 3.0 tdi avant i EVO czy STI to opróczy zbliżonej ceny zakupu /auta używane/ to chyba niewiele wspólnego mają, no i przeznaczenie tych aut też chyba różne jedno chyba jest do poszalenia od czasu do czasu i mało spali a drugi do spokojnej jazdy od czasu do czasu i tez mało spali:> ciekawy dylemat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 W takim razie myślę jak wykombinować wolne i lecę po tą lalkę :gwizdanie: tylko jeszcze musze kilka namierzyć. No lecisz juz n-ty miesiac, uwierze jak zobacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 W takim razie myślę jak wykombinować wolne i lecę po tą lalkę :gwizdanie: tylko jeszcze musze kilka namierzyć. No lecisz juz n-ty miesiac, uwierze jak zobacze bo tak mam czas :rant: zawsze j**ane coś .... nie chce kupić czegoś co ma albo nalatane albo trzeba będzie rezać Jestem wybredny i byle co mnie nie zadowoli :bicz3: :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 wiesz... jest parę aut, gdzie nie trzeba rezać... na przykłaaaad.... thalia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 wiesz... jest parę aut, gdzie nie trzeba rezać... na przykłaaaad.... thalia :polew: żart już był teraz czekam na coś poważnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexpar Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Hura! Autko po naprawie odebrałem, więc podpisze listę obecności we wtorek na spocie co by kolega Lukas nie udzielił mi nagany . Dyscyplina musi być zachowana. Albo należy się do klubu i uczestniczy w spocikach, albo nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Takie pytanko mam (nie chcę zakładać nowego tematu bo zaraz ostrzeżenie wpadnie - a w szukajce nie mogę znaleźć dokładnego opisu) - jak zdjąć boczek w moim aucie? Głośnik mi strasznie pierdzi w drzwiach od kierowcy, nie wiem czy się poluzował czy membrana pękła. I czy tunel środkowy (ten gdzie ręczny jest) trzyma się na trzech śrubach? (jedna koło wtyczki vaga i dwie z przodu koło foteli?) Bo jakoś trochę odstaje ('wysunął' się spod środkowego panela). Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 musisz odkręcić trzy wkręty zaznaczone strzalkami zdejmujesz pół uchwytu od zamykania drzwi pod nim będą jeszcze dwa wkręty i wysuwasz całą tapicerkę do góry dalej to tylko odłączasz linkę od klamki wewnętrznej oraz przewody od lusterek, szyb, głośników. tak tunel trzyma się na trzech śrubach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Wielkie dzięki, spróbuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Warszawskie cabrio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 .... nie chce kupić czegoś co ma albo nalatane albo trzeba będzie rezać Ja tam lubie rezać. Ostatnio czuję jakąś taką pustkę... ;( Kończą mi się pomysły :confused4:Czas na zmianę autka chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Ja tam lubie rezać. Ostatnio czuję jakąś taką pustkę... ;( Kończą mi się pomysły Czas na zmianę autka chyba To zdemontuj TV oraz DVD i załóż jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 .... nie chce kupić czegoś co ma albo nalatane albo trzeba będzie rezać Ja tam lubie rezać. Ostatnio czuję jakąś taką pustkę... ;( Kończą mi się pomysły Czas na zmianę autka chyba no a ta kamera cofania ? SDS ? fotele chciałeś zmieniać osłony przeciwsłoneczne w tylnich drzwiach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 malik, czarna podsufitka, czarna skora, grill od eSy, satynowe relingi, torsen... kupa opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 co potrzebowłbym do kamery cofania?? Możecie mnie oświecić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 co potrzebowłbym do kamery cofania?? Możecie mnie oświecić ?? pewnie kamere .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 co potrzebowłbym do kamery cofania?? Możecie mnie oświecić ?? - Interface AV emulujacy Tuner TV ~400PLN (ale to juz chyba masz zamontowane) - Kamera cofania ~350PLN - Okablowanie ~30PLN - Wgranie trybu Lambo do RNS-E tak żeby przy włączaniu wstecznego pokazywał się obraz z AV1 na nawigacji Wrażenia z jazdy bezcenne, za wszystko inne zapłacisz kartą Mastercard [br]Dopisany: 19 Listopad 2007, 14:41 _________________________________________________ osłony przeciwsłoneczne w tylnich drzwiach No to rzeczywiście przydatne jak jestem jedynym użytkownikiem tego autka Chyba że przerobię na BangBus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 - Wgranie trybu Lambo do RNS-E tak żeby przy włączaniu wstecznego pokazywał się obraz z AV1 na nawigacji To ja mogę zrobić za 5500 EURO netto + 22% VAT :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogi Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Witam Jak wygląda sprawa ze spocikami ?? Czy mógłbym się dołączyć ( jak mi sie uda z roboty wyrwać na czas ). Jeżeli tak to gdzie i o której można Was złapać ?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi