poziek Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Widzę, że dobrzi z was koledzy Nic tylko pozazdrościć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Widzę, że dobrzi z was koledzy Nic tylko pozazdrościć Spoko, musisz teraz uważać co piszesz Jak już uda Ci się wyjechać to załatwimy Ci darmowy powrót ....ekstradycję do Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 poczekaj ty Horni-cfaniaczku nastepnym razem cie zabiore do utopii wtedy zobaczymy jak bedziesz śpiewał :decayed: :decayed: :decayed: :drool: :drool: :drool: :drool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platiniumm Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 witam witam mam takie pytanko czy bedzie dzis na spocie jakis klubowicz z a4 z 1.8 t w b5 bo chcialem jedna rzecz tylko sprawdzic? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Jaką hondę ?? Z hondą to Poź robiła ale co innego ...trzeba było być Nie bądź taki cwaniaczek [br] poczekaj ty Horni-cfaniaczku nastepnym razem cie zabiore do utopii wtedy zobaczymy jak bedziesz śpiewał :decayed: :decayed: :decayed: :drool: :drool: :drool: :drool: Nie obiecuj nie obiecuj, bo on to z chęcią by tam poszedł Aczkolwiek nie powiem, imprezki tam są fajne (byłem jako ten normalny). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Jak ktoś ma czas to prrrrooosze :> dobre http://motogielda.interia.pl/index.php?sect=show&id=C3899961?ref_sr=motoryzacja&ref_id=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Jak ktoś ma czas to prrrrooosze :> dobre http://motogielda.interia.pl/index.php?sect=show&id=C3899961?ref_sr=motoryzacja&ref_id=1 Norbi, aż tyle czasu to chyba nikt nie ma Przecież te expose to zniechęca tylko do zakupu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Dlatego napisałem... jak ktoś ma czas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Nie obiecuj nie obiecuj, bo on to z chęcią by tam poszedł Aczkolwiek nie powiem, imprezki tam są fajne (byłem jako ten normalny). Ja się nie piszę na takie imprezy.... powiadasz że byłeś..... a nic Ci nie upadło na ziemię ? :D Nie bądź taki cwaniaczek [br] bo.............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Ja się nie piszę na takie imprezy.... powiadasz że byłeś..... a nic Ci nie upadło na ziemię ? :D A kto by się na mnie skusił ??? Na taką wredną, starą mordę nikt już niestety nie poleci bo.............. Już Ty wiesz czemu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 A kto by się na mnie skusił ??? Na taką wredną, starą mordę nikt już niestety nie poleci Już Ty wiesz czemu :> To fakt ale czemu to nie wiem .............. :dance: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Nie kucić mi się tu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Nie kucić mi się tu! :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Nie kucić mi się tu! Nikt tu się nie kuci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 zaraz zaraz to kto w końcu kucał w utopii ?? :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 ja byłem w utopi w środku przez 10 sekund..wyleciałem z bełtem i przez miesiąc śnił mi się ten klub..ten klub to dla ludzi o mocnych nerwach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Adaś a czy to nie tobie śnią się małe dziewczynki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Adaś a czy to nie tobie śnią się małe dziewczynki ?? Ale w utopii nie ma małych dziewczynek ..... może był w przedszkolu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Cholera, jak wsiadłem po spocie do swojego auta to chyba straciło z 50% mocy. Kurfa Norbi, niepotrzebnie dałeś mi się przejechać, ech ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Ufff... dobrze, ze mnie nie bylo, bo jeszcze bym zachorowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi